נסיעה ממילנו לליבוניו
-
הי.. האם יש מסלול נסיעה מומלץ משדה תעופה מילנו לליבניו, בסוף ינואר, בשעות היום..
ברור שיש GPS אך אולי זה עובד בדרכים פחות מומלצות לתקופה זו..
בנוסף, לגבי השכרת הרכב, האם חובה צמיגים מיוחדים ? שרשראות לצמיגים? שניהם?
תודה מראש לעונים.. בברכה, ליאור.
-
אין יותר מידי אופציות לשם עד כמה שזוכר.
המסלול שגוגל מפס נותן בסדר גמור.
כדאי מאוד צמיגי חורף ושרשראות, זה איזור גבוה וסיכוי טוב מאוד לשלג על הכבישים.
-
היי ותודה..
לגבי השכרת רכב – צריך לציין במפורש בהזמנת הרכב את נושא הצמיגים והשרשאות או שאפשר במעמד קבלת הרכב?
-
באיטליה עדיין נהוג לקבל שרשראות ולא צמיגי חורף כמו בגרמניה.ויש איזורים בהם חייבים להיות מצויידים בשרשראות, בחודשי החורף, כמו באאוסטה למשל.
-
צמיגי חורףיש חברות שנותנות צמיגי חורף בדיפולט?
בדקתי עכשיו בSIXT, וצמיגי חורף כמעט מכפילים את המחיר.
-
חזרתי לפני יומיים מצ'רוויניה, השכרתי רכב בשדה התעופה במילאנו ( הזמנתי אותו מראש עם שרשראות שהן חובה במחוזות ההרים באיטליה)
כששאלתי במקום ( נמל התעופה מלפנסה) אם אפשר לקבל את הרכב עם צמיגי חורף ,בתוספת תשלום, הם אמרו שבלתי אפשרי כי הם לא מחזיקים רכבים עם צמיגי חורף בשדה התעופה. בצ'רוויניה ירד שלג והיה בלתי אפשרי ליסוע בלי שרשראות, ולהרכיב אותן כשיורד שלג זה לא תענוג גדול, עדיף צמיגי חורף. גם אם לא יורד שלג, את החניות הם לא תמיד מפנים לגמרי ולהיכנס לחניה ברוורס כשאתה מועד להחלקה זה לא נעים.
ההמלצה שלי, אם אתה מתכוון להתנייד באיזור האתר עם הרכב ( ולא רק להגיע אליו עם הרכב ) הייתי ממליץ ,על אף המחיר, צמיגי חורף ואולי אפילו בנוסף שרשראות ( כאשר מפזרים מלח על השלג , בצורה אבסורדית, זה מועיל למי שיש לו צמיגים רגילים אבל מוריד את האחיזה לצמיגי החורף)
-
ממש מוזר. אתה לא הראשון שראיתי שכותב שאין צמיגי חורף על הרכבים במילנו-מלפנסה, אבל לי לפני שנתיים היה בדיוק הפוך. הזמנתי רכב עם שרשאות שלג (מהארץ) וקיבלתי סיטרואן C4 קקטוס עם צמיגי חורף בלי שרשאות שלג. שאלתי למה, ואמרו לי לא לשאול יותר מידי ולא להרכיב שרשאות שלג על הרכב. היה ממש בסדר. רק לצאת מהחניה, אחרי שהאוטו עמד שבוע ועבר סופת שלגים, היה קצת קשה, אבל 2 צרפתים חביבים (שלא ידעו מילה באנגלית, כולל המילה plane) עזרו לנו.
-
זהר79, תודה על המידע, דרך איזו חברה שכרת? יצא לך במיקרה להחזיר מפתחות בלילה?
(מחפש חברה שאפשר לזרוק את המפתחות באיזה ארגז כי הטיסה חזרה לפנות בוקר)
-
אני שכרתי דרך אלאמו שהנציגים שלהם באיטליה הם אנטרפרייז שהנציגים שלהם במלפסנה הם לוקטו, חברה עם מוניטין לא משהו אבל לי אישית לא עשו שום בעיות והכל היה מצויין. אני החזרתי את הרכב בשעה 20:30 כך שלא יכול לעזור לך עם העניין של אמצע הלילה.
-
דרך אופרן ניתן לשכור רכב עם צמיגי חורף. גם במילאנו.
-
תבדוק בgreen motion

-
ביררתי ברנטל קאר, תבצע חיפוש עם הגדרות לשעות בהם אתה מעוניין, החברות שמאפשרות זאת למרות שאינן פתוחות 24 שעות ביממה, מאפשרות זאת באמצעות קופסה בשדה התעופה בה הינך מניח את המפתח.
משיטוט בפורומים המליצו לי להחזיר בכזה אופן רק אם ביצעתי ביטול השתתפות עצמית. וכן מצאתי אזהרות לגבי GOLDCAR.
צמיגי שלג לא מצוי במילאנו ובוונציה, חובה בשוויץ ובגרמניה.