מלון מומלץ למשפחה בקרבת נמ"ת סכיפול
-
שלום לכל החברים ,
אני מבקש המלצה למלון ללילה בקרבת נמ”ת סכיפול.
אנחנו זוג +3 מתבגרים , מתוכננת לנו טיסת בוקר של איזיג’ט ב7:20.נהיה עם רכב רק עד הערב שלפני הטיסה ואז נחזיר אותו בטרמינל.
מניסיון , מה כדאי ?מלון בתוך הטרמינל שעולה בהתאם ? או מלון בקרבת נמה”ת סכיפול שמספק שאטלים חינם לטרמינל. אני חושש להיות תלוי במשהו שמסופק בחינם למען האמת.
או שאולי כדאי “לתפוס” כמה ספסלים בטרמינל עד לבוקר? מה שנראה לי פחות ריאלי אבל אולי ישים.
תודה מראש למשיבים .

-
כל מלון עם שאטל חינם לשדה התעופה-חובה לבדוק בקשקשים מה שעות הפעילות של השאטל הזה.
ממה שאני זוכרת השעות לא תואמות-הוא מתחיל ב05.00 בבוקר ועד 01.15 בלילה.
קצת על הקשקש להגעה לטיסה שממריאה ב07.00
מעבר לכך---גם אם אין שאטל יש אופציה של מונית.
ו…. שאלת תם- למה לא להחזיק את המכונית עד הבוקר ולהחזיר בעת ההגעה לשדה, ואז אפשר להתרחק קצת מסחיפול מחד, וגם לא תלויים באף אחד בבוקר המוקדם?
-
היי יונית. תודה על תשובתך.
האמת שאני שאני חושש להחזיר רכב שלא בשעות הפעילות. מפחד שלא אקבל הפתעות בדמות חיובים מיותרים, אחר כך בבית. או שאין סיבה לחשוש?
בעיקרון , אנחנו מתוכננים להגיע מליידן שבה נשהה במהלך הטיול. האם כדאי להשאיר את הרכב עד בוקר הטיסה? וללון עוד חצי לילה בליידן?
תודה .
-
בדקת את Citizen M בשטח שדה התעופה? הוא נחמד ונוח. ובמרחק הליכה של 200 מטר מהכניסה לטרמינל. בעיני זו האופציה המועדפת.
-
בדקתי אותו. אין חדרים למשפחה או לשלושה.
תודה

-
למה שיהיו חיובים מיותרים?
החזרתי לא פעם -פעמיים ויותר את המכונית בתיבת המפתחות וזהו.
אפשר לחשוב שבפעמים אחרות בהכרח הפקיד של חברת ההשכרה זמין ובודק את המכונית או מתפנה לחתום על טפסים או שאין החזרה קולקטיבית (כמו מינכן)?
חשוב תמיד ובכל מקרה לבדוק את המכונית עם הקבלה שלה, ואם יש תקלות-לצלם אותן ולדאוג שיסומנו בטופס ההשכרה.
חשוב בעת ההחזרה לתדלק בסמוך לעיתוי ההחזרה, לשמור את החשבונית (ולכן לתדלק במקום שנותן חשבונית -אישור -אפילו ספח של אשראי) ,לצלם את לוח השעונים. אולי גם את פנים הרכב-אם חוששים שהשארתם רכב לא נקי (או להעביר שואב אבק על פירורי הבמבה ביסלי בספסל האחורי).
ליידן סמוכה מספיק לשדה התעופה -לא הייתי מתחילה להתגלגל בשביל חצי לילה ללינה אחרת.
-
תודה רבה . שיכנעת אותי.
את הרכב אני אתעד בכל מקרה , בגלל השעה המוקדמת.
-
יש לנו ניסיון מאד מוצלח ואני כן ממליץ.
באוקטובר 16 טיילנו בהולנד בהרכב דומה (3 מתבגרים...).
אותה טיסת איזיג’ט ולזכרוני גם באותה שעה.
הזמנו לילה אחרון 2 חדרים באיביס שליד שדה התעופה.
עשינו צ’ק אין במלון אחה”צ .
אחר כך נסענו עם האוטו לחניון הטראם הקרוב למלון.
נסענו לעיר לערב אחרון.
החזרנו את האוטו שעה לפני הסגירה.
חזרנו למלון עם השאטל החינמי משדה התעופה
למחרת לקחנו שאטל ראשון והגענו בזמן.
אני העדפתי את הסידור הזה ע”פ דרופ-בוקס משתי סיבות :
– מעדיף להחזיר להם את האוטו בנוכחותם “ולהזדכות” עליו כמו שצריך
- הוריד לי את הלחץ בבוקר.
-
מניסיון שלנו לא היו שום בעיות בעת החזרת הרכב. (גם עם טיסות איזי ג’ט).
-
במרחק של פחות מ-10 ק”מ מש.ת סכיפול על A-4 יש מלון עם שאטלים לסכיפול
בשם A-4.
-
תודה רבה לכולכם. אשקול שוב ואחליט.