דיסנילנד פריז
-
היי לכולם!
חושבת לארגן לנו טיול של שלושה ימים לדיסנילנד פריז עם שתי הבנות שלנו-4,2.
הייתי שמחה לקבל את כל המידע הנחוץ.
מדובר על סוף מאי, הייתי שמחה לקבל המלצה על מלון בדיסנילנד, על פארקים מסויימים שם שמתאימים לגילאים האלה ואיך הכי כדאי להגיע לשם.
תודה!
-
הי
נוסעת עם הבן שלי לדיסנילנד פריז במרץ. הזמנתי מלון לא של דיסני אבל שממוקם קרוב לפרק Vienna dream castle. ארבעה כוכבים. המלונות של דיסני יקרים משמעותית.
מתכוונת להשתמש בשטלים של דיסני מ ואל השדה.
טרם קניתי כרטיסים. אקנה או במלון עצמו או דרך האתר שלהם.
-
אז אני דווקא לא מצאתי מלונות בתוך דיסני, מצאתי מלון חמוד שקוראים לו explorers hotel. שמעת עליו?
-
יש שלשה מעגלי מלונות בדיסני
בכולם חדרי משפחה
המעגל הקרוב- בתי המלון ששייכים לפארק עצמו
המלון בתוך הפארק היקר מכולם והנסיכי מכולם.
4 בתי מלון נוספים (סקויה לודג, ניופורט ביי… ולא זוכרת את האחרים)
אלו מלונות אווירה- שמקושרים עם השאטל הצהוב. האורחים כאן יכולים להיכנס לפארק שעה לפני שעת הפתיחה הרשמית (יותר משמעותי עם ילדים גדולים ומתקנים עמוסים)
המעגל השני-אלו בתי מלון שמקושרים בשטאל(ורוד)
אלו מלונות שלא ניתן לקנות בהם עיסקה של לינה+פארק ואין הטבות אחרות
אבל בטווח נסיעה קצר ומאד מקובלים על משפחות.
המלון של אקספלורר וגם דרים קסטל שייכים למעגל זה.
המעגל השלישי-אלו בתי מלון שלא מקושרים אל הפארק אלא נמצאים בסביבה גיאוגרפית סמוכה, ניתן (כמו בכל מקום) לקנות בהם כרטיסים לפארק, אין להם שאטל ומחירי הלינה כאן זולים יותר.
אם רוצים ללון במלון שניתן לנוח בצהרים ולחזור אחר כך לפארק- עדיף לקחת מלון במעגל הראשון.
אם זה לא חשוב- אז המעגל השני טוב מספיק.
-
הנחה גדולה על כרטיסי כניסה במחצית השניה של מאי בימים ב-וכמעט חצי מחיר, בתכנון נכון משפחה של ארבעה לביקור של 3 ימים יכולים לחסוך יותר מ 200 יורו.
הפרטים בלינק.
אני מניח שגם בהזמנת עסקה שכוללת גם לינה יש חשיבות גדולה לטיימינג.
אגב באותם ימים זולים הפארק מאוד לא עמוס והרבה יותר כייפי, אנחנו לא יינו צריכים להשתמש ב FAST PASS
עוד נתון, ככל שאני יודע הם עוד לא פרסמו שעות פתיחה למאי 2018, במאי 2017 לקראת סוף החודש שעות הפתיחה ארוכות יותר. משמעותי בעיקר לסטודיוז שפתוחים בד”כ עד 18:00 ובחמישי-שישי לקראת סוף החודש היו פתוחים עד 21:00.
אגב בעבר הרחוק כשאנחנו לננו בדיסני נכנסנו שעה לפני כולם, אבל המתקנים לא מופעלים באותה שעה, אפשר פשוט לטייל ברחוב הראשי ולנסות להקדים למתקנים כשפותחים אותם.
בשורה התחתונה, בטיימינג נכון עם ימי השבוע אפשר להספיק הרבה יותר מתקנים, יותר בנחת והרבה יותר בזול.