ורנה בדצמבר
-
שלום
ראיתי דיל ל 3 לילות כולל טיסה לוורנה בסוף דצמבר במחיר ממש זול למלון אינטרנשיונל עם קזינו
הימורים לא מעניינים אותנו (זוג שנוסע ללא ילדים) האם יש מה לעשות בעיר ובאזור בחורף חוץ מקזינו?
תודה על העזרה שלכם
-
אני יכול לענות רק מתוך תכנון טיול עתידי ולא מניסיון.
אם הימורים לא מעניינים אתכם – אז למה דווקא המלון הזה? אני בטוח שהסוכנות תוכל להציע לכם גם מלון ללא קזינו.
מה מעניין אתכם? מוזיאונים? ספא? אוכל? עתיקות? טבע?
-
אם אתה מתייחס לחופשה הזאת כסופש בארץ,בעלות זולה..אז אולי..
רק לקחת בחשבון שמסביב חלק גדול יהיה סגור,ובמלון לרוב יהיו מבלי קזינו..
איך שהו וורנה בדצמבר לא נשמעת לי חופשה מתאימה,חוץ מקזינו אולי..
-
אז ככה המלון מעולה 5 כוכבים
חדרים גדולים יפים הכוללים מרפסת ( בגדול זה רק בחלק החדש של המלון אבל אחרי 4 פעמים בורנה בחורף אני יכול להגיד שהחלק הישן סגור ככה שאין סיבה שלא תקבלו חדר חדש) יש ערוצים ישראלים בטלוויזיה ואוכל שמתאים לשמורי מסורת ( אם זה מעניין אתכם) ויש גם ספא מעולה.
המלון נמצא באזור שנקרא חולות הזהב זה אזור התיירותי של ורנה הוא נמצא כ 20 דק’ נסיעה מהעיר עצמה.
90% מהדברים בחולות הזהב סגורים בחורף אבל העיר פתוחה כרגיל
יש שם 2 קנינונים גדולים, מדרחוב נחמד עם חנויות, חנות ג’מבו , שוק טורקי נחמד מאוד, קתדרלה יפה ועוד כמה דברים בעיר ומחוץ לעיר
-
חודש דצמבר הוא חודש כייפי ברוב ערי אירופה.מקושט יפה,שווקי כריסמס ברוב הערים,אורות קסם,דוכני אוכל,קניונים מלאי אדם,מוזיקת רחוב,במות במרכז,שלג אולי,מלונות ופנסיונים נחמדים..
היום ,עם שפע אפשרויות טיסה בחברות לאו קוסט(גם וויז אייר לרנה) נפתח אולם ומלאו,במיוחד לחודש דצמבר המיוחד.כבר מסוף נובמבר ברוב המקומות מתחילה החגיגה..
תן סיבה מוצדקת למה להגיע דווקא לורנה,יעד קייץ,כאשר הרוב (90%?) סגור?
נכון יש את העיר ובטח יש בה תושבים,ילדים.הם חיים בעיר,עובדים ולומדים ובטח גם מקשטים את העיר שלהם אבל..לנו בתור חופשה, למה דווקא לשם?באותה עלות?
בינואר פברואר,למי שרוצה סופש זול במיוחד,היא יכולה להתאים.עם טיסות של 100 שקל לאדם.להתיחס כאל חופשת סופש בלבד.
-
השואל לא הראה שהוא קרא את התשובות עד כהמעבר לכך
השאלה נשאלה במחצית דצמבר- על חופשה בסוף החודש.
כך שאין הרבה סיבות להמשיך לדון בנושא עם “נוכח נפקד” בכל מקרה.