טעימה ראשונה של סקי
-
אנחנו משפחה עם 3 ילדים 16,14,9
אנחנו ההורים לא גולשים ולא בטוחים כמה נתחבר.
רצינו לשלב חופשה שיש בה גם סקי וגם טיול. כל שגם אם לא נהנה מהסקי נהנה בסך הכל. למשל באזור שמוני.
מצד שני הבנתי שאין הרבה טעם לעשות רק יומיים סקי..
האמנם?
רעיונות לשילוב?
תודה
-
כפי שכבר נאמר כאן, אם רוצים ללמוד לגלוש ולהתחיל להנות, כדאי להגדיש לזה לפחות ארבעה ימים רצופים. בדרך כלל היומיים-שלושה קשים ויכולים לתסכל, עד שתופסים את העניין ומתחילים להנות. ואז נשאר יום-יומיים שאפשר להנות ולסיים את החוויה בטעם טוב.
שילוב של טיול עם יום-יומיים סקי, מתאים יותר למי שכבר למד את הבסיס.
זוהי דעתי.
-
-
רעיון הגיוני לטווח ארוך - הפתרון אינו הגיונירעיון הגיוני
מחלוקת גילאי הילדים שלכם רואים שהם מתחילים להתקרב לגיל הגיוס שנושא עימו צלקת נוספת – הגיל מתחיל להכביד על רצון הילדים להשתתף בחופשות משפחתיות ולא רק בגלל הצבא, אלא הרצון להפגין עצמאות.
סקי כפתרון לצרה הזו….
פה אני כותב כאב ל- 30,26,24 או כפי שסבתא שלהם קוראת להם “נבחרת הסקי”, הגדול כבר לא גר בבית ו- 2 הקטנים סטודנטים שבאים לסופ”ש.
אבל
פעם-פעמים בשנה, שלושתם +האבא ביחד ל-סופ”ש ארוך, שבוע וכדומה על המדרונות של …….(לפני שבועיים – אישגיל שבאוסטריה)
ובהמשך העונה – יקרה שוב.
אומנם
זה על חשבוני…..
אבל
המטרה מקדשת את האמצעים….
מה שאני מציע לכם
ראשית, כתבו לכם – אין דבר כזה יום/יומיים, תיקחו – שבוע מסודר עם מדריך פרטי.
אתם החלק העיקרי בעסק – זה צעד של השקעה בחופשות המשפחתיות בעוד 5-10 שנים.
סקי- זה לא:
- 1) חלטורה – שלומדים ביום-יומיים.
- 2) אם יום-יומיים – אז מה יקרה בשנה הבאה, אם הנוער יתלהב …
- 3) למה אתם לא – סקי זה בסופו של דבר, משהו פשוט מאוד, שליטה על כיוון של הרגליים – זה למידה פשוטה + תרגול.
עצה נוספת – תוודאו שכולם לומדים אותו דבר – סקי או סנובורד
יונתן
מצ”ב צילום של הנבחרת שלי… בארוחת צהרים….. בגובה 2,500 מ’
-
כל מילה של יונתן בסלע.לקרוא וליישם.
ד.
-
תודה על התשובה והנקודות למחשבה
האם אפשר להגיע ולמצוא בית ספר או מדריך במקום?
-
הזמנה במקוםבתיאוריה, סטיטסטית תמיד יהיה מדרחך פנוי
אבל..
כמו ש:
- מזמינים מלון מראש
- מזמינים טיסה מראש
הגיוני שאם אתה רוצה הדרכה לכמה ימים, תזמין מראש שיקצו לך מישהו שמתמחה במתחילים, שולט טוב באנגלית (ועם קצת מזל – זו שפת אם שלו).
יתכן גם שבהזמנה מראש גם תקבל מחיר קצת יותר טוב
-
אני הייתי מוותר על הדרכה פרטית ורושם כל ילד/ נער לקבוצת לימוד עם עדיפות לנערים בגילו. ככה הם יהיו עם אנשים ברמתם הפיזית וגם בגילם. אז נכון שהדרכה פרטית יותר איכותית אבל ההבדלים הפיזיים בין הילדים שלכם, אם ילמדו ביחד , עלולים לגרום לקצת מתחים בים זה שיתקדם מהר יותר וזה שפחות. באשר לשאר? קיבלתם אחלה עצות. צאו לשבוע. ככה תוכלו לחוות מה זה סקי “באמת” [ אחרי ה 2-4 ימיים הראשונים הקשים] להתמכר, לקלל את את היום שהתמכרתם לדבר נפלא וכל כך יקר, לחזור ארצה ולהתחיל לתכנן את חופשת השנה הבאה. רוצים לטייל? צאו לעשרה ימים. ויילו ב 3-4 , גילשו בשישה. תהנו!