מלאס וגאס לגרנד קניון
-
שלום, אני מתכננת לטוס באוגוסט למערב ארה"ב,ומתכננת כ-5 ימים להיות בלאס וגאס. חשבתי יום אחד להקדיש לגרנד קניון,כלומר לצאת מוקדם בבוקר מלאס וגאס לגרנד קניון ולחזור אחהצ/ ערב ללאס וגאס. מה אתם אומרים זה אפשרי?
-
יש חברות שמארגנות יום טיול מלאס וגאס לגרנד קניון במטוס קל או במסוק. המלון יוכל ליצור איתם קשר ולתת לך פרטים.
-
בוקר טוב
לדעתי לעשות את זה ביום אחד זה לא אפשרי, הנסיעה ארוכה מדי ליום אחד.
אם מעניין אותך טיול מאורגן 3 ימים בעברית אנחנו לקחנו את הטיול ומאוד נהננו.
https://www.mottitours.com/wld_%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%90_%D7% 94%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A8%D7%99/
-
יש שלל חברות שעושות טיול מאורגן לגרנד קניון (מרפסת התצפית המערבית.. ) סכר הובר ואגם מיד.
זה יום טיול ארוך ולא קל אבל דיי מרשים.
לבעלי האמצעים אפשר גם לטוס מוגאס במטוס קל. חוויה מרהיבה במיוחד (כך אומרים).
בהחלט אפשרי!
הערה
בתגובה שנרשמה מטה על כך שזה רחוק מדי, ככל הנראה דובר על הגדה הדרומית שהיא אכן רחוקה מדי. אבל הסיורים המאורגנים לא נוסעים אליה אלא לגדה המערבית.
-
אפשר לנסוע לגדה המערבית שזה בתוך שמורה אינדיאנית פרטית ולחזור באותו יום.
שימו לב שהדרך הייתה לפני כמה שנים לא סלולה בקטע הסופי שלה ,אני לא יודע אם סללו מאז או לא,אבל אם לא סללו עלולה להיות בעיית ביטוח לרכב אם תיסעו ברכב שכור.
-
המרחק בין לאס וגאס אל הגדה הדרומית של הגרנד קניון (לשם מגיעים רוב המבקרים) הוא כ5 שעות נסיעה. דומה מאוד למרחק הנסיעה בין חיפה לאילת. תשאלו את עצמכם אם הייתם נוסעים מחיפה לאילת מוקדם בבוקר כדי לחזור לחיפה עוד באותו הערב. מבחינה טכנית זה אפשרי ואני אפילו מכיר אנשים שעושים את זה. נניח לצאת מוקדם ב5 בבוקר כדי להגיע ב10 (או ב11, אם מתעכבים כשעה בסכר הובר), ויוצאים בחזרה לקראת 3-4 בצהריים כדי להגיע לווגאס בערב. שימו לב שאת הרכב תצטרכו לשכור כבר בערב הקודם.
השאלה היא אם זה נראה לכם כמו משהו שתהנו ממנו? בהחלט מכיר כאלה שיהנו מאוד מיום כזה, וכאלה שלא.
-
הגדה המערבית או שמוכרת בגלל האטרקציה שבה מרפסת הזכוכית – אטרקציה די יקרה ולדעתי לא מצדיקה את המחיר.
מצרף קישורים לטיול גברים שעשינו לוגאס , וכלל גיחה יומית לגדה הדרומית - יום מאומץ אבל אפשרי.
עופר
-
דוגמא לחברה שמוצאיה סיורים כאלו
-
מוכרח לציין שהגרנד קניון נורא מאכזב. ובטח שלא הייתי נוסע במיוחד 5 שעות לגדה הדרומית. זה נכון שזה מדהים בשניות הראשונות אך די מהר ממצים את כל נקודות התצפית מהצד הימני והשמאלי של הגדה (ויש המון כאלה עם מרחק נסיעה לא מבוטל) הייתי משקיע נסיעה של כמה שעות לזאיון פארק במקום. הרבה יותר שווה
-
היי,
נסיעה מוגאס לגדה הדרומית וחזרה זה 900 ק”מ וזה לוקח 10-11 שעות.
נסיעה מוגאס לגדה המערבית וחזרה זה 540 ק”מ וזה לוקח 6-7.
הגדה המערבית קצת יותר יקרה אולי 50$ הפרש ואם נחשב את מחיר הדלק לגדה הדרומית אז ההבדל מינורי.
בגדה המערבית אפשר להתרשם יותר טוב ,לדעתי ,מעוצמת הקניון בהשואה לגדה הדרומית.
לנסוע 11 שעות לגדה הדרומית לדעתי לא כדאי ומאכזב.
-
אני נסעתי מלאס וגאס לוויליאמס 5 שעות ועוד שעה מוויליאמס לגרנד. תעשי
לבד את החשבון שלא יישאר לך כמעט זמן לסייר שם וזה יהיה גם יום קשה מאוד.
יתכן שלמרפסת השקופה שהזכירו כאן זה יותר קרוב ואפשרי אבל לא הייתי שם
בעצמי.