טעות
-
שלום לכולם. רציתי להפתיע את אשתי ולהזמין טיבה ומלון לבטומי…
בלילה כשישנה הזמנתי (פעם ראשונה) מלון לחמישי עד ראשון במקום ראשון עד חמישי ורק בבוקר הבנתי שטעיתי ..זה הייתה הזמנה שללא קבלת החזר ועדיין אני תוהה התאריך רק באוגוסט וזה בסך הכל טעות קטנה לקחת שבוע אחורה ולפי המדינות שרשום זה "קנס" של 1000 שקל בערך על שינוי לא נראה לי הגיוני...מה עושים תודה לעונים
-
הודעה בנוגע להזמנה שלכם ב-Hotel Intourist Palace. בתאריך 2018-01-13, Hotel Intourist Palace כתב/ה זה מה שקיבלתי במייל
you are writing that you want to change reservation dates, please make modification and change form 19.08 till 23.08 , we already took amount we can change date but
Not cancel recervation
-
הם לגמרי בסדר איתך.
אתה הזמנת לינה מוזלת בתנאים של “ללא אפשרות שינוי וביטול”
הם הולכים לקראתך- לארג’ים
ואומרים לך --אנחנו מוכנים לשנות את ההזמנה לתאריכים אחרים
אבל לא נוכל לבטל לך את ההזמנה .
ולעתיד- לא למהר
להזמין בנחת רוח
והפעם רק לתקן את ההזמנה כמו שהציעו לך
בעתיד- להיזהר יותר.
טיול נעים.
-
איך לארג'ים אני מוסיף לילה 4 לילות במקום 3 ועוד אמור לשלם 1000 שקל ביטול על טעות ששמתי לב אחרי יום על הזמנה של אוגוסט?? אנמ לא מבטל כלום רק משנה תאריך פלוס מוסיף לילה לא מבין למה אני צריך לשלם ככ הרבה על טעות קטנה
-
עשית הזמנה מוזלת ללא אפשרות ביטול לחודש אוגוסט.
קצת חוסר אחריות לעשות הזמנה לשמונה חודשים קדימה ולא להשאיר לעצמך גלגל הצלה למקרה שמשהו ישתנה.
להבא תזמין עם אפשרות ביטול ולקראת הנסיעה תחפש אפשרות טובה יותר ואז תבצע הזמנה אטרקטיבית יותר (במידה ויש) ותבטל את ההזמנה המקורית.
-
קורה שאנשים טועים בפרט שכבר אמרתי פעם ראשונה באתר לא מבין את האבסורד לשלם 1000 שקל על ביטול חדר לעוד 8 חדשים ולהזמין במקומו חדר אחר סך הכל אני נשאר באותו מלון ומוסיף עוד לילה ככה שהם לאולא מפסידים
-
אלי כדאי שתדבר טלפונית עם נציג ולא במייל
יש להם נציגים דוברי עברית. מנסיון הם מנסים לעזור.
-
תדבר עם נציג..
אני הבנתי מהמייל אחרת..שהם שינו את ההזמנה.לא ייכלו לבטול אותו כליל. אבל שינו כבר..תשלח מייל נוסף עם הבהרה,האם השינוי אינו בתשלום.תודה להם על הענות מהירה..תהייה מאוד נחמד.לומדים.
את הטיסה הזמנת בנפרד ונכון? שלך להם את הכטיס ,להראות את התאריכים הנכונים שלך
-
לא “קורה שאנשים טועים”
כשמזמינים לינה לעוד 8 חודשים
ובוחרים באופציה המוזלת
יש לה תנאים-ואחד מהם הוא ללא שינוי או ביטול.
אבל מעבר לכך --מתוכן המייל שקיבלת כתוב שהם עשו עבורך את השינוי המבוקש לתאריכים החדשים ולא גבו ממך מעבר לכך כלום
למרות שיכלו להגיד לך “בעיה שלך- אלו התאריכים שהזמנת ואין אופציה לעשות שינוי בכלל”.
הם הלכו לקראתך- והסכימו ואפילו כבר ביצעו את השינוי.
אז מה הבעיה?
מאיפה 1000 ש”ח ?
-
בסוף שינו לי תאריך ללא חיוב …
דיברתי עם נציגה בבוקינג שסידרה לי את זה ב5 דקות