Bispinger Heide צפון גרמניה
-
בוקר טוב לכולם,
אנחנו מתכננים להזמין חופש בכפר הנופש Bispinger Heide של center parcs בצפון גרמניה. לאור הטיפים המעולים שהעלו באתר הבנתי שכדאי מאוד להזמין בקתות VIP כי הבקתות בכפר ישנות ולא מתוחזקות.
אני אשמח לשמוע ממי שיודע (מניסיון או ממה ששמע / קרא) האם יש מספיק פעילויות באזור – עד שעה נסיעה, שמתאימות לילדים בגילאים שונים מגיל 2 עד 11. ועל הדרך אשמח לוודא שהמתקנים בכפר עצמו הם ברמה טובה יחסית לכפרי הנופש של center parcs בהולנד ובצרפת. כמובן אם ישנה המלצה לכפר נופש אחר בגרמניה היא תתקבל בברכה, כי טרם הזמנו.
המון תודה מראש

-
הי
יש המון פעילויות באזור, בעיקר אטרקציות. פחות טבע ונופים (למרות שאנחנו מאוד אהבנו את הסביבה הירוקה, והכפרית גם אם היא לא דרמטית כמו אוסטריה).
מוזמנים להציץ בבלוג שלי ואם תרצו אני יכולה לשלוח חומר על האזור.
תהנו
-
אין לי התייחסות לגבי הפארק עצמו
אבל באזור בהחלט יש לא מעט פעילויות,פארקים,גני חיות,קרטינג וכו--לילדים בגילאי ילדייך.
-
הפארק עצמו מקסים ואינו נופל לדעתי מפארק שהיינו בו בצרפת. אנחנו היינו בבקתה vip והרמה שלה טובה מאוד.
יש אטרקציות מאוד טובות לילדים באזור. אני מודה שגם כמבוגרת נהניתי מאוד בסרנגטי והיידה פארק.
הטבע-לא משהו.
אני לא חושבת שהאזור יכול להחזיק טיול ארוך יותר משבוע אלא אם כן אתם אוהבים את הקצב הרגוע ומתכוונים להקדיש יום יומיים רק למתקנים של הפארק.
אם אתם מתכוונים לנחות בברלין-שילוב של כמה ימים בעיר יעשיר את הטיול.
-
לא מכירה את הפארק אנחנו ישנו בצימר עליו המלצתי בפורום.
מה יש קרוב ליום שלם או מספר שעות:
יום פארק ציפורים מעולה!
יום לונה פארק היידה פארק
יום המבורג
היתר טיולים רגועים בטבע נעים ושלו (ביצות )
יש בית הפוך לא כל כך מרשים
יש הרבה פארקים קטנים סביב חיות
טיולי סוסים ועגלונים בטבע
יש אתר סגור לפעילות סקי ושלג גם בקיץ – יקר וויתרנו.
אוטלט הקניות בסולטאו מומלץ ויש מציאות. (לא מאוד גדול)
פארק חבלים יש כשהגענו היה סגור (אוגוסט אבל היה גשום )והאמת שנראה מאוד לא מרשים.
להבין שהאזור גשום מאוד גם בקיץ.
-
אם אתם מחפשים פארק נופש של סנטר פארקס, מציע לכם לבדוק עוד כיוונים:
פארק Center Parcs Park Hochsauerland – נמצא בצפון מדינת הסן.
פארק Holiday park Center Parcs Park Bostalsee וגם פארק Holiday park Center Parcs Park Eifel – נמצאים באזור המוזל.
את הכפרים עצמם אני לא מכיר אבל את האזורים שהם נמצאים בהם מכיר כבר היטב בזכות הטיול שעשינו לשם בקיץ האחרון.
לא רק שהמקומות יפים, יש גם באזורים האלו המון המון אטרקציות ואתרים מעניינים שיכולים למלא טיולים שלמים.
-
המון המון תודה לכל עונים
אין ספק שעזרתם לי מאוד למקד את החיפוש. אני מבינה שככל הנראה נצטרך לחשוב על צירוף של אזור נוסף אם התכנון הוא לשבועיים (או לקוות שה- aqua mundo בכפר הנופש יהיה מוצלח מספיק להישאר בפארק). -
הייתי באזור, לשבוע וקצת יותר.
אבל--- לא חושבת שיש בו מספיק “בשר” ליותר משבעה ימים (או
מלאים.בטווח של עד שעה נסיעה ממנו.
אם תהיו מוכנים בחלק מהימים לנסוע גם שעה רבע, שעה וחצי-אפשר להרחיב את המעגל גם ליעדים נוספים (אזור ברמן, אזור הנובר ועוד)
מעבר לכך לכל משפחה הקצב והדינמיות שלה- יש מי שיוצא ב09.00בבוקר ומתרוצץ מאתר לאטרקציה ויש מי שרק ב10.30 מתגלגל לאיטו ובשעה 15.00 כבר רוצה להיות בחזרה בכפר הנופש.
אפשרות לשלב אותו עם אזור שלזוויג הולשטיין-שתוואי הנוף שונה לחלוטין (אגמים,ים צפוני) .
או עם יעדים אחרים (תלוי נקודת הטיסה-המראה ונחיתה ).
-
מציע לכם לחשוב גם על ללנדיה בבילונד
כפר נופש ברמה גבוהה
-
לדעתי אין בעיה למלא שבוע בפארק\באזור,
אנחנו היינו רק בפאר המים במקום,, שמאוד מהנה ומרשים,
מקומות באזור :
ברגן בלזן
המבורג (בקיץ יש פסטיבל)
היידה פארק
ספארי סרנגטי
פארק הציפורים (לא היינו)