ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

8 ימים בניקרגואה

פורום מרכז אמריקה
    3
    12
    2606
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mirinv
      mirinv נערך לאחרונה על ידי

היי
      מגיעים מארהב לניקרגואה זוג+ שני ילדים  ב16.2 אחרי חצות לינה במלון ליד השדה
      זה כרגע תכנון הטיול , כנראה עם נהג בימים של הנסיעות
      צריכה בבקשה חוות דעת האם נספיק הכל ביום השלישי, כדי שביום השני נוכל להישאר להנות מהלגונה
      17.2 ממנגואה לליאון ולגלישה ב cerro Negro חזרה ללינה בלגונה דה אפויו
      18.2 לגונה דה אפויו לינה בלגונה 
      19.2  MASAYA,  handicraft markets, Catarina lookout, San Juan de Oriente , 
      Granada ,Las Isletas . האם נספיק הכל? האם כדאי לישון בגרנדה בגלל חיי הלילה או לחזור ללגונה?
      20.2 Volcano Mombacho , טיול קצר וזיפ ליין ובסיום נסיעה למעבורת לOMETEPE ISLAND לינה באי
      21.2 OMETEPE ISLAND לינה באי
      22.2 השלמות ונסיעה ל SAN JUAN DEL.SUR לינה
      23.2 SAN JUAN DEL.SUR לינה
      24.2 SAN JUAN DEL.SUR  וחזרה לטיסה אחרי חצות ב25.2
      תודה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • inspire
        inspire נערך לאחרונה על ידי

איזה כיף! אחלה יעד! 

ממליצה בחום לישון בגרנדה עצמה. עיר מקסימה עם אוירה נהדרת. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • mirinv

תודה רבה,
          את חושבת שאספיק ביום השלישי את כל הדברים ברשימה?

• גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

הנה ההערות שלי:

17.2 מניח שאתם מצטרפים לטיול שיוצא מלאון.  למיטב זכרוני יצאנו בבוקר ולא בצהריים.. מה שאומר שאתם מתחילים את היום ממש מוקדם.. אני באופן אישי הייתי נשאר ללון בליאון ( עיר מדהימה, אגב, גם אם לא תספיקו לראות בה כלום).. ויוצא שוב מוקדם בבוקר למחרת לעשות יום נסיעה עד הלגונה.. ולא סוחט עוד נסיעה לאותו יום..

19.2.. האם גם גרנדה היא חלק מהיום הזה..אם כן זה יום לסמן וי בשבילכם... תבחרו מה יותר מעניין אתכם ותתמקדו. אם גרנדה רשומה רק בהתייחסות לשייט... אז יש מצב שתספיקו אבל הכל לחוץ. נגיד תעלו למסאיה ותסתכלו בלוע ואחרי חצי שעה תתפנו. תסתובבו שעה בשוק.. תעשו חצי שעה תצפית בקטרינה... גם צהריים נכנס שם עם הנסיעות.. יביא אתכם לשייט באיסלטאס עם הלשון בחוץ וכנראה בלי זמן.. ולא כללתי ביקור בסאן חואן.. כי אין זמן.. אז גם את גרנדה אין זמן לראות בכלל.

לגבי חיי לילה בגרנדה- יש מדרחוב שאפשר לשבת.. לא ממש חיי לילה סוערים.

ולגבי סרו נגרו. אפשר להגיע שם למהירויות אדירות.. ואין מגווני שיפועים. רק אחד תלול.כשאני הייתי שם היתה משפחה עם ילדים שויתרה וירדו ברגל... 

• mirinv

תודה רבה
              ב 17.2 אנחנו נוסעים עם נהג פרטי. (100$ לנסיעה) שקלתי לישון שם אבל בדרך כלל מעדיפה לישון ליד היעד הבא וגם זה יוצר בעיה לנהג
              גם אני חוששת מזה, האם אתה והבן שלך גלשתם? האם כדאי לנסוע לשם גם אם לא גולשים?
              אני יכולה לפצל את מה שאנחנו רוצים לראות ב 19, ל 18 ול 19, אבל רצינו סתם להנות יום אחד מהלגונה, אבובים, סירות וכו וגם כדי לא לשלם עוד יום לנהג שאם בכל מיקרה יצא רק חצי יום תיור
              הזמנתי עכשיו מלון ב 19 בתוך גרנדה ואז אולי נוכל בבוקר של ה 20 להשלים משהו בעיר? 
              אנחנו יותר אוהבים טבע ונוף מאשר מבנים  
              האם יש מקומות עם מים חמים כמו בארנל?
              יוצא לי כמעט אותו דבר עם נהג או לשכור רכב עם כל הביטוחים

• גדליהו מהגרעין

לשכור רכב לא כדאי, כי גם יתחילו לעצור אתכם בכל מיני נקודות משטרה ( פגשתי שם מטיילים שסיפרו לי שזה היה לחם חוקם ככה.. אבל לקחו את זה בהומור).... דרך אגב יש גם שאטלים... שיצאו לכם כנראה כמו רכב עם נהג..כי אתם 4..

לגבי סרו נגרו תלוי בגיל הילדים. אני עשיתי את זה כשהייתי לבד ולא חשבתי לקחת אותם לדבר כזה כשהם היו איתי והשנה הם גלשו בריונות חול בארה"ב שהיו הרבה יותר תמונות- ויכולת לבחור שיפוט..... צריך להבין.שבסרו מגרו  אתה צריך לסחוב את הקרש שגולשים עליו כל העליה- כ 45 דקות. אחכ גולשים רק פעם אחת והשינוי מאוד תלול.  מי שמצליח טוב יכול לצבור שם תאוצה של עשרות קמ"ש.  ואם הוא נכנס ללחץ להתהפך להתגלגל משם.. ויש שנפצעים שם. כמו שאמרתי משפחה שהיתה כשהייתי שם עם ילדים בני 9 ו-12 ויתרה על זה מראש ורק עלתה ויקרה באפר וולקני בהליכה לפני שכולם גלשו... אם לבוא רק בשביל זה בלי הגלישה? לדעתי יש המון מה לראות ולעשות במדינה.. לא חושב שהייתי בוחר דווקא בזה..

לגבי הלגונה- אולי תחליפו ימים- מה שרצית ב-19 תעשו ב-18 ואם אז תחליטו שאתם רוצים גם ב-19 להמשיך לעשות עוד דברים.. תקחו קצת מה-19.. ופחות ללגונה. ואם ראיתם את הלגונה ב-18 והיא עושה לעם יותר חשק להישאר בה- תישארו בה יום... סה"כ זה החופש שלכם ואתם לא חייבים להספיק הכל.. וגם ככה לניקרגואה יש הרבה מה להציע..

אחרי שתקבלו החלטה לגבי היום של ה-17... יכול להיות שתוכלו לערוך אחרת גם את שני הימים שאחריו...

• mirinv

תודה רבה,
                  הילדים בני 15,12
                  יש משהו אחר כדאי ל 17 במקום לאון והגלישה?
                  אני אעשה ב18.2 את הלגונה, כי אני צריכה לסיים את היום טיול ב19 בגרנדה
                  אם נרגיש שמספיק לנו חצי יום מנוחה, מקסימום אקח מונית רק לSAN JUAN DE ORIENTE  באותו יום ואחזור ללגונה?

• גדליהו מהגרעין

לגבי הגלישה זה עניין אינדיבידואלי ואת מכירה את ילדיי הכי טוב. גיל 12 הייתי יותר מפחד. גיל 15 הייתי אולי מפחד ומסכים... תלוי בילד.

במקום זה אפשר לעשות יום טיול להר געש באזור ליאון. רוב המסלולים קשים. לא יודע אם מתאים לכם... אפשר לעשות טיול קיאקים במנגרובים..

כל שאר הרעיונות שיש לי כבר מתרחקים לנסיעות הרבה יותר ארוכות.

אם אתם עושים משהו קצר ב-18. סעו למסאיה. לנקודה הכי רחוקה כדי שלא תחזרו על עצמכם.

אם ב-17 אתם לא נוסעים לליאון  . אז אתם יכולים לעשות מסביב הר געש ושוק לפני ההגעה ללגונה... זה יכול לקחת כחצי יום. ב-18 תהיו בלגונה  וב-19 תוכלו לעשות את הכפרים הלבנים ולסיים בגרנדה עם שייט לאיסלטס ואולי עוד קצת דברים בעיר..

• mirinv

תודה רבה
                      המסלולים בהרי הגעש סביב ליאון קשים בשבילנו
                      אבדוק עם הילדים ונחליט

• inspire

אנחנו עשינו יום טיול באיזור לאון שהיה אחד מהימים המוצלחים של הטיול. יצאנו מוקדם בבוקר לכיוון לאס פניאס לשיט קייק במנגרובים. חזרנו ב14:00, החלפנו לבגדים ארוכים ויצאנו לסרו נגרו. הטיפוס על ההר לקח שעה, המבוגרים והילדים הגדולים ירדו בגלישה, והילדים שמתחת לגיל 10 ירדו עם אחד המדריכים ברגל. 

אנחנו התחלנו את הטיפוס ב16:00 והיה מעולה. לא יודעת איך אנשים מתפסים שם באמצע היום. חם מאד ואין טיפת צל לברוח אליה. כמו כן הגלישה יוצאה לנו בדיוק בשקיעה. היה פשוט מדהים. 

בסן חואן דל סור ממליצה על סיור ריינג'רים. אנחנו יצאנו אליו דרך בית חבד. היה מעולה. 

• mirinv

תודה רבה, שיצאתם מוקדם לשיט קיאק יצאתם מליאון?
                          אנחנו מתכננים להגיע לטיפוס בבוקר 

• inspire

כן.

ישנו בליאון, ב7 בבוקר יצאנו לקייאקים. שעה נסיעה. בצהריים חזרנו התארגנו ויצאנו לסרו נגרו. גם לשם כשעה נסיעה. ישנו לילה נוסף בליאון, ולמחרת המשכנו לסן חואן דל סור. 

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון