שינוי תכניות..חייבת עזרה בבקשה
-
ב- 28 למרץ נוחתים באל איי...חשבנו לעשות את כביש מס 1..(בסן דייגו היינו)
ובסן פרנסיסקו (כבר היינו)..מה גם שאנחנו חייבים להיות בוגאס כבר ב1 לאפריל.
למרות זאת לא הייתי בסנטה ברברה.סנטה מוניקה...ונייס..בדקתי בגוגל מפה..וראיתי את המרחקים..ואת כביש 1 החסום.
מה אתם חבריי בפורום יכולים להמליץ לי…? אנחנו ללא ילדים וכמובן עם רכב.
תודה
-
לא קראת על מה שקרה בסנטה ברברה והאזורים הסמוכים ? שריפות, מפולות בוץ, עדיין מספר כבישים ראשים סגורים ולא יודעים מתי ייפתחו.
אולי תבלו יום בג’ושוע טרי נשיונל פארק ? ומשם ללאפלין (LAUGHLIN) ליד נהר הקולורדו ? אזור נחמד, שעה וחצי מוגאס. אפשר לבקר גם ב-OATMAN (פחות משעה מלאפלין) על כביש 66.
-
מ-1 עד 8 אפריל כולל, אנחנו בוגאס, נזמין אתכם לכוסית (או כוסיות, אין הגבלה) בדיימונד לאונג’ של אחד ממלונות רשת סיזר’ס. יש גם אוכל ונשנושים. תהיה גם אחותי, למיטב זכרוני הכרת אותה באחת מטיסותייך.
-
איזור סנטה ברברה בבלגן עכשיו. מפולות בוץ, נהרגו אנשים, עדיין יש משפחה שלא מצאו עם ילדה בת שנתיים. נורא.
מה עם פאלם ספרינגס וג’ושווה טרי?
אם בא לכם גיוון של שלג אפשר לעלות לבר לייק, מהמם שם עכשיו.
-
ואגב, לא חייבים להחליט עכשיו. יש עוד חודשיים וחצי.
אנחנו גרים בקליפורניה ומחליטים לאן לטייל בשבוע שלפני

אפשר לחכות ולראות אם איזור סנטה ברברה יפתח בחזרה לתנועה עוד חודש וחצי ואז לטייל בסנטה ברברה, סאן לואיס איביספו, מורו ביי, טירת הרסט, סולבנג (לא בסדר הזה, סתם זורקת מקומות).
-
תודה רובן..בכיף ניפגש..אשמח מאד.
-
זה מה שנעשה באמת..נחכה בחודש הבא.ונסגור.אנחנו כבר טיילנו בכל האזורים..ואנחנו ממש היינו רוצים להיות באזורים האלה.כי ב1 לאפריל כבר צריכים לנסוע לוגאס
-
היי רובן...אנחנו נוחתים באל איי...ב10 בבוקר..(את מה שהיצעת נעשה בחול המועד מוגאס כניראה עם המשפחה) לפני שאני מגיעה לוגאס רוצים אני ובעלי לטייל באזור שציינתי..
-
היי שירלי.אנחנו נגיע רק ב28 למרץ...אז נחכה ונראה...מה גם אנחנו לא אנשי קוררר..בכללל ובטח לא שלג...