נסיעה באפריל עם ילד בן 3
-
אנחנו מחפשים בנרות יעד קרוב או רחוק לטייל עם ילד בן 3
אני בהריון אז תאילנד יורד מהפרק (באפריל אהיה בחודש חמישי)
חשבתי על ניו יורק אבל בעלי טוען שלטוס לעיר כזו עם ילד בן 3 זה סיוט והוא מעדיף קלאבים למינהם. אני לא בטוחה שהוא צודק, הבעיה שאפריל זו לא העונה של הקלאבים וכל יוון וטורקיה לא רלוונטיות
אולי יש איזה מלון מפנק באירופה עם בריכה מחוממת ואטרקציות לילדים ואפשרות לטיולים קטנים באיזור + קצת עיר (אני כל כך אוהבת עיר...)
מי שימצא פיצוח יזכה לחיי נצח!!
תודה ותודה
-
עם ילד בן 3 יכול להיות סיוט גם בעיר באירופה. זה גיל לא קל.
עדיף בגיל הזה טיולי טבע בעיירות אבל לא נראה לי שזה מדבר אליכם.
אני מניח שבכל עיר גדולה תוכלו למצוא מבחר גדול של מלונות עם בריכות מחוממות ועם משחקיה לילדים. חבל להגביל את עצמכם להמלצות בודדות של גולשי הפורום.
כל פעילות מחוץ למלון לא קלה בגיל הזה בעיר. במיוחד שבאירופה באפריל עלול להיות די קר וגשום.
מצד שני אתם מכירים את הילד שלכם. אם בארץ אתם מטיילים איתו בערים ונהנים אפשר לעשות את זה גם בחול.
-
לא יודע למה פסלת את יוון. יוון זה רק קלאבים?
תבדקו אפשרות למלון ליד אתונה – מקום עם בריכה מחוממת. יהיה לכם גם עיר (אתונה) וגם טיולים מחוץ לעיר כמה שתרצו
-
בבודפשט יש מלון עם פארק מים מקורה. יש בו מגלשות, אבובים, בריכות…ועוד.
לפי הביקורות ששמעתי, המלון ממש טוב.
http://www.aquaworldresort.hu/en/hotelאנחנו העדפנו לישון במלון בעיר והגענו לפארק המים ליום כיף….הוא נפלא !
ומכיוון שהכל מקורה, אין בעיה להגיע בכל מזג אוויר (היינו באפריל, בפסח השנה).המלון/פארק המים נמצא 25 דקות ממרכז העיר, ויש שאטלים חינמיים לכיכר גיבורים, וחזרה למלון.
http://www.aquaworldresort.hu/en/aquaworld/useful_informatio n/location
ניתן כמובן גם לקחת מונית אם רוצים להגיע/לחזור שעות אחרות.היינו זוג + 3, ומונית עלתה לנו 25 יורו ממרכז העיר לפארק המים, בחזור נסענו בשאטל החינמי שהוא למעשה אוטובוס פרטי , מאוד נוח.
מלבד זאת, בודפשט עצמה מאוד זולה, נוחה לטיול עם ילדים, יש בה תחבורה ציבורית מאוד יעילה וגם הרבה אטרקציות. מוזמנת לקרוא את סיכום הטיול שלנו, שכולל גם את המסלולים/אטרקציות בהם היינו, וגם רשימת מסעדות מומלצות.
-
בודפשט נשמעת מעניינת. השאלה אם לא קר שם באפריל...
-
פראג היא אופציה טובה, למרות שאני לא בטוחה שלא קר שם.
אנחנו היינו ביולי והיו ימים אפורים וגשומים.
אנחנו שהינו במלון אקווה פאלאס. יש לו פארק מים צמוד. בריכה מקורה ומחוממת, מתקנים בבריכה לקטנטנים ומשחקייה נחמדה.
יצאנו לגיחות לעיר בשאטל של המלון או מונית שהוזמנה דך הקבלה במלון. המלון נמצא 20 דקות מהעיר. בעיר ביקרנו בלונה פארק, בגן החיות וגם במרכז העיר.
במרחק הליכה יש מקדונלדס ו KFC ומסעדה איטלקית מעולה וזולה. יש משחקייה גדולה לילדים שנקראת ג'ירף.
במלון יש ארוחת בוקר טובה מאוד גם לילדים.
-
מציעה את בודפשט או פראג
תתייעצי כאן בבחירת לינה מרכזית
טיילנו באביב בבודפשט, ואני מאוד ממליצה
תרדי למטה לכותרת פראג עם ילדים…..תמצאי משחקיות, אטרקציות ובילויים לפעוטות
שיהיה בהצלחה!
-
לשאלתך איילת לגבי מזג האוויר באפריל בבודפשט –
הממוצעים מדברים על 16 מעלות ביום, 6 מעלות בלילה.
כמו שכתבתי היינו בפסח השנה, ומזג האוויר היה נפלא. ברמת סווטצר במהלך היום, ומעיל קל בערב. טיילנו בכיף, ותוכלי לראות בתמונות שהימים היו בהירים ואף שמשיים.
האם זו ערובה לאפריל 2018? ממש לא, אבל כמו שאפשר להבין מהממוצעים, לא מדובר על קור מקפיא, אבל גם לא על מזג אוויר של “בטן גב”

-
אני הייתי בבודפשט באפריל לפני כמה שנים והיה לנו מזג אויר מעולה. אבל שבוע קודם היה מאד גשום (לא זוכרת אם גם היה קר).
ב 1995 גם הייתי בבודפשט בפסח והיה קרררר מאד.
אין ערבויות על מזג האויר. אבל אנשים נהנים שם מאד גם בדצמבר ועד כדי כך קר לא יהיה… בעיני זו אופציה נהדרת.
-
לא טיילתי עם ילדים בני 3.
ענת שלנו כן!!!
למה חושבים שטיול עם ילד/ילדים חייב להיות בטן גב,פארקי מים ויותר טבע?
לדעתי בעיירות הקטנות,במיוחד בחודש אפריל יכול להיות מאוד רומנטי אך משעמם.
לדעתי בכל עיר כמעט אפשר לקבל את מנת טבע,מים,שיט,גן חיות ואפשרויות ערב גם להורים,ועדיין להישאר בצוילזציה עבור האימא ההריונית.
למה לקחת ילד למלון מרחצאות פארק מים מרוחק מהעיר עצמה וכל הכייף בה? בריכה ומגלשות אפשר לעשות גם בבית. וזה בערך מה שהוא יעשה בקייץ,בארץ.
עדיף מלון דורות נוח מרווח במרכז העיר,גישה נוחה לכל פינה מעניינת.
למה הרוב ממליצים ונוסעים לבודפשט?כי נוחה מאוד,קלה מאוד,יש בה שפע אפשרויות בילוי לכולם,טיסות יומיות.
הייתי בוחנת גם את וורשה. מכל אותן סיבות.
בילוי בפארק ארמון על המים,וורשה
יום ראשון בכיכרות העיר העתיקה
ארמונות,גנים,שייט,כרכרת סוסים,רכבת הקטנה,גן חיות,מזרקות מיים,גלידות,בלונים..וכולם שמחים. אפשר לצאת ליום טבע מחוץ לעיר..
על בודפשט אין מה לכתוב יש המוןןן חומר על העיר גם באתר למטייל.