Wudangshan בסין - מישהו היה?
-
עובד על המסלול בסין באפריל הקרוב וחושב להכניס את wudangshan למסלול,
מישהו היה ויכול לתת טיפים?
הוא דורש אקסטרא מאמץ בדמות רכבת איטית או טיסה משיאן (xian) ומביקורות שקראתי ברשת מדובר אמנם במקום יפה אבל תיירותי להחריד שגובה ממך כסף על כל צעד שאתה עושה שם, שוקל אם שווה את המאמץ.
אשמח לתובנות.
יניב
-
לא הייתי, אבל בבדיקה קצרה בגוגל נראה שזה מצריך הגעה מיוחדת רק לשם.
חיסרון – עלות כניסה 240 יואן (יותר יקר מג’יוג’איגואו ויאדינג...).
תוסיף 300-400 יואן ללינה אוכל ונסיעה, לא זול.
(בהנחה שלא תבקר שם, גם במקומות אחרים אתה תבזבז כסף על לינה אוכל וביקור באתרים, רק שזה יהיה יותר זול)
יתרון – נמצא מחוץ למסלול המוכר ויש שם מיעוטים מעניינים (בכפרים ליד, לא באתר עצמו), אז מובטחת חוויה מעניינת ושונה.
לשיקולך.
-
הייתי שם כמה ימים ב-2009. אחד המקומות היותר יפים שביקרתי בהם בסין.
חובת ביקור עבור מי שמתרגל אומנויות לחימה סיניות.
סביר להניח שהשתנה מאז 2009...
-
צילומים מרתקים. לא נראה ממוסחר.... -
תודה רועי , האמת שנחשפתי ליעד בזכות הסרט קראטה קיד ואני חובב אומנויות לחימה…..אני חושב שאלך על זה
.יש לך טיפים לגבי לינה? ישנת על ההר? בעיירה ליד (wudangshan) או בעיר הקרובה (shiyan)?
אני מקציב שלושה ימים נטו לאתר (+ יומיים הלוך חזור מxian )
-
מסכים עם רועיבאמת אחד המקומות היפים בסין. ולא זכור לי מיסחור יוצא דופן, בטח לא ביחס לאתרים אחרים בסין. אבל הייתי שם ב-2010, ואולי דברים באמת השתנו מאז.
אנחנו הגענו ליום מלא אחד – לקחנו את רכבת הלילה לשם וחזרנו ברכבת הלילה למחרת, אז לא ישנו במקום, אבל גרנו במחוז חוביי אז זאת לא הייתה סטייה גדולה מהמסלול. הספיק לנו לגמרי, אבל זה היה ממש רגע לפני שחזרנו לארץ אחרי מגורים בסין, אז כבר היינו די רוויים. חוץ מזה, אנחנו לא מתרגלים אמנויות לחימה.

-
ישנתי על ההר באיזה מקום פשוט, כך שאוכל לצפות בזריחה, בשקיעה, לטייל להנאתי ולתרגל טאי צ’י.
ישנם די הרבה מסלולים, וכמו אתרים תיירותיים נוספים – תתרחק מעט מהאתר המפורסם עם הגישה הנוחה בו אלפי אנשים, ותוכל למצוא את עצמך במקום מדהים לא פחות, לבדך.
למשל, זכור לי שביקרתי באזור אחר שרשרת הרי וודאנג, שבזמנו הייתי צריך רכב פרטי להגיע לשם ושכרתי איזה מונית-טוקטוק שיביא אותי לשם וימתין לי. לא היה שום שביל מסודר, והנהג ליווה אותי. מצרף משם תמונות.
תמונות הטבע הן ממסלול באזור היחסית מתוייר, אבל פגשתי שם רק אדם נוסף אחד לקראת הסוף…