העלאת נעלי סקי למטוס
-
שלום,
האם מישהו פה העלה פעם את נעלי הסקי (boots) איתו למטוס ככבודת יד?
האם יש מגבלה בטחונית או אחרת בהעלתן?
השאלה באה על רקע חשש מגניבה שמאוד תצער אותי...נעליים חדשות
תודה,
-
תמיד לוקח אתי כל מה שצריך ליום הגלישה הראשון. חליפה מלאה, קסדה, משקף, כפפות, סט תרמי, נעלי סקי. הכל בטרולי.
שום בעיה.
-
אני מעלה למטוס תיק נעלי סקי עם הקסדה והכפפות. אין שום בעיה.
-
תודה !
-
למה להיות פולנייה?למה שמישהו יגנוב לך את נעליי הסקי? תכל’ס. לדעתי הכי פשוט ונוח למסור אותן לבטן המטוס במקום להיסחב עם זוג המשקולות הללו. ואם ממש חשוב לך לעלות למטוס איתן. שקול אותן קודם. כי חברות שכר רק מחכות לפראייר שמגיע עם ציוד במשקל 8.5 ק”ג כשמותר לעלות למטוס עם 8 קילו. והנה ההזדמנות לזמבר אותו באיזה 50-100 יורו…..
-
כשמותר לך 10 ביד ו20 בבטן המטוס... -
כי מהאפשרות ( שכבר קרתה פעמיים ) שהציוד לא יגיע ליעדו!
ככה לפחות צריך להשכיר רק מגלש / בורד ולא את כול הסט ( ומי שלא יודע – נעל אישית זה הא’-ב’ בגלישה ) -
לגבי עניין ציוד שלא מגיע: היו לי כמה טיסות שהציודלא הגיע- ויסלר 2014, שאז הגעתי לטיסת ההמשך באיחור ניכר ולכן הציוד לא הספיק לצאת, אלא המריא בטיסה אחרי כן. בחופשה זו לא סבלתי מהעדר הציוד, כי למחרת השכם יצאתי לשדה ומצאתי אותו ממתין לי. משם המשכתי לאתר והחופשה המשיכה כסדרה עם כל הציוד איתי.
קולורדו לפני כ 3 שנים, הגיעו רק הנעליים והמגלשיים. המזוודה התעכבה כשהיה בה כל ציוד הסקי שלי והגיעה למלון באותו הערב (נחתתי בשעות הבוקר). הייתי צריכה לשכור קסדה, מכנסיים ולקחת מהנשארים בחנות כפפות וגוגלס. גלשתי עם הפליס שהגעתי איתו. הלוק שלי היה קצת פאתט.
בשנה שעברה, לחופשה הבלתי נשכחת באאוסטה הגעתי רק עם מגלשיים ונעליים, ולאורך כל הוויקאנד המזוודה לא הגיעה. ציוד קיבלתי מהחבר’ה של אדו, ומאז קיבלתי החלטה אחת ברורה: לא משנה לאן אני טסה, בתיק יהיו בגדי הסקי בשלמותם, לבנים, גוגלס וקסדה, גרביים וכפפות. עם אי הגעה או איחור בהגעה של כל השאר- אסתדר כבר, יחסית בקלות.
3 חופשות מאז- אני מתמידה בכך, וכך גם הלאה.