מיאמי + אורלדו+קרוז + מיאמי
-
שלום,
לאחר העדרות קצרה(עבודה חדשה...). אנחנו חוזרים לתכנן את הטיול לקראת אפריל.
אז הנה תזכורת אנחנו זוג +2(בן 5 ובת 3).
המסלול הוא מיאמי- אורלנו- קרוז מפורט לוטרדל- וחזרה ממאימי(אני יודע שהעליה ממיאמי לאורלנו וחזרה קצת מעצבנת אבל זה מה שיש...)
טיסות: בחרנו באל על טיסה ישירה(אחרי התלבטות גדולה האם לעשות קונקשן או לא).
להלן לינק לקישור עם כל ההתכתבויות מהעבר
אז בניגוד למה שחשבנו החלטנו לוותר על החלק של ניו יורק ולהתרכז במיאמי ואורלנדו ובקרוז.
את הקרוז הזמנו שנה מראש ולאחרונה התחלנו להזמין את האטרקציות(האם לשחות עם דולפינים יתאים לילד בן 5?)
כמו כן- האם שווה להזמין מראש את החבילה של הקפה + אינטרנט?
אשמח אם מישהו יכול להמליץ מה שווה להזמין מראש מבין החבילות
(כמובן שהזמנתי את ארוחת הבוקר עם הדמויות)
לגבי דיסני- הורחב בעבר רבות על הנושא ואני ממש מסכים עם מה שנכת לגבי קנייה מראש של מספר פריטים קטני(אפילו בארץ ולחלק לילדים). על המלון בתוך האתר עצמו ויתרנו והחלטנו ללכת על מלון:
Floridays Resort Orlando
אשח לדעת אם למישהו יש המלצות\אי המלצות על מלון זה.
באורלדו אני רוצה לקחת את הבן שלי(בן ה-5 ) משחק NBA מאוד ממתלבט…. האם שווה את הכסף.
בדיסני החלטנו ללכת על שני פארקים(נהיה באוררלנו 4 ימים) מגיק קינדם ודיסני הולייוד סטודיו.
ככל עזרה שיש לכם אשמח מאוד לשמוע
תודה לכולם
-
לגבי NBA
ברור ששווה את הכסף זה עניין אישי
בגדול – הילד לא יזכור באופן ישיר כלום מהחוויה, ואם הוא לא מורעל אז סביר שגם לא ידע להבדיל בין משחק NBA למשחק באירופה, למשחק בארץ.
אבל
שניכם ביחד תזכרו את זה, וזו תהיה חווית אב ובנו שתכנס לפנתיאון המשפחתי. ובגלל שתדברו על זה (ומן הסתם יהיו תמונות) אני מניח שהוא יזכור כל החיים שבגיל 5 אבא לקח אותו למשחק NBA
כמובן צריך לבדוק את הפרטים הקטנים – שעות המשחק, מה המשמעות של זה מבחינת שאר היום, עלויות (לא רק של המשחק עצמו, אלא גם העלות של לדאוג להיות במקום הנכון בזמן הנכון) וכו’.
אגב, ובהקשר הזה ועל מנת לאזן, זה הזמן שאשתך תיקח את הקטנה למשהו אחר. אם זה בוטיק הנסיכות שהזכרתי בשרשור הקודם, או כל דבר אחר.
-
היי ,
האם שווה להזמין מראש את החבילה של הקפה + אינטרנט? אני לא זוכר אם יש חבילה רק לקפה.בכל מקרה יש קפה חינם במקומות רבים .החבילה היא לקפה יותר מובחר.לגבי אינטרנט לדעתי זה די משתלם למי שזקוק לזה.
אשמח אם מישהו יכול להמליץ מה שווה להזמין מראש מבין החבילות
(כמובן שהזמנתי את ארוחת הבוקר עם הדמויות)בגדול אני חושב שרוב החבילות יקרות ולא מצדיקות אלא אם אתה שתיין כבד של אלכוהול ,תוססים או קפה.לדעתי עדיף לשלם פה ושם כשמתחשק ולא להתחייב מראש.
באורלדו אני רוצה לקחת את הבן שלי(בן ה-5 ) משחק NBA מאוד ממתלבט…. האם שווה את הכסף. כמה זה עולה? איך נתייחס בלי לדעת כמה עולה .בשלוף עד 80$ הייתי לוקח אותו. הוא לא ישכח את החוויה גם אם לא יבין בדיוק מה קורה.
-
אז ככה:
- לא כתבת עם איזו חברת קרוז… מניח שרויאל
לגבי אינטרנט – תמתין קצת. אפשר לרכוש מראש את החבילה עד X ימים לפני הקרוז (כבר לא זוכר אבל ממש כמה ימים). הם לעיתים יוצאים עם מבצעים מיוחדים וכדי לעקוב ממש כל יום (אצלנו פתאום היה 30% הנחה על האנטרנט והסיורים, למשך יומיים)
לגבי המלון –
אחרי הקרוז שלנו, עלינו לאורלנדו רק לצרכי קניות באאוטלטים שם, ולא נכנסנו לדיסני/יוניברסל וכו כי כבר היינו. אבל לנו במלון ששאלת עליו.
הוא ממש קרוב לפרימיום אאוטלט שזה היה נוח.
היינו 5 ולקחנו two bedroom suite. זה היה ממש ענק !
היה חשוב לנו מכונת כביסה/מייבש כי אחרי הקרוז היה הרבה לכבס.
לא השתמשנו במתקני המלון (היינו 2 לילות שהוקדשו לקניות פחות או יותר)
אז החוויה חיובית מהמקום. יש חניה ליד החדרים.
כמובן שהמיקום גם קרוב לדיסני יותר מאשר יוניברסל
בפעמים אחרות שהיינו, לקחנו פעם אחת וילה ופעם אחרת קונדו.בקשר לחבילות השתיה –
לא יודע דרך מי הזמנת… אנחנו הזמנו מסוכן אמריקאי והיה מבצע שמי שמשלם באמריקן אקספרס מקבל לילדים מתחת ל 12 חבילת SODA חינם.
גם אם לא קיבלתם, הייתי ממליץ לקנות את זה לילדים. מקבלים מדבקה על הכרטיס ואז אפשר לקחת מכל בר משקאות קלים, ומקבלים גם כוס רב פעמית שאפשר למלא אותה במכונות השתיה ברחבי האוניה.
למותר לציין, שהם לא בדיוק בודקים מי שותה מהכוס…
אז אולי חרגנו מהנהלים, אבל גם אנחנו כמבוגרים השתמשנו בכוסות למילוי במכונות.
בקשר לאינטרנט, פירסמתי פה בעבר שקניתי ראוטר קטן של נטגיר, ועם מנוי אחד של גלישה באונייה, שיתפתי לכל המשפחה. לא ראיתי משהוא כתוב שאוסר את זה.. אבל מניח שהם לא רווים נחת מזה. -
באופן אישי אם יש שני פארקים של דיסני הייתי בוחרת דווקא...את המג’יק ואת האנימל קינגדום.
הוליווד סטודיו הוא קטן מאוד והרבה הרבה פחות אטרקטיבי, אלא אם כן יש שם מתקנים שאתם מאוד רוצים לעלות עליהם בעצמכם
(כי בתכלס הילדים יהנו מכל פארק שתבחרו בגילאים הללו).
אז שוב – אם אתם רוצים שגם הילדים יהנו מאוד, ולכם אין משהו שאתם נעולים עליו בהוליווד סטודיו, לגמרי עדיף ללכת על האנימל קינגדום.
(רק כדי לסבר את האוזן כל הווליווד סטודיו כולו נכנס במגרש החנייה של האנימל קינגדום, אז אלא אם כן אתם חייבים להגיע ל FROZEN SING A LONG ולפגישה עם OLAF או שאתם פשוט לא יכולים בלי STAR WARS ואינדיאנה ג’ונס זה לגמרי לא הפארק עבורכם)
יעל
יעל