ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ספארי באפריקה

פורום אפריקה
    4
    7
    1994
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • לירונית1
      לירונית1 נערך לאחרונה על ידי

הי, מחפשת טיול, מתנה לאבא שלי לגיל 70. אוהב טבע מושבע וחלום חייו לבקר בספארי של אפריקה. מבקשת המלצה ליעד נסיעה, לספארי שבו ניתן לראות מגוון רב של חיות והמלצה לזמן נסיעה אופטימלי. חשוב שהתנאים יתאימו גם לאדם בגילו. אפשרי גם טיול מאורגן…

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עידו
        עידו נערך לאחרונה על ידי

בגדול – יש שתי אופציות עיקריות:

- טיול מאורגן מהארץ (מדריך דובר עיברית, לא צריך לתאם ולדאוג ללוגיסטיקה, יש עוד אנשים בקבוצה)

- להזמין טיסה עצמאית ולתאם עם מדריך מקומי (יותר גמישות בתאריכים ובבחירת המסלול, אפשר להמשיך לעוד יעדים – לדוגמא, זנזיבר).

בשאלה שלך חסרים קצת פרטים – אתם רוצים לקנות לו כרטיס מתנה, רק לו? אם כן, הייתי הולך על טיול מאורגן מהארץ (שיהיו לו שותפים).

אם הכוונה לצאת כמה אנשים מהמשפחה, הייתי מנסה לארגן עם מדריך מקומי – ככה תהיו רק אתם ברכב ספארי. חוויה לא נורמאלית לגיבוש משפחתי.

לגבי המדינות – טנזניה וקניה הן המוצלחות. לגבי תאריכים – סוף אפריל עד תחילת אוקטובר (וגם בינואר) הם מצויינים מבחינת מזג האויר. אפשר (אך לא חובה) לתאם את הביקור במדינה לפי המיקומים המשוערים של העדרים הגדולים, אבל בכל מקרה צפויה חוויה מרתקת.

• Eytanin
          Eytanin נערך לאחרונה על ידי

האם הוא שולט היטב באנגלית?

האם הוא אוהב לצלם (צילומי טבע בעיקר)?

• cafrica.net
            cafrica.net נערך לאחרונה על ידי

בגיל כזה, כדאי לבדוק אם במדינה שאליה נוסעים לספארי קימים שרותי בריאות במרחק זמן סביר.

היה לי לקוח שקיבל לפתע אירוע מוחי באמצע שום מקום בספארי, הובהל לבית חולים קרוב בחלון הזמן ויצא בסוף ללא פגע !

• לירונית1
              לירונית1 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה על תשובתך !!

נראה לי שנלך על טיול מאורגן.

האם ישנה חברנה שמומלץ לסגור דרכבה, כאלו שהמדריכים דוברי העברית יכולים להעשיר מהידע הרב שלהם.... האם הספארי בבוטסואנה מומלץ ?

• עידו
                עידו נערך לאחרונה על ידי

בבוטסואנה יש שמורות נפלאות, אבל בשביל חוויית ספארי אמיתית – אין כמו טנזניה וקניה, לדעתי.

החברות הכי ידועות שכדאי להתחיל לברר אצלן לגבי טיולים מאורגנים הן עולם אחר והחברה הגיאוגרפית. כמובן שיש גם חברות נוספות – אבל בכל מקרה, לברר מי המדריך, וגם מי השותפים לקבוצה לטיול (שהוא לא ימצא את עצמו בטיול בר מצווה...)

• cafrica.net
                  cafrica.net נערך לאחרונה על ידי

אם כבר ציינת שמות של חברות, למה לא לפנות לידידנו צפריר, כאן באתר,  שיכול לתת יעוץ והפניה לטנזיה? אין כמוהו בידע! 

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון