טיול בכביש 66
-
שלום לפורום
שמי דינה ואני מתכננת טיול בארה”ב ביולי הקרוב, בין היתר רוצה לשריין שבוע של נסיעה בכביש 66 בקטעים הישנים שלו עם העיירות המיוחדות והעתיקות וכ’ו.
אשמח לסיוע או עצה בעניין האפשרות לרכב שכור עם נהג שיקח אותנו למקומות המיוחדים הללו שדרכם נוכל לחוות את כביש 66.
אנו גמישות בנקודת ההתחלה ונוכל להגיע/לטוס למקום הנכון לתחילת המסלול
תודה מראש
דינה
-
כביש 66 ההיסטורי מתחיל בשיקאגו ומסתיים בסנטה מוניקה.
כדאי בכל זאת לתת איזשהו איזור בו מתכוונים לטייל, מעבר לכביש עצמו, כדי שיהיה אפשר לכוון אתכם.
למה אתם צריכים נהג שיסיע אתכם? איך מתכוונים להתנייד בשאר הטיול?
-
הי ! יש בחור בשם אליהו גבאי שעושה טיולים כאלה במערב. לא מכיר אותו ולא יכול להמליץ עליו לחיוב או לשלילה. חפשו אותו בפייסבוק:
Eliyahou Gabay
-
אני ממליצה לבדוק היטב מה בדיוק יש ב”עיירות המיוחדות והעתיקות”.
אני חוששת שהרוב נטוש או מלכודת תיירים שבעיקרה חנויות עם מזכרות עם הלוגו. -
-
ויש את האתר הזה שכל הזמן שולח לי חומר פרסומי, אבל מכיל הרבה הרבה מידע. שווה לבדוק כדי לקבל החלטות מושכלות.
-
היי ,כביש 66 היום די “בולשיט” בשפה עדינה.
כביש ישן שלפעמים מתמזג עם כביש חדש.
מתקנים ישנים וחלקם נטושים.
עיירות פה ושם עם חנויות מזכרות.
וזהו.
לא הייתי מקדיש לזה יותר מכמה שעות.
וסליחה שאני מוציא לך את הרוח מהמפרשים.
-
שלום ותודה על המענה.
נתתם לנו כיוון מחשבה, נשמח לתגובות נוספות כדי לגבש החלטה סופית בעניין.
לא ציינתי קודם אבל אאנחנו שתי נשים בשנות החמישים שאוהבות לטייל ולכן חשבנו שאם לעשות חלק מכביש 66 אז עם נהג/מדריך שיחסוך לנו את הנהיגה העצמית ויוכל לתת לנו הצצה למקומות המעניינים בכביש ההיסטורי.
שוב תודה, דינה
-
השאלה היא תמיד מה האלטרנטיבה. יש מי שזה טיול עשירי או עשרים בארה”ב ואולי מחפש דברים ממש ממש אופטראק. ויש מי שזה הטיול השני או השלישי, ואז אולי יגיח רק לטעום ממש קצת מכביש 66. אם תבדקו, תראו שבאזורים שבהם כביש 66 עובר יש אתרים הרבה יותר יפים ומעניינים. אם נניח את השבוע הזה לא תקדישו לכביש 66 – אולי תקדישו לדברים יותר מעניינים?
אם תספרו קצת יותר על הניסיון שלכן בארה”ב, על מסגרת הטיול הנוכחי וכו יהיה יותר קל לייעץ.