ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול של 3-4 חודשים לארה"ב

פורום צפון אמריקה
    5
    8
    2016
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Alon 1
      Alon 1 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני רוצה לטוס בתחילת אפריל לארה”ב לטיול של 3-4 חודשים.

בגדול אני רוצה להיות במערב, במזרח ובצפון מזרח איפה שהפארקי שעשועים.

אני גם לא יודע מאיפה להתחיל לתכנן, ומאיפה כדאי לי להתחיל(מבחינת לאן לטוס קודם) מבחינת מזג אוויר.

אתם חושבים שזה ריאלי לעשות טיול כזה ב3-4 חודשים? ואם כן, אז אם יש לכם הצעות למסלולים או טיפים כלשהם?

בנוסף לזה, אני מחפש עד שני שותפים\שותפות.

אשמח לעזרה ותודה מראש!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • limi14
        limi14 נערך לאחרונה על ידי

ברוך הבא אלון!

עפ"י השאלה נראה שבאמת אין לך עדיין כל מושג laugh

לפני שננסה לעזור, כמה שאלות –

1. בן כמה אתה?

2. איך אתה מתכוון להתנייד (תחב"צ או רכב שכור?)

3. מהו התקציב שלך?

מציעה לך בינתיים לקרוא (הפורום עמוס במידע) ולהתחיל לסמן לעצמך "עוגנים" שאותם לא תרצה לפספס.…

ננסה בהחלט לעזור לך לבנות טיול (ודרך אגב - פארקי השעשועים- אם התכוונת לאורלנדו - הם בדרום מזרח).

בהצלחה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • sd_love_nature
          sd_love_nature נערך לאחרונה על ידי

היי אלון!

ממליצה לענות (לעצמך וגם לנו) על השאלות ש-limi רשמה כדי שיהיה ניתן לנסות לעזור.

ובנוגע למציאת שותפים – ממליצה בחום על מדור מחפשים שותפים כאן באתר למטייל (אומנם זה היה לפני 10 שנים, אבל גם אני מצאתי דרך האתר שותף לטיול והיה מאוד מוצלח)

והערה אחרונה – שים לב שטיול בארה״ב הוא טיול יקר, גם אם לא עושים אטרקציות, בוודאי בהשוואה להרבה יעדים אחרים שיותר פופלאריים לטיולים ארוכים. זה ממש לא אומר שלא כדאי לטייל שם, זה רק אומר שצריך להיות מוכנים עם תקציב מסודר וגם לעשות את ההתאמות הנדרשות (למשל – אולי לישון בקמפינג/קאוצ׳ סרפינג. לבשל לבד אוכל וכו׳)

תהנה!

• Alon 1

היי, 

קודם כל ממש תודה על התגובה המהירה! אז:

1. בן 23

2. מה שעדיף לכל אזור אבל בתכלס חושב כרגע על תחבורה ציבורית. אלא אם יש אזורים שממש עדיף להשכיר רכב.

3. התקציב שיהיה סביר. לא גבוה מידי ולא להתכלב במקומות חרא. אני מודע לכך שזה עשרות אלפי שקלים.

וכרגע יש את האתרים המרכזיים שאני יודע שאני רוצה לטייל בהם או ערים מסויימות כמו:

ניו יורק, לאס וגאס, מיאמי, וורלד דיסני ועוד דברים מוכרים שאני לא מכיר בדיוק כרגע

• limi14
              limi14 נערך לאחרונה על ידי

הי אלון,

אם אני מבינה נכון שהתקציב לא מאוד בעייתי או מוגבל הייתי מציעה לך להתחיל באפריל טיול פארקים במערב (לטיול כזה דרוש רכב, וביטוח מתחת לגיל 25 הוא מאוד יקר, עשה את הבירורים שלך כדי לראות אם זה ריאלי עבורך).

לקראת חודש יוני להגיע לילוסטון ומשם לטוב למיאמי + הפארקים ולסיים בניו יורק.

מובן שאם יש זמן וכסף אפשר לעשות טיול נפלא גם במזרח.

בעיקר ממליצה לך לפתוח קובץ במחשב ולהתחיל למלא אותו בחלומות ותכניות תוך שימוש בגוגל מפס כדי להעריך מרחקים.

טיול שכזה דורש הכנה מדוקדקת (או ספונטניות נפלאה, מה שמתאים לך).

אתה חייב לפני הכל לקרוא סיפורי מטיילים ולסמן לעצמך מה מעניין אותך ומה לא.

נשמח לעזור כל העת בהתיעצויות והמלצות.

בהצלחה!

• עמיחי13
                עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

תתחיל במזג האוויר – באפריל עדיין קר יחסית בצפון מזרח. לכן כדאי לך אולי להתחיל בדרום-מערב. קליפורניה ולאס ווגאס. בערים לאס ווגאס וסן פרנסיסקו קל מאוד לטייל בלי רכב. לחלק הזה כדאי לך להתעניין בטיול מאורגן לקבוצות של צעירים מכל העולם – גם תהיה לך חברה וגם יפתור לך את בעיית הניידות. פארקים של יוניברסל ודיסני תוכל למצוא בלוס אנג’לס. שם קשה יותר בלי רכב צמוד אבל כנראה שתסתדר עם אוטובוסים.

במזרח יש לך 3 ערים – בוסטון, ניו יורק, ווושינגטון שבהן תוכל להסתדר בקלות עם תחבורה ציבורית בתוכן ובינהן. אם מעניין לך היסטוריה תגיע גם לפילדלפיה. גם כאן כדאי להתעניין בטיול מאורגן לצעירים אל צפון מדינת ניו יורק.

• dafna589
                  dafna589 נערך לאחרונה על ידי

מתנצלת מראש אם השאלה לא במקום. ויזה יש כבר? גיל 23 זה גיל בעייתי לקבל ויזה, לצערנו. 2 ילדים שלי סורבו בגיל הזה, והחייל קיבל ויזה בתוקף עד לתאריך השחרור... 

• Alon 1

היי, יש לי כבר ויזה עד 2019

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון