מסלול מערב ארה"ב- אשמח לעצות/ הערות
-
אמרו לי אתמול שאפל פתחו את מרכז במבקרים במבנה החדש. אם זה נכון (עוד לא בדקתי), תוסיפו לרשימה של עמק הסיליקון.
-
לא הייתי במוזיאון המדע בלוס אנג’לס
לגבי נושאות המטוסים מידווי או אינטרפיד – לטעמי הן די שקולות. אני חושב שאינטרפיד טיפה יותר טובה, אבל לא בטוח (אף פעם לא הייתי בשתיהן באותו טיול, אבל הייתי בשניהן ב-5 השנים האחרונות). כמובן שאם יש לכם חיבה למטוס מסויים או משהו כזה אז כדאי לבחור איפה שיש אותו. בטיול שלנו לקליפורניה לפני כמה שנים מהסיפון של המידווי ראינו את הנמל הפעיל של הצי בסן דייגו (לא שלא רואים אותו גם ממקומות אחרים) כולל נושאת מטוסים מודרנית. אז זה יצא נחמד לעמוד על נושאת מטוסים ישנה ולראות נושאת מטוסים חדשה. מצד שני על האינטרפיד יש קונקורד וגם את “מעבורת החלל” אנטרפרייז (לא מעבורת שטסה אף פעם)
בגדול בכל טיול עולה השאלה האם לחזור למוזיאונים מהז’אנר שכבר היינו בו. אבל כמו שאפשר לבקר גם בלובר וגם במוזיאון אחר לאומנות, אפשר לבקר בכמה מוזיאוני מדע ובכמה מוזיאוני טבע. תלוי כמה זה מעניין אתכם. אם אתם מרגישים שהיה נחמד, אבל אין צורך ביותר – אז לא. אבל אם אתם חובבי הז’אנר – אז ברור שכן
-
אם מרכז המבקרים של אפל נראה במציאות כמו בתמונות – חבל על הזמן. נראה כמו עוד חנות שלהם, אפילו למעריצי החברה כנראה זה לא יעניין.
מצד שני אם אתם בסביבה, כדאי לבקר בקמפוס של אוניברסיטת סטנפורד.