טיול יומי ל X'IAN
-
שלום לכולם
בזמן שהותנו בביג’ינג ברצוננו לעשות טיול יומי ל X’IAN.
מצאנו חברה שנקראת Beijing Tours Guide אשר הציעו לנו (לזוג פלוס 2 ) טיסות והכל ב- 1800 דולר.
הם מבקשים מקדמה של 900 דולר ומדיניות הביטולים יחסית נוקשה.
רציתי לדעת אם מישהו נסע איתם ויכול להמליץ….
תודה מראש
ליאת
-
מאוד מאוד מאוד מאוד יקר!!!!!
-
סתם הסתכלתי בctrip, אבל כרטיסים לארבעה אנשים הלוך חזור באותו יום יעלו פחות מ-800 דולר. ואת זה אתם יכולים להזמין לבד.
באמת כדאי לנסות לבלות את הלילה בשיאן כי יש הרבה מה לראות. בחד יומי זה פשוט לנחות, לנסוע לטרקוטה ולמהר לחזור לשדה התעופה כנגד הפקקים.
-
לאכול את הדאמפלינג ולהשאיר אותו שלםשיאן אחלה עיר, אבל צריך לבלות בה איזה לילה או שניים כדי ליהנות ממנה באמת. ולא רק לקחת טיסה יקרה, לסמן וי על חיילי הטרה-קוטה [אגב, מדובר באתר מרשים בהחלט, אבל לא כזה ששווה לטוס רק בשבילו, ועוד במחיר כזה]. להסתובב חצי שעה בשוק, במוזיאון ובפגודה [שלכולם מגיעה תשומת לב הרבה יותר מעמיקה] ולטוס בחזרה לבייג’ינג. אם אתם מחפשים טיול יומי מהעיר, אני בטוח שיש אפשרויות הרבה יותר מוצלחות.
-
XIANתודה…
יש לנו רק יום ונאלץ להסתפק בו
קראתי על לא מעט אנשים שעושים זאת בטיול יומי…
מן הסתם לא היו קיימות חברות שעושות כאלו טיולים אם לא היה אפשרי.
חיילי הטארה קוטה הם חלום שלי ואני מוכנה לשלם.
הטיול עצמו כולל נהג שלוקח לשדה ומחזיר למלון כולל הטיול עצמו (בלי טיסות) זה בערך 400 דולר – 100 לאדם
וטיסות הלוך חזור יצאו לי בערך 350 דולר לאדם
אני מחפשת ל- 27 למרץ הבעיה שלא מצאתי טיסות זולות יותר.
גם ב CTRIP לא מצאתי ב800
האם יש איזה רעיון להוזלה ?
תודה מראש
-
שלא תביני לא נכוןאני לגמרי בעד הגשמת חלומות, ולגמרי בעד לשלם עליהם הרבה [מתבייש לספר כמה עלה לי לטוס לגביע העולם ב-2014]. רק רוצה לוודא שאת יודעת על מה את משלמת, כי הרבה מטיילים מתאכזבים קצת כשהם מגיעים לחיילי הטרה-קוטה ומגלים שזה לא בדיוק כמו בתמונות. לדעתי זה עדיין מרשים, אבל יש כאלה שחולקים עליי.
מבחינתי, אגב, ההיילייט האמיתי באיזור שיאן והסיבה הטובה ביותר להגיע לשם הוא הטיפוס על הר חווא-שאן, אבל אני מניח שזה לא בתוכניות שלכם.
-
נשמע ממש ממש לא כיף לנסוע לשם כטיול יומי. -
אפשר לעשות טיול יומי מבייג’ינג לשיאן וחזרה לבייג’יניג, אבל זה יהיה יום מתיש.
קחי בחשבון שצריך להגיע לשדה”ת לפחות שעתיים לפני הטיסה (בדיקות הבטחון הסיניות לוקחות המון זמן), נסיעה מהעיר לשדה התעופה.
שעתיים טיסה לכל צד.
שעתיים-שעתיים וחצי נסיעה משדה התעופה בשיאן עד לאתר חיילי הטרה קוטה.
3 שעות באתר חיילי הטרקה קוטה ואז, להתחיל לחזור…
ולא הכנסתי זמן לאוכל…
בקיצר, 16++ שעות – זה יהיה יום מטורף.
חתול רובוט כתב לך על אתרים בשיאן כמו פגודת האווז הגדולה, המוזיאון, הרובע המוסלמי (מקסים).
לגבי מחירים – כתבתי לך – מאוד מאוד יקר. מציע לך לבדוק סוכנויות נוספות.
טיול מהנה,
-
להוסיף גם התכנות של עיכוב בטיסות...
-
תבדקו ב http://www.chinatraveldepot.com
טיסה הלוך וחזור ל27.3 ל-2 מבוגרים ושני ילדים :US$1115.16 וטיול
טיול כולל טרנספר ל4 מבוגרים 464 $
ס”ה 1579$ – הבדל של 220 $
-
אתמול בדקתי בקאיק – היה 75$ לכיוון אחד. אם קונים הלוך ושוב, זה יוצא זול יותר. ככל שמקדימים את הזמנת הכרטיסים, עוד יותר זול.
אם המחיר נראה לך טוב, לכי על זה.
טיול מהנה,
-
אפשר לשאול למה יש לכם רק יום אחד?
כמה ימים יש לכם בה”כ בבייג’ינג?
אולי זה רק עניין של תיעדוףמה לגבי רכבת לילה לשיאן, יום בעיר, וחזרה ברכבת לילה לבייג’ינג? או לפחות בכיוון אחד. אמנם היא לוקחת הרבה שעות אבל הן בכל זאת על חשבון הלילה.
-
תודה לכולם על התגובות
בזכותכם מצאתי טיסה יותר זולה 912$ לכולנו ומדריך פלוס העברות ב 420$
מבינה שזה יהיה יום מעייף אבל העדפתי בלי לינה כי יש לנו מלון מהמם בביג’ין
אז למחרת נעשה לנו יום רגוע בביג’ין והעדפתי לא לעשות צ’ק אין צ’ק אווט שגם גוזל זמן.
שוב תודה!
ליאת
-
יופי!!! שמח לשמוע.
שיהיה לכם טיול מהנה ומוצלח!
-
והשיפודי כבש ברובע המוסלמי… יאמי
-
ערב טוב
ממש לא כדאי בטיול מאורגן. אנו נסענו לחיילי הטרקוטה באוטובוס מאחורי תחנת הרכבת ע”פ התאור בלונלי פלנט. היה פרוט של מס’ הקו.
צ’יאן עיר יפה. עם כמה אטרקציות. אני אישית לא הייתי נוסע ליום אחד.
להחלטתך
-
חיילי הטרקוטה הם בהחלט לא שווים את המאמץ לטיול יומי מיוחד מבייגינג. הרבה מתאכזבים שם.
בעיניי היה יותר מעניין לטייל ברובע המוסלמי, לטייל באופניים על החומה ואפילו מופע המזרקות שיש כל ערב בעיר.
-
רציתי לשתף...היינו בשיאן העברות וטיסות היו למופת.
טיילנו בחיילי הטרקוטה שאותי ממש לא איכזבו, את בעלי כן קצת.
העיר מהממת. אכן מומלץ להגיע ליותר מיום.
היה לנו מדריך מושלם Bryan Bai אפשר למצוא פרטים גם ב TripAdvisor.
עשינו גם את הפגודה והלכנו על החומה, ויתרנו על רובע מוסלמי.
אחת הערים היפות שראיתי בחיי.
אני קוראת לערים מהסוג הזה ״דיסני״ כי אתה מרגיש שאתה ב ride לא מן העולם הזה.
קנינו לבנות מכחולים ודפי אורז לכתוב… הן התעלפו מזה… מרגש שילד מתרגש ממשהו שלא נמצא בתוך מסך.
בקיצור מומלץ!!!

-
שמח לשמוע ולראות…
חג שמח!