בקשת נ.צ. באתרים חשובים בסלובניה
-
חברים: האם יש למשהו נ.צ. (עבור ה- G.P.S ) של מקום חניית הרכב באתרים הבאים:
עליה לרכבל להר ווגל
קניון וינטגר
מפלי קוז’אק
קניון מוסטניצה
נקיק טולמין
מגלשת הרים טובוגן
-
כל אפליקצית GPS יתן לך אם תכתוב שם את שם המקום בלועזית.
-
קניון וינטגר- Podhom 80 , Zgornje Gorje. 4260 Bled
מפל קוזיאק- Kobarid, Slovenija ,TRNOVO OB SOČI 1 B
הר ווגל – UKANC 6, 4265 BOHINJSKO JEZERO
נקיק טולמין – Zatolmin 66a, Tolmin, Slovenija
מגלשת הרים טובוגן- traža Bled, Rečiška cesta 2, 4260 Bled,
-
היי דבר איתי בפרטי
יש לי קובץ קורדינטות מוכן מהקיץ האחרון...
-
אפשר לשאול למה אתה צריך נ.צ.?
הכי פשוט זה להשתמש לצורך ניווט באפליקציית גוגל מפות. אתה פשוט שומר לעצמך קישורים לכל האתרים. למשל כזה קישור: מפל קוזיאק
כאשר אתה רוצה להגיע לשם אתה לוחץ על הקישור בטלפון והאפליקציה נפתחת מייד ואתה מתחיל בניווט. אם תשמור מראש את המפה אפילו לא תצטרך שום תקשורת סלולרית.
-
אני גם מאוד אוהב נ.צ.
זה מביא אותך למקום הרצוי בדיוק רב.
כמו”כ לפעמים באתרי טבע כשאין כתובת מדוייקת אני שם נ.צ על החנייה וכו’
או דוגמא נוספת : החזרת הרכב בשדות תעופה לא תמיד עובדת כמו שצריך בהקלדת כתובת ושוב נ.צ יכול להיות מאוד מדוייק.
היום בעידן מפות גוגל וסטריט וויו אתה יכול לראות ולהגיע (כמעט) לכל מקום ולהוציא את הנ.צ המדוייק.
-
בדיוק מהסיבות הללו אני מעדיף נ.צ.
היו מקרים שציינתי כתובת ומסתבר שהחניה הייתה מרוחקת או שיש שני כניסות למקום ועוד כאלה…..
-
לא הצעתי לכם להשתמש בכתובת – גם אני לא משתמש בכתובת.
ההצעה הייתה להתשמש בקישור לנקודה ספציפית בגוגל מאפס ולנווט לשם עם גוגל מאפס. זו בדיוק נקודת ציון (במקרה הזה – 46°15'19.3"N 13°35'13.8"E
46.255354, 13.587153) אבל נשמרת בתור קישור, לשימוש קל, מהיר ונוח באפליקציה.לדוגמא – המפל בקישור הקודם. קל מאוד לבדוק בבית שהנקודה נמצאת במקום הנכון לפי תצלום האוויר. אם נשתמש בגוגל מאפס לניווט לנקודה הזו לא תהיה טעות.
-
אופן מציאת קואורדינטות של ( נ.צ ) באמצעות גוגל מפהבהמשך להסבר עמית 13, מצ”ב הסבר לאופן מציאת קורדינאטות של מקום.
חיפוש או הזנה של קו רוחב וקו אורך