ניו אינגלנד בספטמבר
-
ריקי
ההתיחסות למיילג' הייתה אך ורק בהקשר למגבלת
שעתיים נסיעה שהוא גזר על עצמו.
לקחת את הדוגמא הכי קלה ההרים הלבנים והשלכת ממנה על כול הטיול. בהרים הלבנים מסלול של 160 ק"מ בכבישים כפריים יכול לקחת כשעתיים נהיגה
אבל מה עם המקומות האחרים??? ברובם לא
תסיימי מסלול מעגלי בשעתיים נהיגה. אל תשכחי
שהמסלול מסתיים בכלל בניאגרה.
-
לדעתי לא צריך לדבר באיזור הזה על זמנים אלא על מרחקי נסיעה. אם 150 ק”מ לא רצופים וכל פעם נוסעים חצי שעה ועוצרים ועוד רבע שעה ושוב עוצרים אין בזה בעיה. לדעתי הוא לא רוצה לנסוע יותר מ-200 ק”מ בצורה רציפה.
עודד, הוא מדבר על שלושה שבועות לטיול שאנחנו עושים ב-10 ימים. זה יכתיב את הקצב -
ממש לא כדאי להכנס מראש לסיבוך של החזרת הרכב בטורונטו. אם עוד לא סגרת טיסות אז למה להכניס את עצמך מראש לבעיה שאתה מודע לקיומה??? עדיף לדעתי פשוט להתחיל בניו יורק ולא בוושינגטון, ולסיים את הטיול בוושינגטון אחרי נסיעה מניאגרה.
לא הייתי בפורטלנד ובהרים הלבנים, אבל יש לי תחושה שגם על פורטלנד אפשר לוותר, ולהוסיף לילה לבוסטון ולילה לנורת קונווי.
מברלינגטון הייתי מורידה לילה ומוסיפה את הלילה שהורדתי לדרך לוושינגטון, באזור קורנינג, וביום העזיבה מניאגרה לקורנינג תטיילו באגמי האצבעות (ווטקינס גלן).
-
שלום
ראשית חובה לציין כמו תמיד שאין לי ניסיון כלשהו בשיתוף עם ילדים ובטח שלא עם פעוטים.
אבל למרות מה שרשמתי,אני חייב להצטרף לריקי ולרשום שגם אני בתחושת ההרגשה שעושים יותר מידי רעש עם זמני הנסיעות,ולעודד שבפתיח התגובה הראשונה שלו רשם בכללי(עם הצעות שינוי) את המילה- ישים!
הנסיעה הארוכה ביותר אמורה להיות לכם מלייק פלאסיד עד לאצבעות ,ובכל טיול
ויהיה הרכב המשתתפים אשר יהיה מתחייב גם זמן נסיעה כזה.
ולגבי תוואי הנסיעה מלייק פלאסיד לאצבעות , יכול להיות שזה עוד מוקדם להעיר אבל עדיפה הנסיעה דרך לב האדירונדק כבישים 3- מערבה , 30 דרומה ,ו-28 מערבה.
מוני
-
קודם כל, תודה רבה לכולם על התגובות
בעקבות השרשור הזה באמת הבנתי שיותר חכם להוריד את וושינגטון ואת פורטלנד ולעשות מסלול כמו שריקי צירפה בלינק https://goo.gl/maps/RDEYPZxkrn32
ברגע זה, חלוקת הלינות כפי שנראית לי הכי הגיונית היא (ותקנו אותי אם נראה לכם שאני טועה) היא
ניו יורק 4
ניו פורט 2
בוסטון 4
NORTH CONWAY 3
ברלינגטון 4
LAKE PLACID 2
(אגמי האצבעות) Skaneateles 2
NIAGRA FALL 1
נחיתה בניו יורק וחזרה מטורונטו
הסיבה אגב שאני, למרות כאב הראש הקטן של החזרת הרכב מעדיף לחזור מטורונטו כי זה יקצר משמעותית את זמני הנסיעה כמובן
אני גם לא רואה בזה כזאת בעיה גדולה, סל הכל אחזיר את הרכב בנקודת השכרה קרובה לגבול, אם הבנתי נכון יש גם קרובות מזאת של באפלו ואז אעבור עם נהג\מונית את הגבול למלון. לא סיפור יקר מדי. ושם אקח רכב נוסף. קצת טרטור, אבל לא נוראי.
-
סליחה שאני מדלגת על קריאת כל התגובות שלפניי, שאולי כבר בכלל שינית תכניות בעקבותיהן...אבל ראיתי שאתה שוקל כבר לוותר על פורטלנד כפי שגם אני הצעתי, אז רוצה להוסיף המלצה חמה לפני נורת קונווי להכנס לאזור קייפ אן, במיוחד לאור זה שציינת שאתם אוהבים עיירות ציוריות למיניהן. זה יכול גם להוות טיול יום מבוסטון וחזרה. זה לא מקרב אתכם אמנם לנורת קונווי אבל זו לא נסיעה מאוד ארוכה, כך שאפשר לצאת בבוקר מבוסטון לשם ולסיים את היום בנסיעה לנורת' קונווי, או לחזור לבוסטון ולנסוע למחרת לנורת קונווי.
-
מה יש לעשות ארבעה לילות בברלינגטון??
-
ארבעה לילות (שלושה ימים) – יש המון מה לעשות באיזור.
יום מעגלי צפונה לכוון סטאו והמפעלים, יום מעגלי דרומה, יום ברלינגטון עצמה והמוזיאון בשלבורן (לפחות חצי יום). אפשר מתוך השהות בברלינגטון לבקר באוסייבל צ’אזם (או בדרך ללייק פלאסיד).
בכל מקום אפשר להיות יום אחד ולהמשיך הלאה, או לעשות ממנו כוכב ולטייל באיזור. הכל בהתאם לקצב של הטיול.
-
לגבי טיסה מטורונטו
קודם כל – סיכוי לא רע שטיסה חזרה מבאפולו דרך ניו יורק לא תעלה יותר מאשר חזרה מטורונטו
מהניאגרה לשדה בטורונטו יש שעתיים נסיעה
לוגיסטיקה של החלפת רכבים גם יכולה לקחת שעה עד שלוש (תלוי בסוג הפתרון הנבחר)
שלא לדבר על העלות של דמי החזר / החלפת רכבים שיכולה להגיע לכמה מאות דולרים
בנוסף, אני פשוט חושב שטיסה חזרה מטורונטו זו מגבלה על הגמישות העתידית. כמו שאתה כותב – אתה עוד לא סוגר את המסלול בדייקנות. אולי בהמשך תחליט לוותר על הניאגרה? לא תוכל כי כבר יש טיסה מטורנטו.
לעומת זאת את הטיסה מבאפולו לניו יורק אפשר אולי להזמין רק עוד חצי שנה.
בסופו של דבר הרבה אנשים סיפרו פה בפורום שהפתרון לבעיית הרכב היה מורכב. אפשרי אבל מורכב.
לגבי זמני נסיעה – המגבלה של שעתיים הגיע מגל, לא מעודד או ממני.
אבל אני חולק על ריקי – צריך לספור זמני נסיעה ולא קילומטרים. מה זה משנה אם נוסעים 100 ק”מ בכביש מהיר במשך שעה, או 50 ק”מ בכביש איטי במשך שעה? זו אותה שעה.
ואני כן רוצה להזכיר שנסיעה עם ילדים הרבה פעמים מלווה בכל מיני עצירות לסוגיהן מטעמים טכניים.
ואם מדובר על מסע דילוגים כמו למשל בכביש 112 בהרים הלבנים – עצירה של פוטואופ שלוקחת 5-10 דקות בטיול של מבוגרים יכולה לקחת בקלות חצי שעה על פעוטה – צריך לשחרר ולחגור את כסא הבטיחות. בינתיים מסתבר שהיא חלצה נעליים, לכלכה את עצמה או כל דבר אחר. אולי היא נרדמה וצריך לחשוב האם להעיר אותה וכו’ וכו’ וכו’.
-
עכשיו יש לך תוכנית יותר סבירה פרט לברלינגטון
שגם אני לא מבין למה 4 לילות כשבאזור יש לך
בערך יומיים תיור. ושוב נשאלת השאלה אם 4 לילות זה גם 4 ימים או 3 ימים??? בכול מקרה יותר מדי.
את האוסייבל צ'ייסם מתבקש לעשות בדרך מברלינגטון ללייק פלסיד ולא ככוכב מברלינגטון
ולכן זה לא קשור בכלל ללילה נוסף בברלינגטון.
בקיצור שני ימים עם 2 או 3 לילות תלוי בזמן ההגעה
שלך. אגב בברלינגטון אין משהו מיוחד ללון בה כך שאתה יכול גם לבחור ללון באזור stowe.
-
אני רוצה לענות לך, לא לשם ההתפלמסות אלא כדי לתת לשואל נקודות מבט שונות.
דווקא בגלל מה שאתה כותב אני חושבת שצריך להסתכל על מרחק ולא על זמן.
יש לנו יום שבו אנו רוצים להגיע מנקודה אחת לנקודה אחרת, במסלול קוי או מעגלי. למסלול יש אורך ואם נסע ברציפות, במהירות המותרת, נקבל זמן נסיעה (וזה בערך מה שגוגל מפס עושה). אם יש לנו 160 ק”מ והמהירות המותרת היא 80 זה יקח שעתיים. אז אם אנחנו רוצים לעשות ביום לא יותר משעתיים נסיעה אנחנו צריכים לחפש מסלול שאורכו 160 ק”מ. בכביש מהיר, שבו מותר לנסוע 110 קמ”ש אנחנו יכולים לתכנן מסלול של 220 ק”מ ליום הזה.
אם אנחנו זוג אנחנו יכולים לתכנן לסיים את המסלול בשעתיים (בוא נעזוב כרגע את נושא הפקקים והעבודות בכביש).עם ילדים צריך לקחת בחשבון את כל המשתנים, ביניהם כל הדברים שאתה ציינת. יש עצירות מתוכננות ויש עצירות בלתי מתוכננות, וכל זה משתנה בהתאם להרכב הנוסעים, כולל גיל הילדים אם ישנם.
אם נניח שביום טיול יש כ- 8-10 שעות (בין היציאה מהמלון עד הכניסה אליו חזרה), שעתיים מתוכן הן נסיעה “נטו”, עם עצירות נדרשות, וכל היתר – עצירות לתצפית, ביקור באתרים, אוכל, שירותים וכד’. כל העיכובים שכתבת עליהם נכנסים אצלי בחשבון של “היתר” והתכנון ליום הזה צריך לקחת בחשבון את כל ה”בלתי מתוכנן”.
-
בקשר לטיסה: לקחת את הטיסה מבופאלו במקום מטורונטו ייקר לי משמעותית את הטיסות (כ500 דולר יותר יקר לשלושתנו) וזה פשוט לא שווה את זה
https://www.tripadvisor.ie/Travel-g154998-s301/Niagara-Falls :Ontario:Arriving.And.Departing.html
בטריפ אדווייזר יש הסבר על העניין, להחזיר את הרכב בבאפלו ולקחת מונית זה עניין של בסך הכל 75$, לא נשמע לי כזה בעייתי.
בקשר לטיול, אוקיי, קיבלתי, במקום ברלינגטון נעשה את הלינה בסטו ובמקום 4 לילות נעשה 3 לילות
תודה על ההמלצה על קייפ אן- בהחלט ניישם:}
ואני מסכים עם ריקי, מבחינת זמני נסיעה זה נראה לי בסך הכל מאוד ישים, הייתי רוצה שלא יהיה לי מלון עם פחות מ3 לילות בשביל לא לטרטר את הקטנה אבל לצערי מבחינת תכנון אני לא מצליח לחשוב על דרך חכמה לעשות את זה
אז התכנון זה
4 לילות בניו יורק
2 לילות בניופורט
4 לילות בבוסטון
3 לילות בנורת’ קונווי
3 לילות בסטו
2 לילות בלייק פלאסיד
2 לילות באגמי האצבעות
יום שלם במפלי הניאגרה
-
אני מסכים שהטיול ישים. אגב , אני חושב שכל הגרסאות שהוצגו היום ישימות.
השאלה בעיניי היא לא אם הוא ישים אלא האם הוא טוב. את זה רק אתם קובעים. אנחנו יכולים להצביע בפניכם על נקודות חוזק ותורפה כאלה או אחרות, אבל אתם בוחרים בינהם בהתאם למה שנראה לכם נכון.
לגבי טיסה מבאפולו – נראה לי מאד מוזר. בהזמנה מוקדמת של 3 חודשים צריך להיות אפשרי למצוא טיסה מבאפולו לניו יורק בפחות מ-150 דולר לאדם כולל מזוודה, אולי אפילו שתי מזוודות. הקטנה פטורה מתשלום. כלומר טיסה מבאפולו לניו יורק אמורה לעלות לשלושתכם סדר גודל של 300 דולר. אם יהיה מזל תוכלו לסגור על 200, אם יהיו לכם יותר מזוודות אז אולי 350.
בכללי (ברור שתמיד יש חריגים) טיסה הלוך ושוב לניו יורק אמורה להיות יותר זולה מאשר הלוך לניו יורק וחזור מטורונטו. גם כי שילוב יעדים לרוב מייקר, גם כי הקו לניו יורק הוא לרוב הקו הכי זול בצפון אמריקה, וגם כי יש המון חברות שטסות לניו יורק והרבה פחות שטסות לטורונטו, ולכן הסיכוי למצוא דיל טוב גבוהה בהרבה.
ולכן על פניו נראה שטיסה חזרה מבאפולו תייקר ב-300 דולר את הטיסה ניו יורק הלוך ושוב, אבל מאידך הטיסה לניו יורק הלוך ושוב תהיה קצת יותר זולה מאשר חזרה מטורונטו, ולכן בשקלול כולל המחירים אמורים להיות דומים.
אז ברור שאני מתייחס למקרה הכללי בעוד שאתם מדברים על מקרה קונקרטי, ואולי יש לכם מגבלה של חברות תעופה, או טיסה במועדים מיוחדים.
אין בעיה לקחת מונית מבאפולו לניאגרה. ואיך תגיע מהניאגרה לטורונטו? עוד רכב שכור (אבל ליום אחד במחירי קנדה)? והמונית – זה לשלותכם? עם כל הלוגיסטיקה של לקשור כסא בטיחות במונית? או שאחרי שתגיעו למלון בקנדה אחד מכם יחזור לבאפולו, יחזיר את הרכב ויקח מונית (או אוטובוס) למפלים? כי האפשרות השנייה תיקח שעתיים ויותר.
אז שוב – הפתרון של החלפת רכבים / מונית וכדומה הוא בהחלט “ישים” אבל הוא לא בהכרח “טוב”
לגבי כמה לילות באותו מלון
אני חושב שמי שמטורטר בהחלפת מלון זה אתם ולא היא. אני לא חושב שלה יהיה קשה במיוחד, זה אתם שצרכים להעמיס ולפרוק, אולי לסדר מיטות תינוק וכו’.
אז קודם כל שאלה חשובה – איך תכננתם שהיא תישן? אתכם במיטה? ספה? מיטת תינוק שהמלון מספק? לול קמפינג שאתם סוחבים?
אם היא ישנה אתכם במיטה – אין פה בעיה לוגיסטית. אם אתם בונים על ספה או מיטה שהמלון מספק – מנסיון הרבה פעמים זה לוקח זמן, ורק שעה ארוכה אחרי שעושים צ’ק אין מסדרים לכם את המיטה. לא תמיד, אבל הרבה פעמים. וזה אכן מקשה על מעברי לינה.
מצד שני – מעט מעברי מלון = הרבה נסיעות. כי טיול כוכב הוא מטבעו יותר נסיעות מאשר טיול מתגלגל
לגבי בוסטון ספציפית – 3 הימים זה כדי להיות בעיר או גם מסביב? זה משפיע על בחירת מלון – בעיר או בשוליה
יום שלם במפלי הניאגרה – זו הפעם היחידה שהתייחסת לימים ולא ללילות
. הכוונה ללילה אחד? באיזה שעה למחרת הטיסה מטורונטו? 4 לילות ניו יורק – 3 ימים לניו יורק מרגיש לי מעט מדי.
עוד רעיון – מה דעתכם לוותר על קונטיקט ורוד איילנד, ומניו יורק לקחת רכבת לבוסטון? ואז ששלב האוטו יתחיל רק אחרי בוסטון?
-
אתה צודק לחלוטין בקשר לטיסה מבפאלו, אני הסתכלתי על זה לא נכון כי החיפוש שעשיתי באתרים השונים היה מולטי סיטי, ז”א ת”א-ניו יורק ואז באפלו-ת”א
מכיוון שהחיפוש שעשיתי הוא כולל עצירות בתאוריה זה היה אמור לתת לי בדיוק אותה תוצאה כמו חיפוש של הלוך-חזור ת”א-ניו יורק וטיסה פנים באפלו-ניו יורק אבל זה ממש לא.
סביר שבאמת אשנה את זה אז בצורה שאמרת. למען האמת בצורה הזאת אני גם יכול לעשות ת”א-בוסטון ואז באפלו-ניו יורק וחזרה מניו יורק. המחיר בערך אותו דבר כמו הלוך-חזור ניו יורק. רק שאז אני מוותר על הדרך של ניו-יורק עד בוסטון (על ניופורט ומיסטיק)
אני לא דואג יותר מדי בקשר לשינה שלה במלון, כבר היינו בסוכות האחרון ל10 ימים בצפון איטליה-דרום שוויץ, הכל היה מתוקתק ופניתי גם מראש במיילים למלונות בבקשה שתהיה מוכנה מיטת תינוק בחדר וכמובן בחרתי רק במלונות שבהם לא היה בעיה עם זה.
-
טיסה הלוך לבוסטון, נסיעה מבוסטון לניאגרה, טיסה מבאפולו לניו יורק, ביקור בניו יורק וטיסה מניו יורק לישראל יכול להיות מסלול מעולה
יתרונות של מסלול כזה:
חוסכים קצת נסיעה
אפשר לוותר על אוטו בבוסטון ולחסוך כמה גרושים (לא בטוח כי זה עשוי להשפיע על בחירת הלינה)
תמיד אפשר לנסוע מבוסטון לניו פורט לפני שמושכים מערבה. לא בהכרח עיקוף גדול בהשוואה לנסיעה מניו יורק. זו החלטה שתוכלו לקבל בשלב מאוחר
הטיסה מבאפולו לניו יורק – עומדת בפני עצמה לא מחוברת לטיסה הבינלאומית ולכן אין חשש של איחורים וכדומה
את הטיסה מבאפולו לניו יורק תוכלו גם להזמין עוד 4 חודשים. בזמן הזה תוכלו להסגר יותר על התוכניות, ואולי להקדים או לדחות את הטיסה ביום
-
הי,
מצטרפת עכשיו וקראתי את כל השרשור מתחילתו.
אני חושבת שאתם מתכנסים יפה לכיוון של תפסת מרובה לא תפסת, כל הכבוד, לא כולם מצליחים במשימה הזאת!
באופן כללי הגישה שלי שונה משל רבים כאן בפורום ומתחברת יותר לגישה שהציעו כאן כמה אנשים לחשוב במונחים של ימים ולא של לילות, לראות מה אתם רוצים לעשות בימים ומכאן לצאת לתכנון. יש איזורים שיש בהם המון דברים יפים לעשות ולראות ואני באופן אישי מעדיפה לעשות יותר דברים באותו איזור מאשר לעשות משהו שהוא אולי טיפטיפה יותר יפה אבל לא שונה במהות וצריך לנסוע אליו כמה שעות. עם תינוקת בת שנה וחצי זה חומר למחשבה.
לדעתי ההצעה האחרונה של אנשים טובים מצויינת מכמה סיבות:
- הסיבה שאנשים טובים ציין שהטיסה חזרה ארצה לא תלויה בטיסה העצמאית שלכם מבאפלו לניו יורק
- את השלכת ממילא תפספסו אם אתם נוסעים בספטמבר ולכן עדיף להיות באיזורים של יותר טבע בתחילת הטיול כשיותר חמים ואת ניו יורק לשמור לסוף
- אני שכרתי רכב כמה פעמים בשדה התעופה בבוסטון (עם החזרה בבוסטון) והמחיר היה נמוך משמעותית לעומת המחיר שבדקתי לאחרונה לשכירת רכב בניו יורק. יתכן שההצעה של אנשים טובים להתחיל בבוסטון יכולה להוזיל גם את שכירת הרכב
- אם אתם חושבים שתצליחו לעשות טיולים בטבע עם התינוקת במנשא – ההרים הלבנים הוא יעד נפלא בספטמבר ואפשר למלא בו גם שבוע במרחקי נסיעה קצרים יחסית. חלק מהטיולים היפים הם בצד המערבי של ההרים הלבנים (למשל מסלול Rocky Glen החינמי שמתחיל ליד הBasin ולדעתי יפה בהרבה מאחיו הממוסחר Flume Gorge שנמצא בשכנות . בצד המזרחי של ההרים הלבנים באיזור העיירה ג’קסון שמצפון לנורט קונווי ישנם כמה מפלים יפים כמעט ללא הליכה .
- במרחק שעה נסיעה מבוסטון ברכב פרטי יש המון עיירות קטנות וציוריות בכיוון כללי של קייפ אן: salem Gloucester, Marbelhead, Rockport מרחק של בערך שעה נסיעה מבוסטון ברכב פרטי. בספטמבר לפני שנתיים וחצי עשינו שם טיול טבע קל ויפה בנוף שמזכיר קצת את המשושים שלנו ונקרא Halibut Point State Park ולצידו מפרץ יפיפה.
- בוסטון יפיפיה בעיני אבל מאוד יקרה. תוכלו לשקול אחרי שתתכננו מה אתם עושים ברמה היומית האם ללון בתוך העיר ולשלם יקר או אם ממילא בחלק מהימים תסעו לטייל מחוץ לעיר אולי יהיה עדיף ללון בפאתי העיר ולנסוע יום אחד לעיירות הקטנות והציוריות בכיוון כללי של קייפ אן ויום אחד לניו פורט.
גם באיזור של אגמי האצבעות אפשר לפי דעתי בניגוד לדעת רבים בפורום לבלות כמה ימים. יש שם כמה מסלולי טיול שווים ביותר. מצרפת סיכום שלי מלפני כמעט עשור שמתייחס לאיזור הזה ומפרט מסלולי טבע פחות מוכרים מווטקינס גלן שכמובן חובה.
אם הכיוון הכללי נראה לכם אתם יכולים לרכוש בשלב הזה כרטיס טיסה ת”א-בוסטון, ניו-יורק-ת”א ולהירגע. ספטמבר זה חגים אצלנו ולכן יש השפעה רבה על מחירי כרטיסי הטיסה אבל בארה”ב זה אחרי חופשת הקיץ ולפני השלכת כך שזה לא אמור להיות חודש יקר במיוחד. אחרי רכישת הכרטיסים אתם יכולים להעמיק בתכנון של איך תמלאו את הימים (ויש צורך גם באופציות לימים גשומים) ורק אח”כ להחליט כמה לילות בכל מקום ומתי מתאימה הטיסה מבאפלו לניו יורק שממילא תרכשו בנפרד.
מאחלת לכם הנאה מהתכנון ומהטיול
דבורה
-
נקודה קטנה שלא עלתה פה
בספטמבר נערכת בניו יורק הועידה השנתית של האו”ם. זה ב-17 ועד ה-30 לחודש, כשהשיא צפוי בסביבות ה-25 לחודש
הועידה גוררת המוני אנשים שמגיעים לעיר – הן המדינאים, הן הפמליות, והן העיתונאים
וכתוצאה מכך יש מצוקת מקום במלונות ומחירי המלונות עולים
ככלל בזמן הועידה העיר עצמה מתנהלת כרגיל, אבל נקודתית עשויים להיות פקקים או סגירות כבישים כשחלק מהאח”מים נוסעים
בגדול – עדיף היה להמנע מהעיר בזמן הועידה. אם לא מסתדר לכם – את המלונות בניו יורק חשוב מאד להזמין מוקדם!
-
מה עם לשכור קרוואן?
ככה הילדה תישן כל יום באותה מיטה, יהיה לה מרחב מוכר.
אני יודעת שלא כולם אוהבים את זה…
אבל רק זורקת נקודת למחשבה.
רינת
-
תודה לכולם על ההצעות
טוב לדעת על ועידת האום שמתקיימת בדיוק בתאריכים האלו, לצערי לא חושב שאוכל להתחמק אז אנסה להזמין באמת כמה שיותר מהר
את האמת שקצת שיניתי את התכניות שלי, לבסוף, נראה לי שנסגרתי על המסלול הבא:
נחיתה בבוסטון ונסיעה ישר לניו פורט
להיות בניו פורט 3 ימים שיכולים גם לכלול טיולי יום לבריסטול, פרובידנס, וויקפורד, מיסטיק וניו הייבן.
נסיעה חזרה לבוסטון שם להיות 4 ימים שיכולים לכלול טיולי יום לסיילם,קייפ קוד, פלימות’ ונורת’ שור
נסיעה לנורת’ קונווי ל3 ימים כולל עצירה באמצע בפורטסמות’.
מנורת’ קונווי נסיעה לקוויבק סיטי ל4 ימים כולל טיולי יום
נסיעה למונטריאול ל2 ימים
נסיעה למפלי הניאגרה ליום מלא ואז טיסה מבפאלו לניו יורק
בניו יורק להיות 5 ימים.
-
מאיפה צצה קנדה

הטיול שלכם מזכיר לי את טיול הקיץ האחרון שלנו.
הנסיעה מנורת קונווי לקוויבק סיטי לוקחת המון שעות
הנסיעה ממונטריאול לניאגרה לוקחת עוד יותר שעות ולא ריאלית ביום אחד.
מודה שלא רואה את ההגיון בחלק הקנדי של המסלול.
וזה וודאי וודאי לא מתכנס להגדרות של 2-3 שעות נסיעה ביום