קרמים לפנים
-
שלום
כמה קופסאות קרמים לפנים מותר לקחת בטרולי בוייז אייר מבוקרשט?
-
טרולי שאת מעלה למטוס?
סך כל הקרמים+משחות+נוזלים (כולל משחת שיניים, שמפו, דיאודורנט וכו’) – עשרה מיכלים בלבד. מה שיותר חשוב, אסור שאף מיכל יהיה בגודל של יותר מ-100 מ”ל (שימי לב כי הרבה מוצרים נמכרים באריזות גדולות יותר!). את כל המיכלים יש לארוז יחד בתוך שקית ניילון שקופה עם פס איטום.
-
קרמים לפניםאם אין לי נוזלים או משחות האם אפשרי מספר קופסאות של קרם פנים עד 100 מל כל אחד?
-
קראי את ההודעה-
Liquids can only be carried on board in a maximum 100ml large container, packed into a transparent, resealable, 1 litre plastic bag measuring 20 x 20 cm. Your baggage will be screened at the airport.
* סך כל המיכלים (במקרה שלך קופסאות קרם) צריך להיות ליטר אחד (1 ליטר), כאשר כל מיכל/קופסה/אריזה , של מוצר יכולה להכיל עד 100 מ"ל (לא בטוח שיכנסו לך 10 קופסאות קרם).
את צריכה לוודא שכולן יכנסו לשקית עם סגירה הרמטית בגודל 20×20 !
-
וחוץ מזה, הרבה מוצרי קוסמטיקה לא בהכרח נמכרים באריזות בגודל הזה.
-
הבעיה שרוב אריזות-הקרמים הן בקופסאות פלסטיק (מעטן בשפורפרות) שנפחן גדול (בהרבה) מכמות הקרם (50 מ"ל?), גם אם מוציאים אותן מאריזת הקרטון.
בשקית בגודל 20×20, ייכנסו אולי 5-6, קופסאות-קרם.
נו שויין.
-
תודה לכן. איפה משיגים את שקיות הנילון הנאטמות? בנקודות המכירה או שאתן מתיחסות לדיוטיפרי
-
ניתן למצוא שקיות (zipper lock) "רב-סגר", בסופרמרקטים(פארם), מוכרים אותם באריזות-קרטון (הגודל המשווק בארץ גדול יותר), אולי תמצאי בחנויות המוכרות מוצרי נקיון וכו'.
אין לי מושג אם יש בדיוטי-פרי בארץ, שאלי.

-
ברוב חנויות הממתקים והפיצוציות הגדולות באגף של ממתקים בתפזורת, יש שקיות. אני מבקש 2-3 שקיות מדי פעם. לא הפריע בבדיקה שיש עליהם כיתוב ולא גודל השקית.
-
בטיסה האחרונה לקחתי סתם שקית שקופה (רק בצד אחד) ועבר בלי בעיות. חשוב להוציא מהטרולי ולהעביר בנפרד.