לונדון-משמר המלכה
-
ערב טוב חברים,
אשמח לעזרה בעניין ארמון בקינגהאם, הבנתי שיש חילופי משמרות גם בצד המערבי וגם במזרחי, האם יש הבדל ביניהם והיכן פחות עמוס?
2.האם חילופי משמר המלכה ומשמר הפרשים הם בזמן מקביל או שאפשר
לתפוס את שתיהם? תודה מראש.
-
-
מסכים עם קודמי. זו גם דעתי.
-
בעיני מיותר לגמרי. המתנה ארוכה, לא כזו אטרקציה גדולה, ילדים צריך להרים כדי שיראו. לא מבינה למה זה נחשב אטרקציה.
-
יש את הטקס עצמו בחצר הארמון - שהוא איטי ומשעמם..ובשביל לראות משהו צריך לבזבז הרבה זמן ולהצטופף עם ההמונים.
אבל יש אפשרות מוצלחת לראות את המשמר המגיע במצעד ,עם תזמורת ופרשים בערך מאמצע הmall וצועדים לכיוון הארמון. לא צריך לתפוס מקום רק להגיע בזמן.רואים,מחליטים אם ללכת אחריהם ולהתעכב עוד או שפשוט הולכים ... לא היה צפוף אפילו באוגוסט .
לא כדאי לוותר לדעתי כי בכל זאת זהו סמל של לונדון.
יש מגרש שבו עומדים פרשים ממש בתחילת הפארק/המול אבל זה לא כזה מרתק..לא ככ נותנים להתקרב
-
מסכימה לכל מילה. גם אני, בפעמיים שביקרתי בלונדון, פעם עם אחותי ופעם עם בעלי(אמנם לפני די הרבה שנים..), שילבתי את הביקור במסלול היומי. פשוט דאגתי להגיע קצת לפני, לראות חלק מהמצעד המגיע, להתעכב קצת, ולהמשיך הלאה. ככה גם לא חיכיתי שעתיים וגם "זכיתי" לחוות את הסמל אולי הכי מוכר של לונדון. נכון שלא חובה, אבל בהחלט נחמד

-
תודה, אקח לתשומת לב.
מאיזה כיוון מגיעה התהלוכה? ובאיזו שעה?
-
באתר יש עדכון של הימים, השעות המדוייקות, הדרך ומפות של הטקס והמצעד. כרגע יש פירוט רק לפברואר (הוקדם לשעה 11, המצעד קודם). צריך להכנס ולהתעדכן לפני שמגיעים

-
-
ויש גם את האורוותאנחנו היינו בטיול בת מצווה (רק הבת ואני).
יום אחד היינו בהדרכהעם מדריכה ישראלית שלקחה אותנו לחילופי משמרות באורוות. אין שם הרבה אנשים. זה מהממם ואחר. אפילו הצטלמנו עם סוס והילדה ליטפה.
מצטערת, לא רשמתי ואין לי פרטים מדוייקים של המיקום. תעשו חיפוש. אבל זה ממש לא רחוק. המשכנו לפארק ולדאונינג ולוסטימינסטר וכל המסטים האחרים.
אם אתם עם ילדים הייתי הולכת לשם. למחרת במקרה הגענו לאור הארמון בזמן החילופים. זה היה מטורף. ראינו את המשמר צועד ברחוב והלכנו.
-
-