איפה אתם קונים כרטיסים להופעות בחו"ל?
-
קולדפליי באמסטרדם - איפה הכי נכון לקנות? אני טירונית בתחום. אשמח לתובנות מאלה שכבר מכירים את השטח בתחום הזה.
-
איפה אתם קונים כרטיסים להופעות בחו"ל?הכי טוב דרך האתר של הלהקה/אומן שבד"כ מפנה לאתר רישמי לרכישת כרטיסים.
אם נגמרו אז viagogo נחשב אתר אמי - קניתי ממנו פעמיים והכל היה בסדר.
בכל מקרה אני קונה רק בכרטיס אשראי או פייפאל. לא בהעברה בנקאית.
-
איפה אתם קונים כרטיסים להופעות בחו"ל?גם אני קניתי כרטיסים באתר Viagogo בשנה שעברה, והכל עבד מצויין.
זהו אתר "יד שנייה", כלומר המחיר שתשלמי בו על הכרטיס אינו בהכרח המחיר שיופיע על הכרטיס עצמו כשתקבלי אותו בדואר. אני מציינת את זה למרות שאני סבורה שבאתר הם מסבירים את זה ברור, כי בעבר שמעתי תלונות מאנשים שכנראה לא הבינו את הקונספט והרגישו שרימו אותם.
אז כן, ברור שהכי טוב לרכוש את הכרטיסים ישירות מה-Venue, אבל הם בד"כ נחטפים במהירות ע"י ספסרים (לצערנו), ואז לא נותרות הרבה ברירות. שימי לב שמעבר לפערי המחירים הנובעים מהספסרות, יש גם עמלה של האתר. ועדיין אפשר למצוא שם כרטיסים במחירים טובים.
-
איפה אתם קונים כרטיסים להופעות בחו"ל?מצטרף להמלצה על קניה דרך Viagogo - אני מעדיף להזמין כרטיסים עם הורדה ישירה, שנשלחים מיידית עם סיום ההזמנה למייל, ולא את אלה שמגיעים עם משלוח מיוחד, ואז צריך לחכות לכרטיסים שמגיעים רק כמה ימים לפני מועד ההופעה- לא אידאלי מבחינתי.
-
איפה אתם קונים כרטיסים להופעות בחו"ל?אני קניתי דרך Viagogo את הכרטיסים שנשלחים בדואר ולא E-Tickets (פשוט כי אלו שקניתי היו במקומות הרבה יותר טובים). גם אני קצת נלחצתי שמא הם לא יגיעו בזמן, מכיוון שהם מבטיחים משהו כמו כמה ימים לפני ההופעה ואנחנו טסנו יומיים לפניה.
אז פניתי במייל ל-Viagogo והם הבטיחו שישתדלו לשלוח אותם מוקדם ככל שניתן. בפועל קיבלתי את הכרטיסים 3 חודשים מראש!! עוד סיבה לכך שאני מרוצה מהם

-
איפה אתם קונים כרטיסים להופעות בחו"ל?המלצה טריה על אתר http://m.ticketsw.com/
עובד על אותו עקרון של ויאגגו שהוזכר כאן. הזמנתי כרטיסים להדפסה ביתית. הובטח שיגיעו עד 22/7 שזה באמצע הטיול....
תכננו להדפיס אותם באחד מבתי המלון שנהיה.
הגיעו אמש - 5 חודשים לפני !!!
המחיר יקר מהמחיר הרשמי וזה מרגיז קמעה אבל לא מצאתי כרטיסים זולים יותר לאותה הופעה וחרשתי אתרים רבים.
הרע במעוטו ...

-
שאלה נוספת בקשר לVIAGOGOלמישהו יצא להזמין דרכם כרטיסים להצגות בברודווי ניו יורק ? (כמו מלך האריות אלדין) ... האם עבד בסדר ? הם לא הרבה יותר זולים מהאתרים הרשמיים אבל בכל זאת יש הפרש ...
תודה