ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול שופינג באירופה

פורום אירופה
    6
    6
    2426
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • צורית_3545164
      צורית_3545164 נערך לאחרונה על ידי

אני רוצה לעשות "טיול סיילים" , אבל גם כיף, באירופה. הבנתי שסוף דצמבר-תחילת ינואר זה הזמן המתאים? ואיזה יעד הוא זול לטיסה+קניות? (פחות מתחברת  למזרח אירופה) 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

סתם לחדד

אם המטרה בטיול היא שופינג מתוך מחשבה שתחסכו כסף – בסופו של דבר הנסיעה כולה עולה די הרבה כסף, כך שאם לא עושים שופינג בסכומים מאד גבוהים – בסופו של דבר יותר זול לקנות בארץ.

וכשמחשבים עלות של נסיעה כזו לא לשכוח לספור גם עלויות של מוניות (בארץ ובחו”ל), ביטוח, דילים לסלולרי, ארוחות ועוד.

זה לא אומר שאי אפשר לטוס ולהנות. אבל חסכון כספי אני בספק אם יהיה פה

• keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

אולי את פחות מתחברת (וחבל, לא כל מזרח אירופה זה מקשה אחת ויש בה לא מעט יעדים נפלאים במיוחד), אבל מה לעשות – מדינות זולות יציעו חופשה זולה יותר וקניות זולות יותר. בכל מקרה, בתכנון על סוף דצמבר כדאי לשים לב גם למזג האוויר הקר, וגם לחגים: ב-24 בדצמבר חג המולד אז גם יקר וגם הרבה מקומות סגורים אז אין טעם לנסוע ב-24-25, וביום האחרון של השנה יש את ראש השנה האזרחית שגם נחשב כתאריך מבוקש ויקר. 

• ?
            משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

הסיילים באירופה, מתחילים אחרי החגים.

תבדקי מחירי טיסות בתקופה הזאת (מלונות בפאריז ולונדון יקרים, אלא אם מתחשק לך ללון בכוכים).

ספרד, תהיה זולה (אם תמצאי טיסה זולה).

באיסטנבול, יש סיילים כל השנה והטיסות זולות(אבל היא עדיין לא התקבלה לאיחוד-האירופי, למרות שחלקה נמצא באירופה).

• d123546
              d123546 נערך לאחרונה על ידי

במערב אירופה די יקר, הייתי בבלגרד ואפשר היה לעשות שופינג מטורף ולצאת עם 100-150 ש”ח בלבד

• shai.
                shai. נערך לאחרונה על ידי

עיניין הקניות בחו”ל, מלבד זה שהוא זול יותר, מאפשר לקנות דברים שפשוט אי אפשר למצוא בארץ.

בסופיה יש 6 קניונים מטורפים של מאות חנויות, כל חנות יותר מדהימה מקודמתה. מבחר המידות גדול יותר וסוגי הבגדים שונים לגמרי ממה שיש פה.

אני אישית מנצלת תמיד ימי קניות בזמן טיולים בחו”ל. אני נהנית מנעליים (גם ספורט!) במחירים ומידות שאני לא קונה פה, ובגדי ערב מגוונים יותר מהארץ.

בסופו של דבר- אני חושבת שגם טיסה שהיא אך ורק לשופינג והנאה (כי גם חופשה שכוללת בטן-גב ומסעדות זה נחמד לכל מיני אנשים)- תהיה משתלמת.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון