אוכל צמחוני בטיסות
-
שלום חברים
הזמנתי אוכל צמחוני בטיסות. בקשו שאבחר אחת מהאפשרויות. האם מוכר לחברי הפורום ויוכל להמליץ לי?
.
In order to request a vegetarian meal from the airline, please let us know which vegetarian meal you prefer:Vegetarian Hindu meal
Vegan meal
Vegetarian Jain meal
Vegetarian oriental meal
Vegetarian lacto-ovo meal
Vegetarian raw meal
-
שאני הזמנתי
Vegetarian Hindu meal- מנה עם חריפות הודית, הילדים ואני אהבנו. ( בהלןך הם לא נגעו בזה ובחזור אחרי טיול בסרי לנקנה שהתרגלו קצת לחריפות ולטעמיםהם אהבו מאוד.זה היה להם פינוק לעומת המנות הכשרות)
Vegan meal-קיבלתי רק פירות . -
אני אוהב לגווןלמשל מנה צמחונית רגילה בטיסה הלוך והודית או אוריינטלית בחזור. יותר נחמד.

-
אני אוהב לגוון ומתאים לפי חברות התעופהאני בוחר לפי הבנת חברות התעופה ומגוון –
החודש טסתי מטאיפיי לבנגקוק עם EVA ובחרתי Vegetarian lacto-ovo meal כי זו מנה צמחונית טובה טאיוואנית שמכילה ביצה.
בדרך חזרה (בנגקוק-טאיפיי) בחרתי Vegetarian Hindu meal כדי לגוון ולאכול אוכל הודי אחרי שאכלתי המון אוכל תאילנדי.
בכלליות, ההבדלים הם:
Vegetarian Hindu meal – צמחונות לפי המסורת ההודית, כולל מוצרי חלב (גהי ופניר, לא גבינה צרפתית), אוכל הודי.
Vegan meal – ארוחה טבעונית לפי אופי חברת התעופה
Vegetarian Jain meal – צמחונות לפי המסורת הג’אינית, טבעונית וללא ירקות שורש, ללא בצליים-שומיים
Vegetarian oriental meal – צמחונות לפי המסורת הבודהיסטית הסינית, טבעונית וללא בצליים-שומיים
Vegetarian lacto-ovo meal – צמחונות, כולל ביצים ומוצרי חלב.
Vegetarian raw meal – ארוחה טבעונית – נא (לא מבושל) -
רועי תודה
תמיד אתה מגלה נכונות לסייע.
-
שמח לסייע