ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

היכן לישון בחוף אמאלפי

פורום אירופה
    3
    3
    935
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Tamar_3294304
      Tamar_3294304 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!

בהמלצת הפורום המדהים הזה בן זוגי ואני נוסעים לחוף אמאלפי באמצע מרץ הקרוב ל-4 לילות.

נוחתים בנאפולי וממריאים חזרה מרומא.

משכירים רכב.

ארכיאולוגיה, פסלים, כנסיות וכו' לא מעניינים אותנו. לכן אנחנו לא נגיע לפומפיי, ולא לארמון ליד נאפולי ולא להר ווזוב וכו'

בכלליות אנחנו בחופשות פחות זזים. אוהבים לטייל בשקט ברחובות העיירה בה אנחנו ישנים, לאכול במסעדות טובות, לשתות אפרול שפריץ לעת שקיעה, לצפות בעוברים ושבים ובערב לצאת לפאב או למועדון כיפי... בקיצור - החיים הטובים.

ברור שבחוף אמאלפי נרצה לנסוע את הכביש על החוף, אבל אני לא רואה אותנו מבקרים באדיקות וחוקרים כל כפר וכפר.

איפה שאנחנו ישנים זה בדרכ המקום שבו אנו מטיילים.

ואחרי כל ההקדמה הזאת - איפה אתם חושבים שכדאי לישון? 

כולם ממליצים על סורנטו, ואני מפחדת שהיא תהיה מתויירת ברמה מוגזמת. מצד שני, אנחנו לא בדיוק בעונה אז אני חוששת שבפוזיטינו או אמאלפי, לדוגמא, מקומות לא יהיו פתוחים... או שלא נוכל שם לצאת לפאב בערב, או שיהיה משעמם.

אם מישהו כאן היה באורטיגיה בסיציליה - זה פחות או יותר מה שאנחנו מחפשים גם עכשיו…

אשמח לעזרתכם המלומדת !!!! Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

בהגדרת הצרכים שלכם

העיתוי של השנה

רק סורנטו תענה על הצורך לבילוי לילי (אולי).

• hadas2308
          hadas2308 נערך לאחרונה על ידי

גם אני חושבת שסורנטו תהיה מתאימה למה שאתם מחפשים, אף שיש עיירות עם נוף מרשים בהרבה...רק בסורנטו תמצאו בזמן הזה של השנה מקומות בילוי. אנחנו היינו בסורנטו עם ילדה קטנה בתקופה הזאת- אז אני לא יודעת להגיד מה קורה שם אחרי שמונה בערב...Smile אבל אני מניחה שיש ברים ומקומות בילוי.

אין מה לחשוש מצפיפות- זאת לא העונה הצפופה- זה מה שכיף בלהגיע לאזור בתקופה הזאת. 

ממש ממליצה לכם לקחת שיט לקאפרי- ואם יש לכם אפשרות לבלות שם לילה- זה אי מתוק ומאוד רומנטי.

תהנו!

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון