ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול מומלץ למשפחה לקיץ

פורום טיולי משפחות
    11
    16
    7279
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • לאיא
      לאיא נערך לאחרונה על ידי

היי,

אנחנו זוג עם 4 ילדים קטנים ואנרגטיים בטירוף (2-7).

פעם ראשונה שנוסעים לחו”ל כמשפחה.

מחפשת המלצה ליעד לא רחוק אבל עם מלא אטרקציות שוות לילדים.

אוהבים טיולים עירוניים או בטבע..הכל הולך, פארקים ואוכל טוב

תודה רבה..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • chenRoz
        chenRoz נערך לאחרונה על ידי

בגילאים כאלה הייתי מעדיפה שהות באיזה קלאב שווה (יוון אולי).

כך שיש ארוחות זמינות, פארק מים, משחקייה ופעילויות לילדים אנרגטיים laugh

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • hadas2308
          hadas2308 נערך לאחרונה על ידי

אני גם הייתי שוקלת איזה כפר נופש/ קלאב. לא חייב להיות ביוון- הולנד יכולה להיות מתאימה, יש כפרי נופש בגרמניה, בלגיה ועוד. אם אתם רוצים יותר טיול מאשר נופש אז היתי בוחרת בהולנד ומתמקמת במקום מרכזי- שלא יהיו נסיעות ארוכות. אולי גם האלפים הצרפתיים יכולים להתאים- כי גם שם אפשר לטייל בלי נסיעות ארוכות.

• telo
            telo נערך לאחרונה על ידי

כדאי לכם לפרט איזה אטרקציות אתם מחפשים. למשל להכנס לפארק שעשועים שווה עם 4 ילדים קטנים עלול להיות די קשה לזוג הורים.

גם טיול עירוני בעיר גדולה עלול להיות קשה כשצריך להשגיח על כמה ילדים.

עם מטיילים עם ילד קטן אחד זה פחות קשה, אבל זה לא המקרה שלכם.

אני הייתי מחפש לינה כפרית במקום קריר שיאפשר לכם לטייל עם הילדים באמצע היום בלי להזיע.

אוסטריה הכי מתאימה כי בכל מקום יש מתקנים לילדים ומסלולי הליכה בכל הרמות.

הילדים יכולים להנות מטיול בכפר וביערות הקרובים בשילוב בריכת שחיה וגני משחקים שיש בכל עיירה גדולה.

• אמה
              אמה נערך לאחרונה על ידי

הייתי מנסה לחדד לעצמי את התשובה,למה שיכול להתאים לכם.

האם בכלל חשבתם על טיול/חופשה כוללת רכב?נסיעות יומיות למקומות עניין?

נסיעות בכלל?

האם אתם נוהגים ונהנים בארץ מחופשות טבע,בילוי בפארקים,ברכה?

איזה סוג של בילוי יהיה מעניין לפחות לילדים גדולים יותר?

מה אתם כהורים הייתם אוהבים יותר-בהתאמה לבילוי עם 4 ילדים,לא כזוג?

ואם בכלל לא חשבתם על רכב,אז האם תשרדו חופשה בקלאב,מבחינתכם?

למה אני מנסה להכריח לשאול את השאלות??

כי חברה טובה שלי +3 בקלאבים,יוון/תורקיה/שארם הלכה למות כמעט..נהנו מהברכות,ואוכל סביב השעון שוב מגלשה,שוב ארטיק,שוב בריכה והיא?והוא? חזרו גמורים ולא נהנו כמעט..

דווקא בחופשה עירונית בפראג,ואחרי זה בבודפשט כולם נהנו הרבה יותר ומוכנים לחזור שוב לאותו היעד..

למה? כי היה מינון נכון בין הכול. נסיעה בתחבורה ציבורית השונה,כולל שייט,ברכה ופארק מים, קרקס,מופעי רחוב,גנים ציבוריים גדולים עם רכיבת אופניים,האכלת ברווזים,בתי קפה נעימים,רחובות ציוריים,אפילו מוזיאון פה ושם וכנסיה מיוחדת. הילדים שאלו שאלות,נהנו להזמין ולבחור לעצמם דברים,ההורים נהנו ממחירים זולים ואיך אמר בעלה?50 שקל עוד סיבוב שייט באגם?תקני לנו שקט ב50 שקל. הילדים עלו לשייט וההורים ישבו על דשא/ספסל נעים בפארק(לא בן שנתיים כמובן)

לכן,כל משפחה,כדאי מאוד שתתאים את החופשה,ההוצאה הכספית המתאימה לה יותר.

אם ללא רכב,הייתי הולכת על בודפשט,וורשה,קרקוב. תמיד אפשר לשכור רכב ליום יומיים,לצאת מהעיר אם מאוד רוצים. או..להשתמש לשם כך בתחבורה ציבורית הטובה.

• אמה
                אמה נערך לאחרונה על ידי

בכל טיול עירוני(כמעט) אפשר לטייל גם בטבע. בשפע הפארקים בעיר עצמה,או טיול יום מחוץ לעיר. מוזיאוני הכפר הפתוח,גנים בוטניים. קרקס ועוד.

מחוץ לבודפשט

בלובלין

סתם לדוגמא..

• telo
                  telo נערך לאחרונה על ידי

אני לא חושב שאפשר להשוות טיול בפארק עירוני לטיול טבע. זה לא אותה חוויה בכלל.

יש פארקים עירונים מקסימים באירופה במושגים ישראלים אבל אי אפשר להשוות אותם לטיול באזור כפרי שקט עם מרחבים פתוחים.

במיוחד למי שרוצה הרים.

עיר גדולה גם לא מתאימה כבסיס לטיולי יום בטבע. הכניסה והיציאה מהעיר לוקחות המון זמן וזה לא מציאותי עם ילדים קטנים.

• לאיא
                    לאיא נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה לכולם!

נחשוב על כל מה שנכתב ונעשה חושבים.

נטטית הלב שלי כרגעמהיא איזור עירוני עם אטרקציות בסביבה. הולנד נשמע לי מעניין.

תודה רבה על כל עצה:)

• אנשיםטובים
                      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

כמה זמן הטיול?

מגבלות תקציב?

כתבבתם “אוכל טוב” – אתם באמת הולכים למסעדות טובות עם ילדים בגילאים האלה? או שזו רק פנטזיה לא ריאלית?

בארץ – אתם נוסעים ומטיילים? נסיעות ארוכות (למשל מתל אביב לרמת הגולן) זו לא בעייה? או שכל נסיעה (כולל תל אביב חיפה) זה מבצע צבאי?

אני חושב שטיולים עירוניים יכולים מאד להתאים לילדים קטנים – אם בונים את הטיול נכון. שזה אומר כמובן לא לבנות על מוזיאוני אומנות, הופעות אופרה ומסעדות יוקרה, ואפילו לא חנויות בגדים. אבל שילוב נכון של הופעות רחוב, גינות ציבוריות וגלידה, עם מעט “תרבות” (קתדרלות ועוד), חנויות צעצועים, חנויות גאג’טים (דווקא לא אלקטרוניים) וחנויות תיירים, תחבורה ציבורית שלא רגילים אליה (אוטובוס קומותיים, רכבת תחתית), וקצת אטרקציות מיוחדות (מגדל תצפית, שייט בנהר וכו’) יכולים להתאים יופי.

נוסיף את זה שברוב הערים הגדולות אפשר למצוא אטרקציות קלאסיות כמו גן חיות, פארק מים, לונה פארק (לא חייבים פארק גדול לגילאים האלה) וכדומה, ברוב הערים נמצא גם חלק מהרשימה של מוזיאון מדע, מטוסים ועוד. ובכל עיר גדולה יש גם כמה אטרקציות יחודיות לה (מגדל אייפל בפריז, שייט נהר בערים הרלוונטיות, שייט באריפלג בשטוקהולם, חילופי משמר בלונדון ועוד)

ובהמשך מרוב הערים הגדולות אפשר לעשות גיחה החוצה למשהו אחר – גיחה יומית, או כזו שמשלבת לינה. עם או בלי אוטו. למשל לוינזדור בלונדון, ורסאי בפריז ועוד.

ובהקשר הזה כל עיר גדולה יכולה להתאים לשבוע ועם יציאה קצרה מהעיר גם ל 10 ימים בקלות.

כמובן שאפשר גם טיול כוכב/אוטו קלאסי. בכל אחד מיעדי התיירות הקלאסיים שמסתובבים פה בפורום אפשר לעשות טיול נחמד בגילאים האלה. הולנד, היער השחור, צפון איטליה ואחרים.

• אמה
                        אמה נערך לאחרונה על ידי

נכון מאוד,אך מי שרוצה טיול ללא רכב,זאת אפשרות לא רעה בכלל.

למשל,מקרקוב אפשר להגיע לעיירה מצויירת Zalipie או לעיירה זאקופני גם בתחבורה ציבורית.

מלובלין הקטנה אפשר בתחבורה ציבורית לטייל במוזיאון הכפר הפתוח,ועיירות קזימיר דולני והטבע או לשכור רכב ליום יומיים..

כנ”ל מבודפשט.

לכן רשמתי שלא לכל ההורים מתאים רק כפרי ומותר לחשוב קצת על עצמינו.

עשינו סופש אומנם חורפי בקריובה רומניה. אבל,,גילינו פארק ענק שכלל גן חיות קטן וחמוד,מתקנים רגועים לילדים,אגם(אולי מלאכותי) ובקייץ בטוח שיש עליו פעילויות. ובנסיעה לא ארוכה משם שמורות טבע,מפלים

אנחנו פחות מודעים לאפשרויות החוץ עירוניות ,במיוחד במזרח אירופה.             והם מתגלות כעשירות ומגוונות.

• misahar
                          misahar נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי מציעה את אזור זלצבורג באוסטריה (היינו פעמיים) / קרואטיה-סלובניה (חברים דיווחו שגם היא מתאימה)

בכל מקרה הייתי הולכת על טיול שמשאיר זמן גם לתכנון ספונטני בהתאם לילדים

וטיול שהוא יותר איזי….

אגב בזלצבורג היינו בעיירה קוכל – מקום מקסים למשפחות

• שגיתרון
                            שגיתרון נערך לאחרונה על ידי

אני חוששת שעיר גדולה עם 4 ילדים קטנים ואנרגטיים זה מתכון לכאב ראש גדול מאוד.

גם עם גדולים יותר אני תמיד מתוחה ברחובות סואנים.

עם קטנים לא הייתי מעזה.

אני גם חושבת שהמתכון הכי טוב לחופשה משפחתית טובה עם ילדים בגיל הזה הוא בכפר נופש או בדירה בכפר, במרחק נסיעה סביר מאטרקציות ומסלולים מתאימים.

אנחנו מאוד אוהבים את רשת סנטר פרקס. יש להם כפרי נופש נהדרים. אנחנו היינו בצרפת וגרמניה ויכולים להמליץ ממקור ראשון. יש להם גם כפרים באנגליה, הולנד ובלגיה. אם מתמקמים באזור שיש בו אטרקציות טובות במרחק של עד שעה נסיעה מכפר הנופש אפשר לתפור טיול נהדר שמשלב מהכל.

לחילופין יש את אוסטריה הנהדרת. אפשר לקחת דירה באחת העיירות ולצאת כל יום למסלול או אטרקציה אחרת. המגוון באוסטריה הוא אינסופי.

• אמה
                              אמה נערך לאחרונה על ידי

ערי אירופה,במיוחד מזרחית,לא סוענים כמו פריז או לונדון בדצמבר.

בערים הקטנות יחסית יש שפע פעילויות לילדים,פארקים,אגמים,נהר,שייט,מוזאונים ומה לא??

• Michalga7
                                Michalga7 נערך לאחרונה על ידי

היי שגית

באיזה כפרי נופש של סנטר פארק הייתם בצרפת?

מה איפשר לכם טיול כוכב בסביבת הכפר בזמן נסיעה סביר (עד כשעה)?

והאם מה שראיתם בסביבת כפרי הנופש בצרפת יוכל להתאים לילדים בגילאי 2-6.5?

אשמח מאוד להכוונה

• traveller0036
                                  traveller0036 נערך לאחרונה על ידי

הייתי הולך על עיר או טבע. כפר נופש  ופעילוײַת זה כמו בארץ לא מצדיק נסיעה עד לשם

• Orly Ofek
                                    Orly Ofek נערך לאחרונה על ידי

היי מיכל,

אנחנו היינו לפני מספר שנים בכפר הנופש של סנטר פארקס בצרפת, הנקרא Le Lac d'Ailette, ומרוחק 110 ק"מ משדה התעופה שארל דה גול.

הנה לינק לאתר: לינק

הכפר מתאים מאד לחופשה עם ילדים קטנים, יש לו פארק מים מדהים, משחקייה גדולה, אגם עם חוף רחצה ואפשרות לשכירת קייק או סירת פדאלים, גינות משחק רבות, ברבורים וברווזים שניתן להאכיל באגם, והכל פסטורלי ורגוע.

בסביבת כפר הנופש אין הרבה אפשרויות טיול, אולם אפשר לנסוע לטייל בעיר Reims הקרובה, במדרחוב שבמרכזה, ואפשר גם לטייל לאחר הטירות שבסביבה - אנחנו נסענו לטירת שנטילי.

אפשר לשלב את החופשה בכפר הנופש עם סיום של יום בדיסנילנד פריז, לפני החזרה ארצה (כלומר - להוסיף עוד מקום לינה בקרבת דיסנילנד פריז, ולשלב בחופשה ביקור בפארק).

תיהנו,

אורלי

• 1 / 1
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון