אנגליה המלצות לטיול.
-
הי.
מעוניין לנסוע עם בני בן 19 ללונדון בסוכות והשכרת רכב באזור מחוץ ללונדון מספר ימים .
הייתי בלונדון, בני לא היה.
מעוניין בהצעות לטיול מחוץ ללנדון.
הייתי באוקספורד.
מנצסטר, אזור האגמים
טיול נופים וטבע ועיירות קטנות ויפות.
תודה מראש.
שי
-
היינו בסוכות 2016 באזור שמדרום ללונדון עם 4 ילדים בוגרים – ברייטון , שמורת שבע האחיות, ביצ’י האד , הייסטינג , טירת היבר , מיקום שאישפר לנו גם גיחה ללונדון למשחק כדורגל בשבת וחזרה ללינה שלנו בכפר גרומברידג’. מדובר על התפר שבין מחוז קנט למחוז סאסקס.
אם מעניין אשים פה שמות של המקומות באנגלית.
-
הקוטסוולד בדיוק בשבילכם!עיירות קטנות ועתיקות, נופים ואווירה בריטית מדהימה!
ביבורי, קאסטל קומב ועוד.
ויש גם את הסטונהנג'. מדהים
-
תודה רבה. נעים מאד שי. מעולה, בני רוצה לנסוע בגלל משחק בדיוק הרעיון,
אשמח לעזרה בתכנון הטיול: מנצסטר, אזור האגמים, אולי צפון ווילס, ולבסוף לונדון .
10 ימי טיול.
תודה מראש.
שי
-
כמה ימים אתם תהיו בלונדון? וכמה ימים נטו יהיו לטובל טיול עם הרכב?
כדי לעזור לך בתיכנון, כדאי שתיכתוב מה מעניין אתכם בטיול. אנגליה היא אחת המדינות עם הכי הרבה סוגים של אטרקציות, טבע, היסטוריה, קניות, ערים ועיירות. יש כל כך הרבה אפשרויות. איזה דברים תרצו לראות?
-
אנחנו היינו 10 ימים . חמישה מדרום ללונדון וחמישה בלונדון.
הקירבה ללונדון איפשרה לנו להגיע לעיר גם בשבת שתוכננה מראש מחוץ לעיר.
לוח המשחקים מתפרסם רק בסוף יוני ואת הטיסות לאוקטובר רכשנו שנה מראש….
מנצסטר ואזור האגמים רחוקים מאוד מלונדון.במיוחד אם יש קבוצה מועדפת על הבן , זה צריך להיות אחד השיקולים בטיול.
-
אנו מעוניינים להיות בהתחלה במנסצטר, וגם משחק של מנסצטר ובסוף 3 ימים בלונדון.
שמעתי שאזור האגמים מקסים ואולי עוד מקומות.
מעניין אותנו טבע, עיירות קטנות וחמודות.
תודה מראש שי
-
באנגליה אנחנו מתכננים טיול בקיץ ב2 אזורים: אזור פיק () ואזור צפון ויילס. לאזור האגמים לא נגיע. זו תהיה פעם ראשונה שלי מחוץ ללונדון אז מכיר את האזורים רק מתיכנון. הבחירה שלי בצפון ויילס ולא באגמים היא שבצפון ויילס מלבד אגמים והרים יש גם נופים של חופי ים יפים.
גם באזור הפיק וגם באזור צפון ויילס יש המון טבע וגם עיירות. אם תעדיף את האזורים האלה אני יכול לרשום מקומות שרשמתי לעצמי לטיול.
בהנחה שתהיו במנצ’סטר יומיים, ותרצו 3 ימים בלונדון (שאגב זה ממש מעט), ישארו לכם 5 ימים לטיול. כנראה שבזמן כזה כדאי לכם להתרכז רק באזור אחד. קשה לי להשוות בין האזורים. כל ה3 שהזכרתי נגישים לטיול כאשר תשכור רכב במנצ’סטר.
-
הי.
אזור צפון ויילס יותר יפה מהאגמים?
אשמח שתרשום את המקומות, תכנון הטיול שלכם.
תודה שי
-
לא יודע להשוות בין 2 האזורים כי לא הייתי לא כאן ולא כאן. כן יודע לספר שהסיבה שבחרתי בצפון ויילס היא ששם יש שילוב של נופי הרים ואגמים אבל גם נופים של חופי ים וסלעים. גם בנושא אטרקציות ואתרים מצאתי שם הרבה יותר.
אין לי עדיין תכנון טיול כי טסים רק בקיץ. כרגע האתרים לא מסודרים אבל הנה כמה “היילייטס”. אם יעניין יכול לרשום עוד:
הפארק הלאומי סנודוניה הוא ענק ויש שם המון אתרי טבע, אגמים, מפלים, יערות
העיירה Betws-y-Coed – בסביבה המון אתרי טבע
ההר Snowdon Peak – ההר הגבוה בבריטניה. אפשר להגיע לפסגה בטיול או ברכבת
העיירה Caernarfon – שם נמצאת הטירה המפורסמת ביותר של ויילס
העיירה Llandudno – המון פעילויות: רכבל, מגלשות הרים, תצפיות, מזח, גנים, חופים שבהם צופים בכלבי ים בטבע
העיירה Conwy – גם כאן המון דברים לעשות, בין השאר גשר תלוי, טירה, הבית הקטו
האי אנגלזי – כאן יש המון מקומות יפים וחופים יפים. למשל: South Stack Lighthouse או Ynys Llanddwyn (חפש בגוגל), שייט אל אי הפאפינים, טירת Beaumaris ועוד המון אטרקציות כמו קארטינג, אקוואריום וכו
הכפר האיטלקי Portmeirion
מסלולי טיול – יש אינסוף. לא יודע אם אתם מחפשים דברים קלים או מאתגרים. למשל חפש Llyn Idwal או Ffos Anoddun
רכבות קיטור היסטוריות – יש המוןמכרות צפחה
פארקי חבלים ומסלולי אומגות
פארק שעשועים
ראפטינג, קיאקים, קניונינג
אימון בחץ וקשת
מתקן אימון לגלישת גלים
טרקטורונים, רכיבה על סוסים
גני חיות
זה על קצה המזלג…
-
הי תודה רבה.
אשמח לעוד רעיונות.
אנחנו לא בקטע של ספורט אתגרי.
החיכה במסלול יפה, כן בקטע.
איפה אתם לנים בכל הימים?
טיול כוכב ?
תודה.
-
קודם כל – להתרשמות – הנה אלבום תמונות ממספר איזורים באנגליה (לונדון, צפון וויילס ואיזור האגמים). והנה אלבום נוסף – החל מעמוד 58 – לאיזור הקוטסוולדס וסביבתה
שנית – 10 ימים נשמע כמו הרבה זמן לאנגליה אבל זה ממש לא.
אחותי הייתה עם שתי בנות המצווה שלה 10 ימים רק בלונדון עצמה (וקצת גיחות יומיות מחוץ לעיר).
אתה מקצה 3 ימים ללונדון שזה מעט מאוד . מעט מדי (הרי אתה מכיר את אנגליה)
לדעתי – כדאי לבחור את אחת מבין האופציות
1. מנצ’סטר (משחק) וטיול איזורים הכפריים של צפון אנגליה (אפשר גם אגמים וגם צפון וויילס) – ולוותר על לונדון
2. מנצ’סטר (משחק) ונסיעה דרומה לכיוון לונדון (צפון וויילס, קוטסוודלס, או דרום אנגליה). – ולוותר על לונדון
3. מנצ’סטר (משחק) ומעבר ללונדון לשאר התקופה + גיחות יומיות ללא רכב אל מחוץ לעיר (יש המון אופציות).
מאוד תלוי מה תחומי העניין שלכם – האם זה יותר אורבני (הצגות, בניינים מרשימים, מוזיאונים שוים וכו’) או כפרי (טירות, טיפוס על הרים, נחלים וכו’..). לתחושתי 3 ימים ללונדון זה מעט מדי וכדאי להשאיר אותה כיעד עתידי .
לאחר שתתמקד – אוכל לעזור גם בנושאים נוספים.
-
אנחנו ויתרנו על לונדון. טסים למנצ’סטר (טיסה ישירה) ומטיילים רק בצפון אנגליה. נעשה 2 כוכבים: אחד בצפון ויילס (לינה בבטסי) ועוד אחד בין הפיק למידלנדס (לינה בחווה ליד אשבורן).
-
אני רק להאיר משהו בנוגע לכדורגל. אם מגיעים לאזור מנצסטר למספר ימים מצומצם צריך לקחת בחשבון את לוח המשחקים כי אני מניח שהכוונה למשחק של מנצסטר יונייטד ויש מצב שלא יהיה משחק בית באותו שבוע בו מתכננים לבקר.
-
קודם שוב תודה.
בני לא היה בלונדון ולכן אהיה שם לפחות 3 ימים.
משחק הכדורגל לא נעולים על מנצסטר אלא אחת הקבוצות החשובות שתשחק בחופשת סוכות 2018.
מעדיף טיול עם רכב ובסוף לונדון אם החזרת הרכב לפני הגעתי ללונדון.
מה ממליץ לתקופה כוללת לש 9-10 ימים ?
תודה.
-
קודם שוב תודה.
בני לא היה בלונדון ולכן אהיה שם לפחות 3 ימים.
משחק הכדורגל לא נעולים על מנצסטר אלא אחת הקבוצות החשובות שתשחק בחופשת סוכות 2018.
מעדיף טיול עם רכב ובסוף לונדון אם החזרת הרכב לפני הגעתי ללונדון.
מה ממליץ לתקופה כוללת לש 9-10 ימים ?
תודה.
-
הערה כללית: גם אם הבן לא היה בלונדון, לא “חייבים” להיות בלונדון כדי לטייל באנגליה. לונדון עיר נגישה יחסית מישראל עם המון טיסות. המון אנשים נוסעים ליער השחור בלי לבקר בברלין, לטירול בלי להיות בוינה ולאלפים הצרפתיים בלי לבקר בפריז. כך אפשר לטייל באנגליה בלי לבקר בלונדון.
אם לונדון זה הכרח, ויש עוד 9-10 ימים, זה זמן שמתאים ל2 כוכבים (בהנחה שאתם רוצים כוכבים?). כתבו לך כאן את האפשרויות: קוטסוולד, מידלנדס, פיק, לייקס, יורקשייר, צפון ויילס, דרום ויילס, דרום-מזרח, דרום מערב. כל אחד מהאזורים האלה הוא עולם ומלואו עם המון אתרי טבע, אטרקציות, אקסטרים, מוזיאונים, עיירות, פארקי שעשועים וכו.
ממה שהבנתי, ומהתמונות שראיתי – מבחינת טבע, הכי מרשים זה הלייקס וצפון ויילס.
אם תרצו להמעיט בנסיעות – אולי כדאי להישאר בתחומי קוטסוולד ומידלנדס.
הקבוצות הבולטות באנגליה נמצאות בלונדון (צ’לסי, ארסנל, טוטנהאם), ומנצ’סטר-ליברפול (יונייטד, סיטי, ליברפול). אני מניח שלוח המשחקים יתפרסם בשלב יחסית מאוחר – אבל אז כרטיסי הטיסה יהיו כבר יקרים.
אפשר אולי לתכנן טיסות הלוך-חזור לונדון, ואז כאשר יהיה לוח משחקים יהיה אפשר להחליט באופן גמיש אם ימי לונדון יהיו בהתחלה או בסוף.