דירה בוונקובר
-
שלום
נשמח לקבל המלצות על דירה+מטבח או יחידה משפחתית+מטבח במיקום טוב בוונקובר.
תודה
צביקה
-
שלום!
בכמה אנשים מדובר?
ומה מבחינתך נחשב מיקום טוב?
אתה מחפש ממש בתוך העיר או גם בעיירות הסובבות?
יש לי המלצה לדירה חמודה מאוד לזוג בקוקוויטלם שקרובה לרכבת העילית, לנו זה הספיק

תהיו עם רכב?
-
תודה על התגובה.
אנחנו 5 אנשים.
אני עוד לא מכיר ממש את העיר אבל מבחינתינו זה צריך להיות במקום מרכזי שמאפשר טיול ברחבי העיר מבלי לבזבז הרבה זמן..
לצורך השבת , אם זה קרוב יחסית (מרחק הליכה) לקהילה יהודית/בית כנסת, זה יתרון, אבל לא מחוייב.
עדיף בלי רכב אבל אם צריך ניקח…
תודה רבה
-
היי שוב,
לצערי אין לי המלצות מתאימות – אלא רק לדירות קטנות המתאימות לזוג.
כמה זמן אתם מתכננים להיות בואנקובר? ומה אתם מתכננים לעשות שם?
אנחנו היינו שם רוב הזמן עם רכב, קשה לי לדמיין שהות שם בלי רכב (למרות שבטוח אפשר)
ממליצה לחפש ב-airbnb – לנו הייתה חוויה ממש טובה עם האתר, וגם ספציפית בואנקובר.
-
תודה על התשובה…
מתכננים 4 ימים סהכ.
נשמח גם לקבל המלצות למקומות מעניינים בעיר המתאימות למשפחה עם 3 ילדים גדולים.
נבדוק גם ב airbnb…
תודה
-
מניח שאתם מגיעים בקיץ. מודה שאני לא חובב ערים מושבע, בונקובר עיקר הדברים הם מסביב לעיר. בעיר עצמה אין יותר מדי מוזיאונים מרשימים, או רחובות קניות מדהימים...ותלוי מה אתם מחפשים.
יש בעיר הליכות בסטנלי פארק ולעשות את ה-seawall על אופניים. אם אתם רוכבי אופניים בכלל- יש הרבה אופציות לרכיבה ברחבי העיר.
יש את אזור האומנות באי גרנוויל. אוירה אחרת מבחינת חנויות, בתי קפה ומסעדות יש ב- commercial drive או באזור רחוב main בשכונת mount pleasnat
לידמרכז הקונגרסים יש את fly over canada ( נדמה לי שזה השם) שזוכה לביקורות חיוביות ( מחיר לא זול..)
מחוץ לעיר אם אתם ספורטיבים לעשות את הגראוס גרינד ובכלל להסתובב בהר למעלה., אפשר לעשות מסלולים בחלקים העליונים של ההרים בצפון ונקובר שמכוסים שלגב רוב השנה ( למשל מסלול הליכה של dog mountain).., יש את קפיליאנו או את לין ואלי שנמצאים בעיר צפון ונקובר ( זה שם של עיר לא של חלק מונקובר),
במרחקי שעה+ נסיעה יש אופציות רבות נוספות ליותר טבע כמו שמורת גולדן אירס, אזור סקוומיש ( הגונדולה למשל ומפלי שאנון) וכיוב’
אם אתם לא מעוניינים ברכב- אתם עדיין לא חייבים ללון בעיר, אבל תרצו להיות בסמיכות לרכבת המהירה ( סקייטרין או הקנדה ליין)
-
תודה רבה על התגובה המפורטת !
נקח את זה בחשבון בתכנון הנסיעה
צביקה
-
היי,
מצטרפת להמלצה על סטנלי פארק, וממליצה גם על האקווריום בו (לא ענק אבל נחמד מאוד)
ואנקובר עיר יפה, ולא אמרת מה הקונטקסט (אולי הגעה לצורך אירוע משפחתי? כנס? טיול שעיקרו באיזורים אחרים? אתם גרים באיזור וקופצים לבקר?)
אבל לדעתי 4 ימים שם, בהנחה שמדובר בטיול לא ארוך מדי זה קצת הרבה. (כמובן תלוי מה אתם אוהבים לעשות, אפשר להנות בכל מקום גם הרבה יותר זמן אבל הכל תלוי בקונטקסט)
מצטרפת גם להמלצה על האיזורים הצפוניים יותר (סקוואמיש וכו׳), ואפילו וויסטלר והאיזור שם.
ממליצה גם אולי לקפוץ ל-white rock – עיירה קטנה על שפת המים, אנחנו מאוד אהבנו את האווירה שם, אפשר ללכת לרציף ולראות אנשים מחפשים סרטנים במים, ובכלל אווירה נחמדה. אנחנו קפצנו לשם ממש לשעתיים שלוש ונהננו מאוד.
אגב ואנקובר היא עיר שיש בה המון אירועים – כדאי לחפש בתאריכים הספציפיים שאתם נמצאים שם, זה יכול להיות נחמד להצטרף (אנחנו הצטרפנו באופן ספונטני לתהלוכה ופסטיבל בעיר וזו אחת החוויות הזכורות לנו ביותר)
הייתי בואנקובר כמה שבועות אבל לא במוד טיול ולכן אין לי המלצות מלבד מה שרשמתי (אפילו לא הספקתי לעשות חלק מהדברים שגדליהו רשם, נשלים פעם הבאה!)
תהנו!
-
קבלו את תאור טיולנו שכולל גם המלצה על מלון דירות במיקום מצויין בואנקובר.
קחו משם כל מה שתרצו לטיולכם.
-
יש את מלון Landis שיש בו יחידות משפחתיות והוא נמצא ליד בית חב״ד במיקום טוב בדאונטאון. נסו לבדוק שם זמינות.
-
תודה רבה על התשובה.
אנחנו בוונקובר למספר ימים לפני יציאה לכשבועיים וחצי עם קראוון ברוקיס.
-
תודה רבה
-
תודה רבה יובל
-
הרבה זמן לא ביקרתי בפורום , היום משום מה קפצתי. לשאלתך :
ב-2015 הגולש “דודבורה” היה בדירה קרובה לבית כנסת בוונקובר (משפחה עם מספר ילדים) , זה העתקה מהודעה שלו ב-25.08.2015 , ממליץ לנסות ליצור אתו קשר , אם לא תסתדר , תעדכן ואנסה להשיג עבורך את כתובת המייל שלווזו הודעתו :
יום חמישי 6.8.
היום אנחנו מחליפים את המלון בדירה שממוקמת קרוב לבית הכנסת ולא בדאון טאון.
קמים מוקדם, מבצעים צ'ק אאוט, משאירים את כל המזוודות בחדר האחסון במלון ויוצאים לסטנלי פארק. בסטנלי פארק אנחנו מקיפים את הפארק באוטו, עוצרים בכמה נקודות ענין ואוכלים ארוחת בוקר בחיק הטבע.
הפארק נהדר וניתן בהחלט להקדיש לו יום ואף יותר, אם רוצים להכנס גם לאקווריום, אבל, לנו צפויה היום אחת מחוויות הטיול-
שיט לצפייה בליוויתנים!!!!
המליצו לנו לא לוותר, מאד התלבטנו בגלל המחיר.
זה השייט שאליו יצאנו בסופו של דבר:
http://www.vancouverwhalewatch.com/
השייט נמשך כחמש שעות בסירת זודיאק. זה הוכתר כאחד מהפנינים בטיול המדהים, הילדים סיכמו שזה היה שווה כל דקה. זכינו לראות איים קסומים, כלבי ים, 2 סוגי לוויתנים- 2 בודדים ואחר כך להקה שלמה בה צפינו כחצי שעה והיה מרתק וכשחזרנו זכינו לראות גם נץ נח על סלע ליד המפרץ. היה פשוט מדהים.
בערב התמקמנו בדירה הנוחה והבאנו את האוכל המוכן לשבת מהמסעדה הבשרית.