ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצה לטיול- צפון יוון

פורום אירופה
    8
    22
    7053
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חיים47
      חיים47 נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי מסלוניקי עובר דרך מטאורה (מקדיש לה כמה שעות) ואת היתר בזגוריה.

אין לך ימים…

המעבר ממקום למקום לוקח זמן והמרחק לסלוניקי גדול

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ח.ג
        ח.ג נערך לאחרונה על ידי

חיים47 . לא לכל אחד מתאים ללון כל לילה במקום אחר . לא בכל מקום אפשר ללון רק לילה אחד. יש מקומות שדורשים מינימום 2 לילות.

ניתן להבין מדבריו של שלומי שאין להם בעיה ללון כל לילה במקום אחר. (גם לי לא היתה שום בעיה בצעירותי. היום טיפה יותר קשה אבל אפשרי בטיול קצר)

לדעתי בטיול כל כך קצר ומרחק כזה גדול, החלפות מקום לינה מוסיפות זמן טיול (בתנאי שהלינה מוזמנת מראש).

על בקור במטאורה לא כדאי לוותר. בקור דורש זמן…

האם כדאי ללון יומיים ביואנינה ולבזבז שעה נסיעה כשבזמן הזה ניתן להספיק לראות עוד משהו? 

הבעיה היחידה ששלומי ושת’ יצטרכו להתמודד איתה זה הנסיעות הארוכות מאוד ביום הראשון  והאחרון . לינה במצובו ו/או מטאורה יעזרו לקיצור הדרך בימים אלה

לא ברור מתי ינחתו בסלוניקי, כמה ישנו בלילה לפני... האם כדאי לו עוד באותו יום לנסוע למטאורה?

אם ינחתו לפנה”צ  אולי כדאי לנסוע ישר למטאורה וכיון שהאזור הכי מרשים בשעת בן ערביים והנסיעה מספיק רחוקה כדאי להשאר לישון (לילה1)שם ,

למחרת יבקרו במנזר או שניים אם לא הספיקו ביום הקודם וימשיכו לזגוריה. משך הנסיעה כשעתיים עד שלוש שעות. אולי יספיקו לטייל גם באי אילו נקודות ענין בזגוריה. לישון (לילה2)באזור.

ביום הבא לטייל בזגוריה  . לינה באותו מקום (3)

ביום הרביעי השלמות בזגוריה או נסיעה וטיול במצובו  לינה במצובו. למה? כדי לקצר את הנסיעה ביום האחרון. כך יש סיכוי לבקור קצר בסלוניקי לפני הטיסה. 

אם הנחיתה מאוחרת מידי אין ברירה אלא לבקר קודם כל בסלוניקי וללון כל לילה במקום אחר על פי תגובה 15 של שלומי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1
        • 2
        • 2 / 2
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון