ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נסיעה מסרמיונה לזלצבורג

פורום אירופה
    4
    4
    837
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גדישס
      גדישס נערך לאחרונה על ידי

שלום

אני מתכנן ליסוע ברכב מסרמיונה (גרדה, איטליה) לזלצבורג. הנסיעה ארוכה מידי עבורי ליום אחד, כי אני חושב שחבל ליסוע את כל הדרך בכביש מהיר.שאלתי אם מישהו עשה את המסלול ויכול להמליץ על אזור ללינה במהלך המסלול.? כמו כן, מאיזו נקודה כדאי לרדת מהכביש המהיר לכבישים צדדיים יפים יותר?

תודה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • telo
        telo נערך לאחרונה על ידי

אני לא בטוח שחבל לנסוע את כל הדרך בכביש מהיר. במקרה שלך יש נופים יפים גם בכביש המהיר.בגלל שהנסיעה ארוכה לא הייתי מאריך אותה עוד יותר, 

אלא אם אתה חובב נהיגה וממש נהנה מנהיגה בכבישים הצרים והמפותלים של הדרכים הצדדיות.

יש המון מקומות יפים בדרך. עשרות אפשרויות. השאלה באיזה שלב תרצו לעצור. אפשר לשלב את הדולומיטים באיטליה ואחכ את טירול בחלק האוסטרי. 

אפשר להעזר באתר של מישלן שמסמן דרכים מסוימות כדרך נופית ומאפשר לבחור את המסלול עם הנופים הכי יפים.

• יונית
          יונית נערך לאחרונה על ידי

לא ברורה המסגרת הכללית.

כמה ימים יש לרשותך בכלל ?

מה המטרה של החיבור בין שני היעדים? (לטייל בזלצבורג? חתונה של הבת דודה?)

כמה ימים למעבר?

מי המשתתפים בנסיעה?

מה עונת השנה?

• נירית
            נירית נערך לאחרונה על ידי

שלום גדי וברוך בואך לפורום,

מצטרפת לשאלות של יונית.

בכל מקרה,

אם הנסיעה בקיץ ויש לך לפחות 3 -4 ימים לדרך, הייתי נוסעת דרך כביש הדולומיטים (241) , קורטינה, ולבסוף מעבר הגרוסגלוקנר . אם יש לך 4 ימים, אפשר לצרף עוד אתרים בדולומיטים.

אם יש לך יומיים, הייתי נוסעת  דרך כביש הדולומיטים וחוזרת לאוטוסטראדה דרך עמק גרדנה, עוברת לאוסטריה באזור ברנר. הייתי לנה ב canazei בערך. לא הייתי מוותרת על טעימה או הצצה לדומיטים, ואז כדאי לרדת מהאוטוסטראדה באזור בולזאנו לכיוון 241.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון