מערב מסלול מעגלי לאס וגאס וקניונים
-
מתכנן מסלול מעגלי מי לאס וגאס וחזרה
יום ראשון נסיעה לגרנד קניון וטיול במקום ולינה
יום השני קצת בגרנד ונסיעה לכיוון פייג עוברים בעיקול הפרסה ולינה בפייג
יום שלישי על הבוקר שייט קטן ונסיעה לכיוון ברוס קניון טיול קטן ושינה
יוםם רביעי מסלול קטן ברוס. ונסיעה לכיוון לאס וגאס
המטרה זה טיול ללא מסלולים רציניים רק לשם צפייה והתרשמות
האם זה לא לחוץ יותר מידי נסיעות וכו…..
-
היי ,
אם ניתן בדרך חזרה לבקר בפארק ציון אז כדאי.
-
ממליץ בחום על שילוב סיור בקניון אנטילופ בתכנית הביקור בפייג’. זה מקום יוצא דופן ויפה ביותר. הסיור בקניון התחתון יקח לכם כשעה וחצי מהיציאה מהאוטו ועד החזרה אליו. הקניון ממוקם קרוב לפייג’ (מחוץ לעיר).
לא ברור לי אם תגיעו לברייס קניון בשעה שתאפשר לכם לעשות בו סיור. ללא הליכה רגלית, הביקור בברייס קניון קצר. כ- 3 שעות יספיקו לביקור (מנסיוני). אם תחליטו לרדת בהליכה לקניון, תצטרכו עוד 2-3 שעות. שימו לב לסלעים האומים בכביש המוביל לברייס קניון.
שווה לבקר גם בפארק ציון, אם יש לכם זמן. בפארק הזה, תוכלו לעשות את ה- river walk בעצירה האחרונה של ה- shuttle. זה מסלול קל, לאורך גדת נהר וירג’ין. לא קשה בכלל.
-
ממליץ גם לשלב את valley of fire שנמצא לא רחוק מוגאס, הנסיעה בו מיוחדת ויפה ויש אטרקציות במרחק עשרות/מאות מטרים מנקודות שאפשר להחנות את הרכב.
-
הנסיעה מגרנד קניון לפייג קצרה, והטיול בפרסה לוקח שעה.
היום הזה ריק לגמרי.
תוסיפו לו את קניון אנטילופ המרהיב ( והליכה קלה מאוד ).
מה שיאפשר למחרת שייט חצי יום נסיעה לברייס ( שוב נסיעה של שעתיים בערך ) ותצפיות לפני השקיעה בברייס.
למחרת הייתי לעבור לטיול קליל בציון , כמו שהמליצו בריברסייד או בברכות האמרלד. ומשם לוגאס.
בברייס אין טיולים קטנים, אפשר לעשות תצפיות או לרדת למטה לקניון ואז זה כבר טיול יותר ארוך וקשה ( לא מי יודע מה קשה אבל טיול של כ 3 שעות עם עליה וירידה משמעותיים )
אז זו ההצעה שלי :יום א
- נסיעה מוגאס לגרנד קניון , תצפיות ( במיוחד שקיעה ) ולינה בגרנד קניוןיום ב
נסיעה מהגרנד קניון לפייג, מספר עצירות בדרך על הגדה המזרחית לתצפיות. , קניון אנטילופ תחתון בצהריים תצפיות לסכר והפרסה לפנות ערב. לינה בפייג
יום ג
שייט בבוקר (אם אתם מבקרים בקייץ אז גם רחצה באגם ) נסיעה לברייס. תצפיות לפני השקיעה בברייס. – לינ ה בברייס
יום דנסיעה לציון
מסלול קצר בציון ( RIVERSIDE ברכות האמרלד ואם אתם מוכנים לטפס קצת במסלול קצר אז CANYON OVERLOOK הוא היפה מכולם לטעמי)
חזרה לוגאס
יש פה המון נסיעות.
אבל מתאים לרצון לראות ולטעום מהכל
אפשרי לגמרי ומרהיב -
איילת איך שכחת להציע זריחה בברייס ?
-
אני מעדיפה שקיעות
הן נוטות לקרות בשעות יותר נוחות
-
תודה לכל האנשים הטובים שענו לפי מה שאני רואה האם כדאי לותר על
לילה בגרנד קניון ולקחת שתי לילות בפיג