מרכז אמריקה לחודש
-
שלום , אנחנו 3 בנות בגיל 23 שרוצות לטוס באוקטובר לחודש למרכז אמריקה. יעד החובה שלנו הוא מקסיקו אבל חשבנו לשלב עם זה עוד מקום או שניים. על איזה ארצות הייתם ממליצים ומאיפה הכי כדאי להתחיל ולסיים? אנחנו מחפשות כן נופים יפים, טיולי יום(לא טראקים) , חופים ומסיבות. תודה. רבה!!
-
מרכז אמריקה לחודשנראה לי שאתן מכוונות לחלק הקריבי של מכסיקו, ולפי מה שאתן מחפשות מה שהייתי עושה זה נוחת במקסיקו סיטי ועולה לכיוון קנקון. ככה תוכלו להתחיל עם איזה חוף פסיפי, לטייל קצת באזור סן קריסטובל ולהגיע אחרי 10 ימים עד שבועיים לחופים הקריביים לעוד שבועיים.
-
מרכז אמריקה לחודשזה אומר להיות רק במקסיקו .. לא שווה לשלב עוד יעד ? אנחנו גם רוצות לטייל ולא רק להיות בחופים ...
-
מרכז אמריקה לחודשהפורום מלא בזה, בדרך כלל זה קריביים מקסיקו פלוס סיבוב בגוואטמלה,
או אם בא לכן להוציא קצת יותר, שבועיים קובה/שבועיים מקסיקו -
מרכז אמריקה לחודשמקסיקו גוואטמאלה וקוסטה ריקה יהיה לחוץ ביחד ? ומאיפה כדאי להתחיל ?
-
מרכז אמריקה לחודשמכסיקו היא מדינת ענק. גם בחודש לא תראו אותה אפילו קצת. המחוזות מאוד שונים זה מזה גם מבחינת מראות וגם מבחינת אוכלוסיה.
אני חושב שלראות ארץ טוב יותר שווה מלחזור ולהגיד שהייתן בשתי מדינות, אבל לכל אחד החשיבות שלו. מכסיקו גווטמאלה וקוסטה ריקה- שלושתן בחודש? זה ממש להגיד שהייתן בארצות האלו אבל בתכלס לא ראיתן, עשיתן או חויתן אותן בכלל....
אבל הבחירה בידיכן- אם זה מה שאתן רוצות- תקבלו פה הצעה לשבוע בכל מדינה.
אני בכל זאת אצטט משפט יפה של גולש באחד הפורומים האחרים:
"אל תתנו לצורך להגיד "היינו שם" להוביל אתכם או לחלופין תשקרו ותגידו שהייתם"
נסיעה טובה