ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תרגום מסינית לאנגלית

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    6
    1336
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yushon
      yushon נערך לאחרונה על ידי

הי,

יכול להיות שאני הליצן שרק עכשיו גיליתי את זה, אבל יש בגוגל טרנסלייט פיצ’ר שמאפשר שימוש במצלמה לתרגום מסינית לאנגלית. אפשרי גם OFF LINE אם מורידים את השפות, מה שמאוד חשוב מן הסתם כי גוגל בסין לא עובד...

פשוט מטורף! אתה פשוט מכווין את המצלמה של הפלאפון לכל טקסט ויש תרגום מיידי, גם של טקסטים ארוכים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

כן, ניסינו את זה במוזיאון בקוריאה לפני כשנתיים. אחלה רעיון, גם אם לפעמים התרגום של גוגל הוא סינית בפני עצמו...

• חתול-רובוט
          חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

כבר לא

התרגום של גוגל השתפר פלאים לאחרונה, ואת מירב המאמצים הם משקיעים בסינית. אם אני לא טועה, זו הייתה השפה הראשונה שהחלו לתרגם שם תוך שימוש באינטליגנציה מלאכותית. בת הזוג, שדוברת סינית, ניסתה אותו לפני כמה ימים וטוענת שיכולות התרגום שלו מדהימות, אם כי הוא עדיין לא יודע להתמודד עם סלנג.

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

סינית לא ניסיתי. אבל יש לי צורך בתרגום למטרה כלשהי משלל שפות זרות אחרות, בעיקר באירופה, ולפעמים יש משפטים סתומים מאוד – הכוונה בתרגום משפות זרות שונות לאנגלית. לתרגם מהן לעברית זה לרוב לא משהו עד רע, אז אני לא מנסה.

• klava
              klava נערך לאחרונה על ידי

אנחנו דווקא כן ניסינו לפני שבועים Smile

או שסינית של גוגל לא סינית, או שסינים לא מבינית את סינית של גוגל – הצלחה היתה רק 60ֵֵ% Smile

• yushon
                yushon נערך לאחרונה על ידי

בכל התרגומונים למיניהם, בכל מקרה תמיד עדיף לתרגם לאנגלית ולא לעברית.

התרגום טוב משמעותית.

לגבי הפיצ’ר עם המצלמה, היתרון הגדול הוא לא לתרגם מאנגלית לסינית על מנת שהסינים יבינו, אלא הפוך.

זה מאפשר לתרגם לדוגמא שלטים, תפריטים, כל מלל כתוב שקשה לתרגם אותו בצורה אחרת.

בדקתי את זה על מסמכים עם שפה יותר רשמית, עובד מדהים.

על סלנג זה באמת עובד בצורה פחות מוצלחת, אבל עדיין עובד בצורה מספיק טובה בשביל להבין את הכתוב.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון