תרגום מסינית לאנגלית
-
הי,
יכול להיות שאני הליצן שרק עכשיו גיליתי את זה, אבל יש בגוגל טרנסלייט פיצ’ר שמאפשר שימוש במצלמה לתרגום מסינית לאנגלית. אפשרי גם OFF LINE אם מורידים את השפות, מה שמאוד חשוב מן הסתם כי גוגל בסין לא עובד...
פשוט מטורף! אתה פשוט מכווין את המצלמה של הפלאפון לכל טקסט ויש תרגום מיידי, גם של טקסטים ארוכים.
-
כן, ניסינו את זה במוזיאון בקוריאה לפני כשנתיים. אחלה רעיון, גם אם לפעמים התרגום של גוגל הוא סינית בפני עצמו...
-
כבר לאהתרגום של גוגל השתפר פלאים לאחרונה, ואת מירב המאמצים הם משקיעים בסינית. אם אני לא טועה, זו הייתה השפה הראשונה שהחלו לתרגם שם תוך שימוש באינטליגנציה מלאכותית. בת הזוג, שדוברת סינית, ניסתה אותו לפני כמה ימים וטוענת שיכולות התרגום שלו מדהימות, אם כי הוא עדיין לא יודע להתמודד עם סלנג.
-
סינית לא ניסיתי. אבל יש לי צורך בתרגום למטרה כלשהי משלל שפות זרות אחרות, בעיקר באירופה, ולפעמים יש משפטים סתומים מאוד – הכוונה בתרגום משפות זרות שונות לאנגלית. לתרגם מהן לעברית זה לרוב לא משהו עד רע, אז אני לא מנסה.
-
אנחנו דווקא כן ניסינו לפני שבועים

או שסינית של גוגל לא סינית, או שסינים לא מבינית את סינית של גוגל – הצלחה היתה רק 60ֵֵ%

-
בכל התרגומונים למיניהם, בכל מקרה תמיד עדיף לתרגם לאנגלית ולא לעברית.
התרגום טוב משמעותית.
לגבי הפיצ’ר עם המצלמה, היתרון הגדול הוא לא לתרגם מאנגלית לסינית על מנת שהסינים יבינו, אלא הפוך.
זה מאפשר לתרגם לדוגמא שלטים, תפריטים, כל מלל כתוב שקשה לתרגם אותו בצורה אחרת.
בדקתי את זה על מסמכים עם שפה יותר רשמית, עובד מדהים.
על סלנג זה באמת עובד בצורה פחות מוצלחת, אבל עדיין עובד בצורה מספיק טובה בשביל להבין את הכתוב.