מבאפלו למנהטן ברכב
-
שלום לכולם, אנחנו זוג שמתכננים טיול באפסטייט ניו יורק ל 3-4 ימים באמצע חודש יוני עדיף 3. אני יודע כמובן שאפשר לטייל שם שנה ולא לראות הכל אך מעוניין בטעימה של נופים , עיירות , וארקציות נחמדות .
כאשר התכנון הוא בגדול יום ראשון- נחיתה בבאפלו8:30 קבלת הרכב ויציאה לטיול של חצי יום בניאגרה צד אמריקאי יום שני – ביקור ב WATKINS GLEN ו ITHACA איזור המפלים כל אחד כ 4 שעות כך שאתרים אלו יקבלו יום שלם יום השלישי ? ברור כמובן בכיוון מנהטן כי היום הרביעי מוקדש לקניות בג’רזי ואז בסוף הטיול 4 ימים במנהטן
הצעות למקומות לינה יחודיים , אטרקציות בדרך. היכן לעצור ביום השלישי והאם בכלל זה הגיוני ? תודה מראש
-
לא ברור מספיק
נוחתים בבאפולו ב 8:30 בבוקר – טיסה מאיפה? אני שואל מבחינות של עייפות, ג’טלג וכדומה
יום ראשון מוקדש כולו למפלי הניאגרה. אגב הצד הקנדי עדיף, ואם יש לכם כמה שקלים אז גם עדיף לישון במלון עם נוף למפלים. בייחוד אם מדובר על אחרי טיסה מישראל עם עייפות וג’טלג
שני אגמי האצבעות – אם יוצאים ביום שני בבוקר מאיזור הניאגרה יש כמה שעות טובות של נסיעה לאגמי האצבעות. אפשר להספיק את ווטקינס גלן ואת איתקה ביום אחד כולל הנסיעה מהניאגרה. אבל זה יום לא קל.
יום רביעי – רצים שופינג בג’רסי – למה דווקא בג’רסי? משהו מיוחד שם? כי יש אאוטלטים גם במקומות אחרים שאולי יהיו לכם יותר נוחים.
יש למשל אאוטלט גדול בניאגרה (צד אמריקאי). אפשר להיות בו ביום שני בבוקר חצי יום ומשם להמשיך לאגמי האצבעות (ואז כמובן שהאצבעות יקבלו עוד חצי יום למחרת). Fashion Outlets of Niagara Falls USA
יש את Waterloo Premium Outlets שהוא בצפון אגמי האצבעות (לא קרוב לאיתקה)
יש את וודברי המפורסם, יש קניונים בפנסילבניה שיכולים להשתלב בדרך.
לא טוען שג’רסי גרדנס לא טוב. רק מציע לחשוב מה מתאים לכם.
למשל יכול להיות מאד נוח להמתקם ללינת לילה קרוב לאאוטלט (והרבה פעמים יש מלונות קרובים). במקרה כזה אפשר “לבלות” באאוטלט את שעות הערב
-
תודה על המענה המהיר . בהחלט לקחתי לתשומת ליבי ולפי כך אני מתכנן :
נחיתה מוגאס ב 8:30 ארוחת בוקר בבאפלו והתקדמות לעבר הניאגרה לצידה הקנדי שם נבלה חצי יום (אם לא יהיו פקקים מטורפים במעבר) ואז נחזור ל”בילוי ערב באוטלט האיזורי שהמלצת ולינה באיזור או שנתקדם לSTONY BROOK PARK ונלון בדרך עדיין אין רעיון אם לך יש?
בבוקר יום שני נטייל בפארק כ שעתיים נמשיך נסיעה של שעה לWATHKINS GLAN למשך כ3 שעות ומשם נמשיך ITHACA ונלון שם שוב אם יש לך המלצה . יום שלישי בבוקר טיול בפארק לכ 3-4 שעות ואז בסביבות הצהרים התחלת נסיעה לכיוון מנהטן ועכשיו אני תקוע .. לאיזה כיוון ? האם יש אטרקציה בדרכינו היכן ללון והאם יש MAST באפסטייט של כדאי לפספס גם במחיר של עוד יום או חצי יום נסיעה ? היום הרביעי יהיה יום ראשון אז חשברנו לנצל אותו לקניות \טיול , הגעה רגועה למנהטן? וואו כמה שאלות . תודה רבה מראש