לונדון בפברואר
-
שלום לכולם,
אני ואשתי מתכננים לנסוע באמצע פברואר ל- 5 ימים ללונדון.
למביני עניין וכאלה שכבר היו בתקופה זו בלונדון מה מצב מזג האוויר שם בתקופה זו? האם למרות הקור ניתן להתסובב ולהינות מהאתרים?
שאלה נוספת,
אנחנו טסים בכרטיס סטנד ביי ולכן המועד המדויק של הנחיתה לא ידוע ולכן אינני רוצה להזמין מלון מראש מהארץ. האם זה סיכון? מה רמת הקושי למצוא מקום סביר ולא יקר כשנגיע לשם? האם בהית'רו יש תחנות מידע לתייר שגם עוזרות במציאת מקומות לינה?
תודה... -
לונדון בפברואראבי שלום,
כל המלונות בלונדון כולל הפשוטים ביותר שבהם יקרים. בכלל לונדון יקרה בטירוף. האפשרות להוזלה היא לנסות ולמצוא אכסנייה להתגורר בה. לא הייתי מסתמך על המזל ומנסה למצוא מקום לינה כשתגיע. גם ככה יש לך רק 5 ימים ברוטו. זה לא נעים להתחיל ולהסתובב עם התיקים ולבזבז זמן יקר. אינך מגיע כל יום ללונדון.
כמות האתרים שבהם ניתן להתרשם מאפשרויות המגורים בלונדון היא אדירה. צרפתי לך לדוגמא אחד מהם. כנס והתרשם. תוכל גם לראות תפוסה לפבואר.
המלצה נוספת - כנס למדור 1001 טיפים כאן באתר. יש שם מידע רב לגבי אפשרויות לינה. -
לונדון בפברואר - עוד שאלהתודה רבה....
ומה לגבי החלק הראשון של השאלה על מזג האוויר? -
הכל כאן באתר -
כמעט הכל על לונדון בפברוארמזג אוויר (שים לב להבדלים הקטנים בין אתר זה למידע באתר למטייל), אירועים, חגים ועוד. שווה לבדוק לגבי כרטיסי תיאטרון מוזלים. -
כמעט הכל על לונדון בפברואריחסית לשאר אירופה לונדון יחסית לא קרה. אני מתכוונת המעלות כמעט ולא יורדות מתחת לאפס, ורק ליד התמז יש רוחות חזקות, אז אם תתלבשו היטב (בשכבות, כדי להוריד במקומות מחוממים) אין שום בעיה.
בקשר למלון, יש לי הצעה - רגע לפני העליה על המטוס, תדעו מה שעת הנחיתה? אם תהיו עם לפטופ בשדה, או תיכנסו לאינטרנט בתשלום, תזמינו מלון באתרים שכבר תכירו. זה לא יגזול יותר מדי זמן.
אנחנו עמדנו פעם ברחוב לפני כניסה למלון, ומטלפון/אינטרט ציבורי הזמנו לינה, נכסנו בשערי המלון - והנה היינו רשומים...
רבקה -
מלון בלונדוןכל מלון מאפשר מדיניות ביטול עד יום (לרוב)לפני ההגעה
הכי פשוט זה לשריין חדר ומקסימום לבטל
לא לפטופ ולא בטיח
תהנו