ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קריאה חוזרת למומחי אנגליה- התייעצויות מסלול

פורום טיולי משפחות
    12
    43
    14926
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • adirgali
      adirgali נערך לאחרונה על ידי

לפי גוגל מפס, זה אותו דבר מלוטון לאולפנים או מהדירה בגולדרס גרין לאולפנים (חצי שעה). ודוקא בבוקר לפי ההגיון הפקקים היותר קשים הם לתוך העיר ולא החוצה ממנה. בכל אופן, אני בהחלט לוקחת בחשבון שביום הזה לא ניכנס בכלל למרכז העיר אחרי החזרה מהאולפנים.

יומיים בלונדון, בידיעה שמפסידים הרבה ממנה, בכ"ז מספיקים לנו. זו עיר שתמיד חוזרים אליה, אין לי שום לחץ להספיק הכל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sharonfal
        sharonfal נערך לאחרונה על ידי

למרות שנראה שאת סגורה על יומיים בלונדון עדיין... חייבת לציין שגם אני מאוד חששתי מהביקור בלונדון עם ילדים לאור התסכול מטיול בניו יורק קיץ קודם. הילדים שלי ממש שנאו את ניו יורק והבהירו לי שהם ממש לא בעניין של טיול עירוני ולמרות זאת לא יודעת מה עבר עלי והחלטתי שנה אחרי לקחת אותם ללונדון....😀 והאמת שזה היה שיחוק רציני, הם נהנו מכל רגע והחמישה ימים שטיילנו בה לגמרי לא הספיקו. יש כל כל הרבה מה לעשות ולראות בה והזמן טס...

לכן גם אני ממליצה להעביר את הביקור באולפני הארי פוטר ליום המעבר לכפר הנופש בקוטסוולדס. 

ובטירת ווריק אפשר לבקר ביום המעבר לפיק.

לגבי אלאדין- כמו שכתבו לך באוגוסט בתאטראות לונדון, מתקיים הkids week הכרטיסים נמכרים כ1+1 להורה וילד בקניה מראש שכל הקודם זוכה. למרות השם מדובר על כל חודש אוגוסט.

כדאי לעקוב באתר זה : https://officiallondontheatre.com/kids-week/

וביום המכירה (מתישהו ביוני)להיכנס מייד עם תחילתה ולקנות כרטיסים, כי הכרטיסים למחזות הזמר המבוקשים נחטפים במהירות.

כרטיסים לאלטון טאוור אפשר כמו שראית לקנות מראש במחיר מוזל באתר ויש גם מבצעי אחד ועוד אחד על אריזות שוקולד, קורנפלקס, פיצות וכו׳

אני קניתי כרטיסים באיביי, ממש ממש בזול, האמת שקצת חששתי למרות הרייטינג הגבוה והביקורות המעולות שהיו למוכרת ולכן הכנתי גם גיבוי למבצע אחד ועוד אחד מאריזות פיצה שרכשנו במהלך הטיול.

באופן כללי באנגליה יש המון אפשרויות להנחות ואתרים המוכרים כרטיסים מוזלים במחירים ממש משתלמים. אנחנו חסכנו כך לא מעט בטיול.

בנוגע לסטונהאג בתקופה שגרנו באנגליה(לפני מיליון שנה...) יצא לי לעבור שם כמה פעמים(תמיד בדרך לאינשהוא) והסתפקתי במבט מבחוץ, אבל לטובת הילד חובב ההיסטוריה אולי כן כדאי לבקר שם, אפשר לשלב את האתר יחד עם טיול בבאת׳ המקסימה ובצ׳אדר גורג׳ שם יש מערות נטיפים, את הכפר צאדר בו מייצרים את הגבינות המפורסמות. אני זוכרת שם גם מפעל לייצור ממתקים מסורתיים וחנות מקסימה  של דובונים.

בקרבת מקום נמצאות מערות Wookey Hole בכפר הנושא את אותו השם, המקום ממוסחר וכולל אטרקציות רבות לילדים. לא הייתי שם אבל נראה מאוד נחמד...

http://www.wookey.co.uk

• adirgali

תודה. אין ספק שמבחינת הגיון הנסיעות ההצעה הזו נכונה יותר- לעשות את האולפנים בדרך לקוטסוולדס ואת הטירה בדרך לפיק, רק שאז יישאר לי ממש מעט זמן לפיקindecision וזה פשוט מצער אותי יותר ממה שמפריע לי שהביקור בלונדון יהיה מקוצר.

בטיול של חודש בארה"ב בקיץ שעבר הקדשנו יום אחד בלבד(!) למנהטן. היה יום מעולה, עמוס וממצה, שהשיג את  מטרתו- לתת לילדים לטעום את העיר. אז ברור שהיה עוד המון מה לעשות עם הילדים, אבל מבחינתי "דברים לעשות עם ילדים" שלא עשינו- זה לא הפסד גדול. ובשביל כל הדברים המשמעותיים שלא הספקנו- הם הרי עוד יחזרו לניו יורק, איתנו או בלעדינו. כנ"ל לונדון.

• rani-b
            rani-b נערך לאחרונה על ידי

יש מבצע בקורנפלקס של קלוגס של  grown ups go free. רק צריך לקוות שימכרו את הקורנפלקס עם המבצע גם בקיץ. בכל מקרה תשווי כי יש כרטיסי משפחה מוזלים בלי קופונים. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • adirgali

שאלה

מישהו זוכר עד איזו שעה אלטון טאוורס פתוח באוגוסט? לא מצליחה למצוא באתר…

אם ממילא הוא נסגר מוקדם יחסית, אולי אפשר להשאיר אותו ליום האחרון בכלל ומשם לנסוע ללוטון?

• sharonfal
                sharonfal נערך לאחרונה על ידי

וואו רק יום אחד למנהטן זה באמת מאתגר😀

בנוגע לאלטון טאוור אם אני לא טועה באוגוסט פתוח עד שש.

• adirgali

אם ממילא פתוח רק עד שש אז אולי באמת נעביר את אלטון טאוורס לפינאלה, ויהיו לי יומיים מלאים ולא מחולקים לפיק, אז אוכל לשמור את טירת ווריק ליום המעבר ואת אולפני הארי פוטר ליום הנסיעה לקוטסוולדס, ויתווסף לי עוד יום ללונדון, שמן הסתם אמצא איך למלא אותו…

ועכשיו גם גיליתי שהתערוכת כלבים שמצאתי ממשיכה גם למחרת ביום שזה יוכל להשתלב, אז באמת נותר רק להתפלל לשמש, ואחרי שקראתי היום את הסיפור של ג'מוס אני מוסיפה לתפילותיי הנידחות גם קטע מיוחד לאפס תקלות בכל הנוגע לרכב השכור, תשעה מקומות אוטומטי, שהזמנו מהרץ...

• צפנת
                    צפנת נערך לאחרונה על ידי

אני מניחה שאת מלך האריות כבר ראיתם? כי אם לא יותר מומלץ מאלאדין.

אמנם יש לכם רק יומיים בלונדון, ונכון שאמרת שלא רוצה מוזיאונים (אצלי אפילו בניו יורק לא נרשמה התלהבות של הילדים ממוזיאון הטבעsmiley), ובכל זאת ביום גשם נראה לי שהנשיונל היסטורי מיוזיאום הממוקם בבניין יפייפה הוא פתרון מוצלח שיכול להתאים לכל הגילאים.

תהנוwink

• צפנת
                      צפנת נערך לאחרונה על ידי

לדבי אלטון טאוורס, לקבוצה של 7 המחיר באתר הוא 30 פאונד (במקום 55). כדי לקבל את הנחות האתר צריך לרכוש לפחות חמישה ימים מראש. 

אני חושבת שבאוגוסט הוא פתוח עד שמונה.

• צפנת
                        צפנת נערך לאחרונה על ידי

סליחה, עד שש....(התבלבלתי עם פארק המים)blush

• adirgali

את מלך האריות ראינו בזוג. אני לא פוסלת ללכת שוב בשביל הילדים, אבל יש את אלדין שהם גם מכירים אז ננסה קודם למצוא לאלדין.

• משפחה בהכנה לטיול
                            משפחה בהכנה לטיול נערך לאחרונה על ידי

הי

מוסיפה את השנקל שלי

וורוויק מקסים לילדים הצעירים לבוגרים לא בטוחה

שרק -אם לא מכירים את הסרט והדמויות לא ממש מעניין וגם חייבים אנגלית טובה כי השחקנים מדברים בדרך

פזלווד זה מסלול בטבע ביער. יפה וכיפי אך לא מאתגר כך שאין להשוות לפארק חבלים. אפשר לעשות אותו בכמה שעות

קדבורי מפוצץ אנשים ולכן כדאי לנסות להזמין מקום. לא זכור לי כאטרקציה שלא ניתן לוותר עליה

תהנו!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                            • Tal1968
                              Tal1968 נערך לאחרונה על ידי

הי,

לגבי סטוהנג – אנחנו היינו בדרכנו דרומה לקורנוול . 

בעלי והבן בן ה 17 חובבי היסטוריה זה היה מאסט עבורם. מאוד אהבו. היינו שם כשעתיים. גם בן ה 12  אהב והוא בדכ משתעמם בקלות במקומות כאלו.

לגבי מסלול האבנים בדובדייל. אני שומרת כל הסיפורים של ג’ני. הם תמיד מלאי קסם. וגם אני עם שלושת הבנים שלי מלאי האנרגיה תמיד שואלת את עצמי איך אצלה זה כל כך רגוע. אנחנו אהבנו את המסלול אבל אני לא התחברתי לכל ההתלהבות הסוחפת פה בפורום מהמסלול. נחמד וזהו. אם אתם באיזור ויש לכם זמן אז תכנסו. אם לא, לא קרה כלום.

ועוד משהו קטן- יש לכם מגבלת זמן ואת מודעת לזה.  כולם פה נוסעים לתקופות ארוכות יותר לאיזורים ספציפיים. אפשר גם אחרת. רק לטעום מהאיזור זה גם בסדר.  גם יומיים בלונדון זה בסדר. אני בטוחה שהילדים עוד יספיקו להיות בלונדון . כל החיים לפניהם.  

תהנו. אנגליה נפלאה.

טל

• irar
                                irar נערך לאחרונה על ידי

הדירוג שלי של המסלולים בפיק:

1. Surprise View
                                2. Padley Gorge
                                3. Lud’s Church
                                4. Dove Dale
                                • adirgali

מעולה, תודה על הדירוג!

גם מקריאת סיפורי טיול כך נשמע לי.

האם, בהנחה ותקווה שנזכה למזג אוויר מתאים בשני הימים שלנו בפיק, אפשר להספיק:

יום 1- תחרות כלבי רועים בהופ+מסלול מסורפרייז וויו+ פאדלי גורג'

יום 2- אופניים במונסל טרייל (לשכור לשעתיים בלבד), בייקוול, ואז לוד'ז צ'רץ' רק החלק של הלוד'ז צ'רץ' עצמו

האם ריאלי? עמוס מדי? או אולי דוקא אפשר להספיק יותר?? (בהנחה שהימים שלנו מתחילים ביציאה בסביבות 9 ומסתיימים בסביבות 6-7 בערב)

• irar
                                    irar נערך לאחרונה על ידי

לדעתי ריאלי. כמובן תלוי בקצב שלכם וכמה זמן תשארו בכל מקום.

יום 1 נראה לי סביר מאוד

יום 2 אולי קצת יותר לחוץ, יש גם קצת נסעיה מבייקוול ללודז צ׳רץ׳

לגבי מונסל טרייל, הוא שטוח לחלוטין, לדעתי מאוד יפה. הלינה שלנו היתה צמודה אליו, טיילנו בו כמעט כל יום.

• adirgali

שטוח זה מצוין ליangel

מאיפה כדאי להתחיל לרכוב, במטרה לעבור מנהרה אחת לפחות, להגיע לאקוודוקט, ולחזור בתוך השעתיים של השכירות?

• irar
                                        irar נערך לאחרונה על ידי

הייתי שוכרת אופניים ב Hassop Station ורוכבת מערבה לכוון Monsal Head, על המפה זה נראה כמו סדר גודל של 4 ק״מ ויש מנהרה בדרך. אחרי מונסל האד יש עוד הרבה מנהרות.

• פסגות מושלגות
                                          פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

לגבי טירת ווריק ביום המעבר - שימו לב שחלק משמעותי מחוויית הביקור בטירה אלה המופעים השונים. למיטב זכרוני אין כל כך הרבה וכן צריך קצת לתזמן אותם, ומכאן שאולי רצוי לא להגיע מאוחר מדי. יום של מעבר, עם כל השלכות ההתארגנות + נסיעה של כשעתיים לפחות + ענייני שבת בחלק השני של היום  עלול להיות בעייתי. תבדקי באתר הטירה אם יש לוחות זמנים להופעות.

• adirgali

תודהno

הטירה כבר "הועברה" ליום המעבר השני, שהוא יום שני בשבוע ולא נהיה מוגבלים בזמן.

כמובן שהכל מותנה בסופו של דבר במזג אוויר, למרות שיש לציין שאין בעצם כמעט אופציות (שיהיו מעניינות עבורנו) למקרה של גשם ממש בכל האזורים שנהיה שמחוץ ללונדוןangry

מתפלליםblush

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון