צפון מערב ארצות הברית
-
זקוקה להמלצות לחניית לילה בין:
א. מילוסטון לגליישר פארק –נסיעה של כשש שעות, מעוניינים לעצור בדרך ללינה ולהמשיך למחרת. האם יש המלצה לעיירה נחמדה בדרך ?
ב. מגליישר פארק לסיאטל – נסיעה של כ 10 שעות. אותה שאלה, ובנוסף האם יש אטרקציות מעניינות בדרך, ואזורי קניות
ג. מתכננים להיות כ 3-4 ימים בפארק לאומי אולימפיק. אשמח להמלצות לינה באזור הצפוני שלו, והיכן לטייל. בינתיים חשבנו על יערות הגשם Hoh וחופי הים בצד המערבי. אשמח לשמוע המלצות למסלולים ספציפים, ואזורי טיול נוספים בפארק
תודה רבה
-
היי,
איזה כיף לכם! אלו איזורים נהדרים לטייל ויהיה לכם בטוח מאוד יפה בעיניים.
אענה על מה שאני יודעת:
מגליישר לסיאטל – שמורת הטבע של הקסקדים הצפוניים north cascades
יפייפיה ומציעה גם תצפיות נהדרות ממש לצד הכביש, גם מסלולי הליכה קצרים לנקודות יפות וגם מסלולי הליכה ארוכים. מאוד מאוד ממליצה להקדיש לה זמן.
באולימפיק – מה שרשמתם זה נהדר, בנוסף אפשר להגיע לאיזור הוריקן רידג׳. גם שם – תצפיות או מסלולי הליכה. מומלץ בעיקר אם יום יפה ושמיים בהירים.
לגבי לינה – לא אמרת איזה סוג מקום לינה. אני ישנתי בקמפינג, אם רלוונטי המלצות אתן בהמשך.
לא אמרת מתי אתם נוסעים (וגם אני לא בקיאה מדי בעונות הנדידה של הלוויתנים)
אבל בחופי אולימפיק ראינו לוויתנים מהחוף. ממליצה לחפש במים

תהנו!
-
תודה רבה.
נוסעים בספטמבר.
מתחילים את הטיול ב 8 לספטמבר, בטיטון וביליוסטון, משם לגליישר, אחר כך חותכים מערבה לסיאטל לכמה ימים, ובהמשך פארק אולימפיק. סהכ שלושה שבועות.
לגבי לינה, אנחנו לא בעניין של קמפינג, יותר לכוון מוטלים נחמדים.
באיזה חוף ראיתם הלוויתנים ובאיזה חודש זה היה?
-
היי,
היינו באוקטובר.
את הלוויתנים מהחוף ראינו בכביש 101 בין Ruby beach לאיזור של kalaloch lodge. יש כמה איזורים שהכביש ממש נוגע בחוף, ויש מקומות שניתן לעצור בצד ולראות.
אגב – אם המחיר מתאים עבורכם, kalaloch lodge יכול להיות אופציה מעניינת לשינה – מיקום מרהיב ממש. מאוד מיוחד. לנו זה לא התאים כי חיפשנו לינת קמפינג, אבל יכול להיות אופציה טובה.
יש שם לדעתי מבנה מרכזי/כמה מבנים מרכזיים וגם כמה מבנים מופרדים (כמו צימרים כאלה) באותו מתחם.
לא יודעת איך מבפנים, אבל נוף הים משם עוצר נשימה.
-
בדרך בין ילוסטון לגליישר לנתי פעם אחת ב- Missoula ופעם אחת ב- Helena, שהיא מקום יותר נחמד (וגם בירתה של מונטנה).
אם יש לכם זמן, הייתי מקבל את הצעת sd_love_nature ונוסע דרך North Cascades.
דרך חלופית שעשיתי ב- 2014 ראו בסיכום המסלול שלי:
סיכום טיול מעגלי מסיאטל לרוקיס הקנדיים
החלק של פארק גליישר והנסיעה לסיאטל מתחילה בהודעה 37.
לגבי השאלה השלישית, לנתי ב- 3 מלונות בחלק הצפוני של חצי האי אולימפיק:
- ב- Quality Inn & Suites ב- Sequim. זה מלון על כביש 101. ביקשתי וקיבלתי חדר הצופה שלא על הכביש הראשי. היה מצוין.
- ב- Super 8 בפורט אנג’לס. המלון נמצא גם הוא על כביש 101. מלון סביר לגמרי ויחסית זול. גם שם קיבלתי לבקשתי חדר שלא פונה לכוון כביש 101 והיה שקט וטוב. המלון ממש על הכביש העולה ל- Hurricane Ridge.
- ב- Port Townsand – Palace Hotel
זוהי עירה היסטורית במדינת וושינגטון. מהראשונות שנוסדו בה. גם המלון הוא בבנין מהמאה ה- 19, ללא מעלית ובמקרה שלי גם ללא מקלחת ושירותים בחדר, אבל זה היה טוב למרות זאת. קמתי בבוקר עם צווחות השחפים.
לגבי מסלולי טיול, אתם מוזמנים לקרוא בסיכום הטיול שאת הקישור שלי כללתי למעלה את החלק הראשון. ביליתי יום וחצי באולימפיק לפני החציה לקנדה. מדובר היה בביקור חוזר לאיזור (ולכן הביקור היה קצר).
סיכום הביקור שלי ב- 2012 בצפון מערב ארה”ב: סיכום טיול בצפון מערב ארה"ב
הודעות 7 – 12 רלבנטיות לאיזור.
תמונות מאולימפיק: מ- 2012: אלבומי תמונות מפארק אולימפיק
ומ- 2014: תמונות ממדינת וושינגטון ב- 2014
-
א. מילוסטון לגליישר פארק –נסיעה של כשש שעות,
מצרף את תיאור היומיים שלנו בדרך – דגש על מוזיאון הטבע בבוזמן, בדרך לגלשייר אפשר לעצור בצד הפחות עמוס שלו ב Two Medicine
ב. מגליישר פארק לסיאטל – נסיעה של כ 10 שעות. אותה שאלה, ובנוסף האם יש אטרקציות מעניינות בדרך, ואזורי קניות
מצרף את תיאור הימים שלנו – בדגש על האגמים של צפון איידהו (והאווירה הנינוחה) כמו גם פארק North Cascade
ג. מתכננים להיות כ 3-4 ימים בפארק לאומי אולימפיק. אשמח להמלצות לינה באזור הצפוני שלו, והיכן לטייל. בינתיים חשבנו על יערות הגשם Hoh וחופי הים בצד המערבי. אשמח לשמוע המלצות למסלולים ספציפים, ואזורי טיול נוספים בפארק
המון הצעות בימי הטיול שלנו – כולל חופים ויערות גשם
-
אנחנו באולימפיק מאוד אהבנו את אזור קווינולט. אנחנו עשינו לפני הביקור שם לילה באברדין. בפורט אנג'לס ישנו בבסט ווסטרן שהיה טוב מאוד.