ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון מסלול

פורום צפון אמריקה
    5
    7
    1489
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sanil
      sanil נערך לאחרונה על ידי

אמא ושני ילדים בני 32 ו 14 נוחתים בניו יורק ב 12/4 בשעות הצהריים .שוהים שם עד ה 18/4 . ב 19/4 ישנה טיסה מניוארק ללוס אנגלס . בתאריך 22/4 טסים מלוס אנגלס למיאמי שם נשארים עד ה 26/4 ואז חזרה לארץ. בבקשה עזרה בבניית המסלול בהתחשב שכל הטיול נבנה לילד בן 14. אין צורך במקומות הנצחה או אנדרטאות יותר מקומות ואטרקציות של פאן נוסף על כך במיאמי האם כדאי להשכיר רכב לאורלנדו כדי להגיע לדיסניוורלד והיכן קונים כרטיסים לפארקים של דיסני באורלנדו בבקשה!!!!קחו בחשבון כי כל הטיול נעשה ללא רכב שכור למעט מיאמי אורלנדו אם לא תהיה ברירה כי הטיסה לארץ היא ממיאמי ואורלנדו זה חובה במסלול תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון מסלול

צר לי אבל אני לא רואה כמעט אפשרות לחבר את אורלדנו לטיול

ב-22 טיסה למיאמי. לא יודע מתי הנחיתה, אבל אם ממריאים ב 10 בבוקר למשל, זה אומר שנוחתים ב-6 בערב שעון מיאמי. מאד קשה להגיע עוד באותו ערב לאורלדנו (אבל אפשרי).

ב-26 טיסה ממיאמי לישראל. שוב, אני לא יודע מה שעת הטיסה, אבל סביר שב-25 לחודש בערב כבר כדאי לישון באיזור מיאמי.

אם תתאמצו, ותגיעו לאורלדנו כבר ב-22, ואם אפשר לצאת ב-26 על הבוקר מאורלדנו למיאמי זה משאיר לכם 3 ימים באורלדנו - 23,24,25. אבל כבר ביום הראשון תהיו קצת עייפים מהטיסות.

ואם לא תצליחו להגיע למיאמי ב-22 ותצטרכו לעזוב כבר ב-25 זה משאיר לכם יום אחד לפארק שעשועים.

• מעין ד. 0
          מעין ד. 0 נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון מסלול

בהמשך למה שאנשים טובים כתב...מציעה לעשות חשיבה מחדש ולבטל את הגיחה ללוס אנג'לס.

לא יודעת אם הטיסות כבר הוזמנו, אבל הייתי בודקת ואישית גם שוקלת קנס ומרווחת את הטיול ומוסיפה את הימים לאורלנדו.

גם מרווחת את ימי הפארק (עדיין לא הייתי אבל מקובל פה בפורום לציין שאחרי 2 גג 3 ימי פארקים חובה יום מנוחה..).

באורלנדו אבל גם לשלב טיולים ואטרקציות אחרות.

• אושרה קמחי
            אושרה קמחי נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון מסלול

מסכימה עם קודמיי

תשנו את הטיסה מלוס אנג'לס  לאורלנדו (למה גם ל.א. וגם אורלנדו).

תהיו באורלנדו עד 24/4 (5 ימים, לא ישעמם לכם רגע)

ב  25/4 תיסעו למיאמי (אפשר גם טיסה, אם לא רוצים להתעסק עם נהיגה)

טיסה ממיאמי ב 26/4

אושרה

• sanil
              sanil נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון מסלול

הטיסה ב 22/4 נוחתים במיאמי ב 11 בבוקר והחזור הוא ממיאמי ב 27/4 בשעה 16:00 אז זה אפשרי ואין צורך לבטל את לוס אנג'לס אבל בקשתי היא לעזרה במסלול ובדגש על ניו יורק מה לעשות בכל יום

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון מסלול

כדי לנחות במיאמי ב-11 בבוקר - מתי ממריאים מלוס אנג'לס? או שמדובר בכלל על טיסה לא ישירה?

לא יודע, אבל בכל מקרה מרגיש לי כמו לילה לבן למדי.

מדובר על לפחות 4 שעות נסיעה לאורלדנו. כך שתגיעו אי שם באיזור 5 אחר הצהריים.

אפשרי בהחלט, אבל מתיש אחרי לילה לבן.

הבעיה היא לא היום הזה, אלא שאת יום הפארקים למחרת תתחילו עייפים מראש.

וכדי לתפוס את הטיסה ממיאמי ב-16:00 תצטרכו לכוון לצאת מאורלדנו באיזור 8:00 או 8:30 למסלול של 30 שעות בדרך, כשאתם עייפים מכל הטיול ומהיום הקודם בפארק. שוב אפשרי, אבל מתיש ביותר.

לא הבנתי בני כמה הילדים? אחד מהם בן 32? או שאת בת 32 ואלו תאומים בני 14? או משהו אחר?

לגבי ניו יורק - הפורום מלא שרשורי ניו יורק. חפשו קצת ובנו לכם רשימה של נקודות שנראות לכם מעניינות. נוכל לנסות אחר כך לעזור לך לסדר אותם לפי סדר הגיוני.

• דור.ד
                  דור.ד נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון מסלול

האם יש לכם משהו מיוחד בלוס אנגלס?  משפחה  אולי

אם לא חוזר שוב על דברי קודמי - או שתוותרו על פלורידה  או על לוס אנגלס.

יש גם פארקים בלוס אנגלס.

אם לא לוח הזמנים נראה לי "טרטור" יותר ולא טיול.

כמובן שזכותכם להיצמד למסלול שקבעתם - אבל יש לי הרגשה שאחרי שתחזרו תגידו שלא היה שווה את זה.

למה אתם לא נוחתים באורלנדו וממשיכים מאורלנדו לארץ?  לשם מה המעבר במיאמי?

גם מיאמי וגם לוס אנגלס - בין הערים הפחות אטרקטיביות בארה"ב

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון