ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קראוון בערים הגדולות בחוף המערבי

פורום צפון אמריקה
    3
    5
    1474
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • liatitaco
      liatitaco נערך לאחרונה על ידי

הי,

מתכננים בקיץ הקרוב טיול ארוך עם קראוון לאורך החוף המערבי. 
      המסלול מתוכנן לעבור בערים גדולות – לוס אנג’לס, סן פרנסיסקו, סיאטל וונקובר. 

איך מומלץ להתארגן בערים הללו עם קארוון?
      האם יש מלונות שניתן להחנות בהם את הקראוון לזמן השהייה?

אם למישהו יש המלצות לגבי הערים הללו נשמח מאוד. גם כיוון כללי איפה בכל עיר לחפש חניון/מלון יעזור מאוד. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sd_love_nature
        sd_love_nature נערך לאחרונה על ידי

היי,

אין לי נסיון עם קרוואן אבל אנסה לענות על מה שאוכל:

ראשית, ממליצה מאוד על אפליקציית wikicamps usa

לנו היא עזרה מאוד למצוא קמפינגים. אפשר להוריד את המידע הדרוש לטלפון ואז יש אותו גם אופליין.

הנושא של קמפינגים בערים גדולות הוא די כואב. אם קיים – לרוב יקר מאוד ולעיתים לא מקום הכי נעים.

כדאי לשים לב (גם כשמחפשים באפליקציה הזו ובכלל באינטרנט) שיש גם הרבה caravan parks של אנשים שממש חיים שם. ישנו כמה פעמים בכאלה ולנו זה היה בסדר גמור אבל צריך להבין שזו אווירה שונה. ואולי עם ילדים הייתי חושבת פעמיים (בחלק מהמקומות תחושת הביטחון האישי לא הייתה שלמה לגמרי...)

אנחנו ניסינו מאוד לחסוך בכסף (גם טיול ארוך) וגם היה לנו ואן (לא קרוואן) אז היינו יחסית גמישים יותר.

בלוס אנג׳לס לא מצאנו מקום בקרבת העיר והתרחקנו עד שמורת טבע קטנה שבה מותר היה לישון בחניה (לא קמפינג מסודר). היו שם כמה קרוואנים. אם אתם מצליחים לתזמן חניה יבשה זה יכול להיות פתרון.

אגב בלוס אנג׳לס לא הייתי מנסה לנהוג עם קרוואן באיזור מרכז הוליוווד . Smile

לגבי ואנקובר אני לא זוכרת פתאום, אנסה להזכר בהמשך.

בכל מקרה – צריך פשוט לקחת את זה כעובדה ולא להתבאס – קמפינג באיזור עירוני זה לפעמים קצת יותר מסובך למצוא וגם עולה בהתאם.

חפשו את הפרקים המתאימים בבלוג של FamilyTrip

לדעתי הם היו עם הקרוואן שלהם בחלק מהמקומות האלה

ובטוח יש עוד בלוגים של מטיילי קרוואנים שיוכלו לתת עוד מידע.

(סליחה מחברי הפורום שאני לא זוכרת ספציפית את מי עוד לציין. Smile)

תהנו!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
        • ערבה
          ערבה נערך לאחרונה על ידי

אם אחת מהערים האלה היא “עיר קצה” בטיול שלכם, כדאי לקחת את הקרוואן אחרי הביקור בעיר או להחזיר אותו לפני הביקור בעיר. כך עשינו בכל הטיולים שלנו (למשל: לקחנו בתום הביקור בלוס אנג’לס, והחזרנו לפני הביקור בסן פרנסיסקו – בשתי ערים אלה התניידנו עם רכב שכור).

לוס אנג’לס – היתה בתחילת הטיול, לכן אין לי המלצה על קמפ בתוך העיר, אבל אני יודעת שיש קמפים כאלה במיוחד ליד דיסני.

סן פרנסיסקו – אין קמפ בתוך בתוך העיר! ובכלל… המלצה חמה – לא לנסות להכנס אליה עם קרוואן. יש קמפים בודדים בפאתי העיר, לחלקם יש שטלים אליה וממנה או שפשוט משתמשים בתחבורה ציבורית.

סיאטל – גם כאן חנינו מחוץ לעיר. גם כאן לא מומלץ להיכנס לעיר עם קרוואן.

וונרובר – חנינו בקמפ ממש נחמד בפאתי העיר והשתמשנו בתחבורה ציבורית.

מצרפת את סיפורי הטיול שלנו, שם תוכלו לקרוא איך התנהלנו בכל עיר, ובאילו קמפים חנינו.

מערב ארה”ב

צפון מערב ארה”ב וקנדה

בהצלחה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • liatitaco
            liatitaco נערך לאחרונה על ידי

תודה על התשובות!

כיוון שעוברים בערים הגדולות בדרך נצטרך למצוא כנראה פתרון יצירתי. 

sd_love_nature  – תודה על ההערה בנושא הביטחון – אנחנו עם שלושה ילדים צעירים וזו בהחלט נקודה למחשבה. 

• sd_love_nature
              sd_love_nature נערך לאחרונה על ידי

היי,

כמובן שצריך בעיקר להפעיל היגיון ולהתייחס לכל סיטואציה בפני עצמה,

אבל באופן כללי נראה לי שלא מזיק כן להשגיח על הילדים באתרי הקרוואנים – גם המסודרים שבהם.

אם הילדים מאוד צעירים אולי גם לא הייתי שולחת אותם לבד למתקנים של המקלחות/שירותים.

זה לא כל כך נעים אבל יש מקומות שבהם אתרי הקרוואנים פתוחים לגמרי ואין השגחה על מי נכנס ומי יוצא, וכבר ראיתי אנשים שאינם ישנים במקום שהגיעו רק כדי להתקלח/להשתמש בשירותים (שזה גם בסדר בנסיבות מסוימות, אבל עלול להיות בעייתי)

נתקלנו בבעיה הזו בעיקר בקמפינגים באיזורים עירוניים. בטבע לא הרגשנו חוסר ביטחון (חוץ מאולי חשש קל מלצאת לשירותים בגלל דובים בלילה Smile )

אגב בדיוק בגלל הבעיה הזו בחלק מהקמפינגים יש קוד לשירותים ולמקלחות שמקבלים רק המתארחים שם. אבל זה לא בהכרח מונע מאנשים סתם להסתובב שם.

שוב – די נדיר, אבל כשהיינו ממש בדוחק של מקומות לינה ישנו גם במקומות כאלה (שאפילו אני, אדם מבוגר, הרגשתי לא כל כך נעים בדרך למקלחות..)

** אגב אני מאמינה שלנו היה יותר קשה למצוא קמפינגים עירוניים מאשר מי שנמצא עם קרוואן פרופר (אנחנו היינו עם ואן מותאם ללינה, ללא מקלחת ושירותים). היו לא מעט מקומות שלא הסכימו שנתארח אצלם אלא היו פתוחים לקרוואנים בלבד (אפילו שהיו להם גם מתקני שירותים ומקלחות לאורחים). אני יכולה לחשוב על סיבות מגוונות לאיסור הזה. המקומות האלה דווקא היו בדרך כלל מאוד מסודרים ולעיתים אף מגודרים ועם שערים חשמליים.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון