ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירח דבש קובה קוסטה ריקה

פורום מרכז אמריקה
    3
    5
    3346
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Hannad 0
      Hannad 0 נערך לאחרונה על ידי

היי, אני ובן הזוג שלי מנסים לתכנן כבר כמה זמן ירח דבש בקריבים.
      תחילה הרעיון היה לשלב בין קובה (בן הזוג שלי מאוד רוצה להגיע לשם) לבין ג'מייקה. אך לצערי על אף המרחק הקצר לא מצאנו טיסות שפויות בין המדינות.
      כרגע נרקם רעיון לשלב בין קובה לבין קוסטה ריקה, הטיסות שמצאנו די טובות ובמחירים טובים.
      הרעיון להתחיל בקוסטה ריקה ל10 ימים ועוד 7 ימים בקובה, נטו ללא טיסות.
      מה אתם חושבים על החלוקה? באיזה איזורים כדאי להתמקד? מצד אחד אנחנו לא אוהבים להיות במרוץ אלא להשתקע, מצד שני מאוד רוצים להספיק.
      הראש שלנו הוא קצת מכל דבר- בטן גב, תרבות, אך כמובן שלצד טבע (בעיקר טיולים יומיים)
      האם זה ריאלי? מה ההמלצות למסלול? ועל מה אסור יהיה לוותר?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

אני אניח שאתם תטוסו למדינה אחת ותחזרו מהשנייה, מה שאומר גם ג’ט לג בסיפור ולכן ההצעה שלי תהיה משהו כזה ( וזה רעיון כללי לחלוקה שממנו אפשר לפתח ולשנות):

להתחיל מקובה. מאחר ולקוסטה ריקה אין ממש משהו תרבותי להתהדר בו- את זה יוכלו לתתת הקובנים, שהרבה מקיסמה של המדינה טמון בתושביה ( ובתוצרי משטר קסטרו שהולך ומתאדה)- היום הראשון ילך על הטיסה.. ואת שאר הימים הייתי מחלק בין הוואנה לטרינידד או 3-3 או 2 בהוואנה ו-4 בטרינידד ( שם גם תוכלו ליום אחד או יותר ללכת לחוף, לעשות טיול סוסים לשמורה הקרובה ולהנות מהאווירה בעיר)

משם ילך יום על הטיסות וקוסטה ריקה תהיה חלק הטבע והחוף. מאחר והחוף הקריבי עדיף לבטן גב הייתי יורד לקאוויטה או פוארטו וייחו לכמה ימים עולה ליומיים לטורטוגרו וממנה ממשיך לפורטונה למה שנשאר לעשות טיולי יום, מעיינות חמים ואולי משהו של אקסטרים- אומגות וכו’.

• Hannad 0
          Hannad 0 נערך לאחרונה על ידי

תודה על התגובה המלאה והמהירה. 

בהחלט הצעות טובות. 

לגבי הימים יש לנו 20 יום ברוטו, לכן החלוקה של 7 ו10 היא נטו ללא טיסות.

לגבי הטיסות חשבנו לעשות משהו שונה כדי להוזיל בעלויות, אשמח לשמוע לדעתך.

טיסת המסגרת היא ישראל<->קובה הלוך חזור לכל הטיול. כלומר מגיעים לקובה וחוזרים לישראל מקובה. טיסה נוספת היא קובה<-> קוסטה ריקה לתקופה של 10 ימים באיזה שהוא שלב בטיול. בגלל שיקול שתמיד יש יותר אנרגיה בתחילת טיול ולא נורא להתחיל את הטיול בשתי טיסות רצופות מאשר לסיים אותו כך. חשבנו להגיע לקובה, יום אחרי לטוס לקוסטה ריקה ל10 ימים, ולסיים את הטיול בנחת בלי ריצות בקובה ומשם ארצה.

האם מומלץ לנסות לשלב את ויאנלס או להישאר רק עם טרינדד והוואנה?

ובקוסטה ריקה לשלב בין המרכז לקריבי ?

בתאריכים שלנו חל יום העצמאות, האם שווה להגיע לסן חוזה עבור זה? 

• גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

לגבי הטיסות אני לא חושב שזה בעייתי. בדיוק לפני שבוע עשיתי משהו דומה וזה בהחלט אפשרי. תתכננו טוב את זמני המנוחה שלכם בטיסות. .

אם קובה נשארת לסוף, אני עדיין לא בטוח שהייתי מכניס את וינאליס... כי אז גם 7 ימים נטו.. 3 חצאי ימים פלוס.. ילכו על התניידויות ממקום למקום.

ולגבי קוסטה ריקה אכן מרכז וקריבי.. והייתי מתחיל רגוע הקריבי להעביר ג'ט לג.

לא הייתי אף פעם ביום העצמאות של קוסטה ריקה.. באופן אישי לא הייתי מטריח את עצמי לסן חוזה ב-10 ימי טיול לראות מצעד וכיוב.. 

• naama972
              naama972 נערך לאחרונה על ידי

קודם כל – היעדים מושלמים (הייתי בשניהם, בנפרד).

הבעיה היא הזמן, כל אחת מהמדינות האלה מציעה הרבה מקומות ששווה לבקר בהם, ואתם לא רוצים להיות במירוץ נגד הזמן. אני במקומכם הייתי בוחרת להתמקד במדינה אחת ומטיילת בה בנחת, וגם חוסכת את הטיסות בין לבין. 

אנחנו עשינו ירח דבש קוסטה ריקה וניקרגואה (שבועיים-שבועיים).  מוזמנת לקרוא על המסלול בבלוג שלי, אולי זה יתן לכם כיוון »

http://www.lametayel.co.il/living+la+pura+vida+++%D7%94%D7%9 E%D7%A1%D7%A2+%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%94+%D7%A8%D7 %99%D7%A7%D7%94

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון