טעימה מהודו
-
אני ובני בן ה15 נוסעים בחנוכה לשבוע רצינו לבקר בדלהי- אגרה- גאיפור ולאחר מכן לנסוע למלדיביים הטיסות לא כלכך נוחות… נחיתה בדלהי ב9 בבוקר 30.11 לאחר מכן 3 ימים בהודו וטיסה מדלהי למאלה ב3.12 לפנות בוקר חזרה לדלהי ב5.12 בלילה וחזרה לארץ ב6.12 הטיסות לא כלכך טובות אבל זה מה שיש… למישהו יש רעיון למסלול בהודו? חשבתי לנסוע ביום הראשון לאגרה לאחר מכן יומיים בגאיפור וטיסה לדלהי בלילה וביום האחרון לבלות בדלהי. הגיוני? יש למישהו רעיון למה אפשרי לעשות בהודו בזמן הזה? אני לא מוצא הרבה מידע על תחבורה וממש מבולבל מישהו יכול בבקשה לעזור?
תודה רבה מראש לעוזרים
-
בלי ציניות – אתה רציני?
הרי תבלה בשדות תעופה, בדרך אליהם ומהם ובאוויר יותר זמן מטיול.
בוא נראה –
30/11 -
נחיתה בדלהי 9:00. יציאה מהשדה, במקרה הטוב 10:30. נניח שתמצא מונית בשדה שתיקח אותך לאגרה, מהלך 3 שעות נסיעה בשעות אלה. השעה 13:30. הליכה לטאג’, קניית כרטיסים וכניסה בין שעה לשלוש שעות, תלוי בתורים. השעה 15:00. ביקור של שעתיים בטאג’ – 17:00. חזרה לדלהי 20:00.
1/12 -
טיסה לג’ייפור 5 שעות ממלון למלון. נשאר חצי יום סיור בעיר עמוסת אתרים (רק לסיור במבצר אמר דרושות שלוש עד חמש שעות כולל הגעה וחזרה).
2/12 – כנ”ל רק הפוך
3/12 –
אחרי לילה ללא שינה (הגעת מאוחר מג’ייפור וצריך לצאת לשדה הכי מאוחר בחצות) לטוס למלדיביים להתעלף שם.
וכל זה בהנחה שתמצא טיסות מתאימות לניצול מקסימלי של הימים.
במלדיביים לא הייתי אבל להגיע לשם לשני לילות בלבד?
נראה לך?
-
רוני תגיד לבחור ש- 30 בנובמבר יוצא ביום שישי.
ומה קורה לטאג' בימי שישי?
-
אתה המומחה. אפילו לא חשבתי לבדוק את זה.