ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כניסה למדינה

פורום צפון אמריקה
    4
    4
    701
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gabriellevit
      gabriellevit נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, אני מתכנן לנסוע לארצות הברית בקיץ הקרוב לשלושה חודשים, ומשם להמשיך למזרח. יש לי ויזה אך הבנתי שזה לא מבטיח לי את הכניסה למדינה. אני רוצה לקנות רק כרטיס הלוך והסיבה שאני מתמהמה עם הכרטיס יציאה הוא מכיוון שאני לא יודע בדיוק מתי אצא. הבנתי שבלי כרטיס יציאה לא יתנו לי להכנס למדינה (מהסיבה הפשוטה שהרבה אנשים בגילי באים לעבוד) השאלה שלי האם לצורך העניין גם הזמנה לנסיעה יבשתית למקסיקו, בטוענה שאני ממשיך משם למרכז אמריקה תספיק לי על מנת להכנס למדינה או שמה אין לי ברירה ואצטרך להזמין כרטיס טיסה להמשך תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shemer_t
        shemer_t נערך לאחרונה על ידי

כניסה למדינה

נדמה לי שיהיה לך יותר זול ויותר קל להזמין כרטיס הלוך וחזור ולבטל את הכרטיס לאחר ההזמנה. בדוק עם סוכן נסיעות הקרוב לליבך (גם אם יעלה עוד כמה דולר דרכו/ה).

כך גם תפתור את עניין הכניסה ללא טיסה חזרה (לא שאי פעם ביקשו ממני לראות את הכרטיס, אבל שיהיה...).

• karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

כניסה למדינה

בדקת אם כרטיס הלוך יוצא לך בכלל זול יותר מכרטיס הלוך ושוב? אתה יכול להלביש על כרטיס הלוך ושוב גם טיסות פנים בארה"ב ויכול להיות שגם כרטיס למזרח ולפעמים זה יוצא משתלם יותר.

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

כניסה למדינה

הדבר הכי חשוב והכי קובע זו ההתרשמות של קצין הגבולות ממך ומכנות כוונותיך. כל עוד אתה יודע להסביר מהן תוכניותך, להראות מסלול, הזמנת לינות, אפשרויות כלכליות וכו והכי חשוב להיות סגור על עצמך ועל מה באת לעשות.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון