ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חלוקת לילות בשאננדואה

פורום צפון אמריקה
    3
    4
    772
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shai.
      shai. נערך לאחרונה על ידי

זוג, נוסעים ביוני.
      אתחיל בזה שקראתי את הבלוגים והמון הודעות בפורום ועדיין לא הצלחתי לגבש החלטה.
      היות ואת הטיול נתחיל בשננדואה כרגע אין לי הגבלת לילות ואני יכולה לתכנן מה שבא לי! Smile

את הטיול נתחיל כשעה מfront royal (הכניסה הצפונית לפארק).
      נרצה באותו יום לטייל ב Skyline Caverns (מי היה? במידה ומתכננים את המערות ב luray יש טעם לעשות את שתיהן?) ובמפל רינבואו שגם אמור להיות באיזור.
      משם- נכנס לפארק.
      אני לא אוהבת לתכנן רשימת מסלולים מראש, אלא מעדיפה לעשות מה שנראה לנו באותו רגע (לנו, ולריינג’ר במרכז מבקרים שתמיד מפתיע לטובה) לכן קשה לי להעריך כמה זמן בכלל נצטרך בפארק.
      מבנה הפארק מאפשר ליסוע עליו רק פעם אחת (זאת אומרת שלא נמשיך דרומה ללינה וביום שאחרי נחזור שוב צפונה לעוד מסלולים. זאת נסיעה איטית שלא היינו רוצים לעשות מספר פעמים)- על כן- איפה ריכוז המסלולים המוצלח יותר? בחלק שצפונית ללוריי או בחלק שדרומי אליו?

אנחנו אוהבים בעיקר מסלולים קצרים (שעה-שלוש) שיש להם תכלית (אגב, נהר, מפל… לא סתם הליכה ביער).

ברור לנו שלפחות לילה אחד נשהה במרכז הפארק או בעיר קרובה (פונקציה של מחיר וזמינות)- האם נספיק בחצי יום לעשות את החלק הצפוני וללון בלוריי, וביום שאחריו לעשות את לוריי והחלק הדרומי- או שיש צורך להוסיף לילה נוסף (יש לנו, זאת לא בעיה. רק לדעת האם צריך או לא), ואם כן- היכן.

המערות בלוריי- מדובר על טיול קצר או שיש להקדיש לכך יום שלם?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shai.
        shai. נערך לאחרונה על ידי

.Smile

• נוסע מתמיד
          נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

אולי תאור טיולנו כאן

והתמונות כאן

יתרמו לתכנון טיולכם.

והנה גם הסיכום כאן.

• עודד
            עודד נערך לאחרונה על ידי

הכול תלוי איזה מסלולי הליכה תחליטו לעשות אבל לשם הדוגמא לי לקח הפארק הזה יומיים ולנתי בלודג’ של הפארק שנמצא במרכזו.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון