מפילדלפיה לניו יורק
-
היי.
מה הדרך הטובה ליסוע מפילדלפיה לניו יורק לעת ערב (בטח 20:00)?.
אנחנו צריכים להגיע ממלון במרכז פילדלפיה למלון בוול סטריט בניו יורק. לא בדיוק הבנתי איפה הרכבות והאוטובוסים נמצאים לכן אני מסתבכת.
ההעדפה היא לא ליסוע בדרך הכי בטוחה (זאת אומרת- לא אוטובוס שינחית אותי באמצע הארלם ב12 בלילה..
) ויעילה.
המחיר פחות רלוונטי במקרה הזה, אלא יותר הנוחות (ובכל זאת- לא 100 דולר לבנאדם.. יש גבול).
אנחנו זוג עם מזוודות ותיקים גדולים, ואני מניחה שעל מנת לא לסבול נשתמש במוניות איפה שצריך בין לבין על פני סאבווי.
אם ההעדפה היא רכבת- האם צריך להזמין כרטיסים מראש? (30.6) -
היי,
אם אתם מתכוונים לנסוע ברכבת, אכן כדאי להזמין מראש.
יש לא מעט אפשרויות עם אוטובוסים, כולל חברה אחת (בולט באס) שמציעה קו מפילדלפיה אל וול סטריט.
החברות המוכרות והטובות הן גרייהאונד (ממרכז פילדלפיה ל-Port Authority), בולט באס (מתחנת הרכבת ברחוב 30 בפילדלפיה למערב מידטאון במנהטן או לוול סטריט) ומגה באס (מתחנת הרכבת ברחוב 30 בפילדלפיה למערב מידטאון).
-
יש פה 2 אופציות מעולות לנו!
האם נסיעה באוטובוס היא פשוטה יותר מרכבת או להיפך (לרכבת צריך להגיע לפני הזמן לדוגמא ולאכסן מזוודות? האם הכניסה והיציאה מהתחנות רכבת גוזלת זמן [ובדרך כלל גם עצבים] יותר מאוטובוס?)
והאם צריך להזמין כרטיס מראש לאוטובוס?מה מחיר נסיעה? (בחיפוש מהיר בגוגל יצא לי 12 דולר בערך. נשמע לי זול. האם יש תשלום נוסף על מזוודות? האם בכלל אפשר לקחת מזוודות באוטובוס,
-
המיקום של האוטובוסים (למעט גרייהאונד) והרכבת בפילדלפיה זהה וגם נקודות ההורדה (למעט בולט באס בוול סטריט) די קרובות.
בכל מקרה, גם לרכבת וגם לאוטובוס צריך להגיע כחצי שעה לפני, ובהחלט רצוי להזמין כרטיס מראש.
אוטובוס הרבה יותר זול מרכבת (אפשר גם לתפוס לפעמים כרטיס שני בדולר). אין לי מושג לגבי מזוודות באוטובוס, תבדקי באתר החברה הרלוונטית.
-
אכן עדיף לבדוק הפרטים באתר של חברת האוטובוסים הרלבנטית לפני שמזמינים
או בטלפון.
יש להניח כמו בישראל, שאוטובוסים בינעירוניים מסודרים עם תאים לאיכסון המזוודות.
-
תודה רבה לשניכם!
בדקתי את בולט באס, והם מגיעים עד ל W 36th St & 11th Ave, New York, NY, שזה 4.4 מייל מהמלון בוול סטריט- זה לא ממש הרבה בשביל נסיעה במונית? על כמה זמן נסיעה מדובר פה? -
יש אתרים באינטרנט שיעשו סימולציה של זמני נסיעה ומחירי נסיעה
לזמנים – יש כמובן את גוגל מפס ואת וויז. בחרו את את אותו יום ושעה כדי להשוות
למחירים – חפשו estimated taxi וכדומה. זה מאד לא מדוייק, אבל יתן תחושה לא רעה