טיול משפחתי להולנד
-
שלום לכולם
לאחר התלבטות בין כמה יעדים הוחלט על שבועיים בהולנד.
מנסיוננו אנו מעדיפים צימרים עם גמישות בשעות אבל האופציה לבריכה מקורה לאחר יום טיולים נשמע לא רע בכלל.
בכל אופן, נשמח להמלצות על צימרים למשפחה של 5 (2+ 3 ילדים בגילאי 16,11,7) מנסיונכם.
בנוסף נשמח לעצתכם האם סביר לקחת מקום לינה אחד לכל התקופה או לחלק ל 2?
לפני שאנו מזמינים טיסות (אמסטרדם או בריסל) הייתי רוצה לסגור את נושא הלינה.
המון תודה,
קובי
-
מבחינת טיסות – כדאי לבדוק גם את איינדהובן ואת דיסלדורף.
לדעתי בטיול לשבועיים כדאי לחלק ל2 מקומות לינה. זה יקצר לכם נסיעות וגם נותן קצת גיוון. חלוקה אפשרית זה מזרח ומערב (כך אנחנו חילקנו), צפון ודרום וכו. אפשר גם לחלק ל3: למשל צפון-מערב (מהארלם ועד טסל), דרום-מערב (האג, ליידן ורוטרדם) ודרום מזרח (אמרספוט).
יש מצב שכל צימר שימליצו לכם עליו כאן כבר תפוס לקיץ. תבדקו מה פנוי ותחזרו לכאן להתייעץ על האפשרויות.
-
אנחנו שהינו בחווה מקסימה Newhouse Logies
בדרך כלל יש להזמין מקום ממש ממש מראש.
-
אנחנו היינו באותה חווה
אבל בדיוק בגלל שיש כל כך הרבה המלצות על המקום יש לי ספק אם הם זמינים... -
בוקר טוב
אנחנו הינו בכפר נופש אז לא יכולה להמליץ על לינה אבל מבחינת חלוקה, אנחנו שהינו 10 ימים באותו מקום. מרחקי הנסיעה בהולנד לא גדולים, בעיקר אם מתמקדים באיזור המרכז ולא בטוחה שהייתי מחליפה לינה, בטח לא אם מוצאים משהו שאוהבים ועונה לכל הקריטריונים שאתה מחפש
תהנו!
נעמה
-
אפשר לגוון סגנון שהיה.
לדוגמא: מלון בהאג או ברוטרדם לצורך טיול בעיר זו וכן גיחה למקומות סמוכים ( ליידן, דלפט, מדורדם, קינדר... משהו)
ואז לעבור לחווה/ כפר נופש על בסיס כלכלה עצמאית במרכז הולנד.
או להיפך..
אנחנו בטיול להולנד שהינו מסםר ימים באמסטרדם ולאחר מכן עברנו לכפר נופש.
הגיוון בין הכפר לעיר - היה נכון עבורנו.
-
היינו שבועיים בהולנד בקית שעבר.
העדפתי 2 מקומות לינה כדי לשנות אווירה. שבוע בכפר נופש ושבוע בחווה.
החווה שמאוד אהבנו נקראת NEDER OUDLAND ונמצאת קרוב לאוטרכט. יש טרמפולינה ענקית בחצר, הילדים שלי קפצו שם כל ערב. כמובן שיש חיות והבעלים מאוד נחמדים.
-
היי
בנתיים הצימרים שבדקנו תפוסים…
נראה שנלך לכיוון של פיצול השהיה, שבוע בכפר נופש ושבוע בצימר/חווה.
אבדוק את החוות שהומלצו.
לגבי כפר נופש- אחד המככבים הוא הרביט היל פה בפורום, האם יש עוד המלצות לכפרי נופש? לא צריך משהו עם ברכות לפעוטות, הילדים גדולים אבל בריכה מקורה לסיים בה את היום ובכלל יכל להיות נחמד.
מחזורי הנופש הם שני ושישי ונתאים את הטיסות לכך (באופן מפתיע הטיסות בימי שני יקרים משמעותית...).
תודה רבה על התגובות, מאוד מודים לכם את העזרה.
קובי
-
הפארק שהיינו בו נקרא LANDAL WATERPARK VELUWEMEER.
הפארק חדש והבקתות גדולות, מה שלא נפוץ. אהבנו מאוד.
מיקום טוב לדעתי, קיבל ביקורות טובות והמחיר היה זול מאוד. הזמנתי כמה חודשים מראש.
-
חג עצמאות שמח לכולם
אני לקראת סגירה של בית החווה סינט ניקולאס, קראתי המלצות חמות עליהם. עלות- 1080 יורו לשבוע.
אתר : http://www.holidayfarm.nl/
האם מישהו מכם מכיר ויודע מנסיון איך המקום?
לגבי השבוע בפארק- ההמלצה בהחלט אופציה.
מזכיר שלנו ילדים בגילאי 7,11,16 וזו גם סוג של חוויה, אשמח לעוד המלצות מנסיונכם.
שוב, חג שמח לכולם
קובי
-
היי לכולם
בסופו של דבר הזמנו שבוע ברביט היל. התאים לנו מבחינת עלות ומיקום.
עכשיו נסגור טיסות...
-
שבוע ברביט היל זה מצוין. מצרפת מדריך שהכנתי על הולנד בעקבות הטיולים שלנו כולל מפה אינטראקטיבית.
-
תודה. בהחלט נשתמש
אעדכן-
היות והלינה בפארקים במחזורי שני/שישי, הזמנתי שבוע ברביט היל שני עד שני, הטיסה הישירה של אל על לאמסטרדם ביום שני היתה יקרה יותר במעל 1200 דולר לעומת טיסה מוקדמת ביום למחרת ולכן נגיע יום אחרי, “נפסיד” את עלות הלינה של לילה אחד אבל החיסכון מאוד משמעותי. הכוונה לטיסות אלעל.
אז טיסות הוזמנו גם כן.
נשאר להזמין רכב-
אנחנו משפחה של חמישה, 2 מבוגרים, ילדה בת 16, בן בן 11 וילדה בת 7.
אני בדרכ לוקח רכב של 7 אבל בהולנד המחיר קופ. לכמעט פי שתיים לרכבים כאלה.
האם יש לכם המלצות לחברת השכרה אמינה וטובה? ואולי לרכב ספציפי להרכב שלנו מנסיונכם?
שוב המון תודה ואמשיך לעדכן
-
לגבי הרכב – בהרבה מדינות המחיר קופץ כמדובר ברכב 7 מקומות.
אתם חמישה, חלק מהילדים גדולים – בד”כ מומלץ לקחת רכב גדול על מנת להפחית חיכוכים, ואתם גם נוסעים לשבועיים – מן הסתם יהיו לכם הרבה מזוודות. אם עדיין מעדיפים לחסוך עלויות על רכב, לפחות הזמינו סטיישן או רכב בסגנון ברלינגו, שיהיה מקום לציוד.