חידוש ויזה לארהב- נוהל חדש - עזרתכם הדחופה
-
הי לכולם
ישבתי היום חצי יום על מילוי טפסי הויזה לי ולבעלי וגם שילמתי את האגרה
מסתבר כי אנחנו זכאים לקבל ויזה ללא ראיון אבל נדרשים לשלוח לקונסוליה את העתקי הטפסים+אישור תשלום+דרכון נוכחי+דרכון קודם
העניין שבדיוק עוד חודש אנו טסים למדריד
מפחדת שלא נקבל חזרה את הדרכונים במועד
האם אני יכולה לחכות לתחילת יוני ואז לשלוח או שאם אשלח
מישהו יודע ומכיר מה מקסימום הימים להם הם מתחייבים ?
תודה רבה מראש לעונים
-
עשינו ויזה לילד לפני כמה חודשים. שמנו את הטפסים בסניף של דואר שליחים, אחרי שבוע בדיוק קיבלנו את הדרכון חזרה עם הויזה.
דואר שליחים עובדים ממש מהר כשהלקוח שלהם הוא השגרירות האמריקאית, למחרת היום הדרכון כבר הגיע לשגרירות.
מקבלים מספר מעקב של הדואר וגם אפשר לראות את הסטטוס של הבקשה באתר השגרירות. לדעתי אם תגיעו לדואר שליחים מחר בבוקר סיכוי טוב שתקבלו את הדרכונים חזרה במהלך השבוע העוקב. יש לכם חודש זה מספיק זמן.
-
תודה רבה
מתלבטת אם לצרף להם גם תלושי שכר אחרונים ואישור העסקה
במסמכים כתוב רק דרכון
אישור טופס D160
אישור תשלום
-
אני מהתחום..
זה לוקח בערך 10 ימים מהרגע ששלחת עד שתחזרי. אבל:
א. קחי בחשבון שבשבוע של ה6-12.5 יש מעבר של השגרירות לירושלים והמחלקה הקונסולרית של הויזות לא ממש תתפקד (אין ראיונות בשבוע הזה)
ב. זה שאת עומדת בתנאים לחידוש לפטור מראיון לא אומר בהכרח שלא יקראו לך להגיע לראיון בכל מקרה. ואז תחכי שהדרכון שלך ישלח אליך חזרה ואז תצטרכי לקבוע מועד לראיון לויזה.
-
תודה שי! אז לפי מה שאתה אומר אם אשלח בשני יש סיכוי שאקבל חזרה עד אמצע מאי ובמידה ואדרש בכל זאת לראיון,הדרכון יוחזר ואז אקבע? והאם אתה ממליץ לצרף עוד טפסים מעבר לd160 , אישור תשלום ותמונות? כמו תלושי שכר ואישור העסקה?
-
האם יש לחץ להוציא את הויזה?
רק בשביל השקט הנפשי לא הייתי שולחת עכשיו.
צפוי מעבר שגרירות בקרוב, הדואר בקריסה של אחרי החגים….
אני הייתי שולחת רק אחרי החזרה מחו”ל (כדאי לוודא מה הזמן המקסימלי מהתשלום שבו אפשר לשלוח.). -
אין לחץ . אבל באמת לא יודעת באמת מרגע התשלום תוך כמה זמן חייבת לשלוח . זו הייתה אחת השאלות שלי .סתם לידיעה זה דואר שליחים לא דואר רגיל
-
חידוש ויזה לארהב- נוהל חדש - עזרתכם הדחופהשלחתי ביום א' וביום ה' חזר הדרכון לדואר
-
אין לחץ מבחינת רגע התשלום ועד המשלוח עצמו.
צריכה לשלוח את הD160, כל האישורים שיוצאים לאחר התשלום (כולל האישור למשלוח עבור הדואר שליחים), תמונה, שני הדרכונים. לגבי מסמכים תומכים, זה תלוי בפרופיל שלך, אם את אישה נורמטיבית, לא בגיל 22, הם בדר”כ לא יסתכלו על תלושים וכו. אבל יכולה לשים להזיק זה לא מזיק.
שימי לב שמשלוח הדרכון זה דרך דואר שליחים, ולא סתם דואר ישראל, ויש להם סניפים ספציפיים שלשם צריכים להגיע.