הבטחתי ולכן אקיים - בלוג חדש על צפון גרמניה והולנד
-
בוקר טוב לכולם,
בהמשך לבקשות הקהל, אחרי שסיימתי לכתוב ולפרסם את בלוג הטיול שלנו באוסטריה – אני מתחילה בכתיבת הבלוג הבא, על הטיול שלנו בקיץ שעבר לצפון גרמניה והולנד.

למה דווקא ליעדים אלה? איך נולד הצירוף הזה? ומה כללה תוכנית הטיול?
על כך תוכלו לקרוא בפוסט הראשון שפרסמתי:
“חלום חדש נולד – טיול משפחתי בצפון גרמניה והולנד”
קריאה מהנה!

אורלי

-
הקהל מודה לך

בדיוק על הכוונת שלי לשנה הבאה.
שיהיה שבוע טוב, אביבית
-
ההתחלה מבטיחה, מחכה להמשך הפוסטים.
-
טסים להמבורג ומטיילים בעיר העתיקה ליבקאני ממשיכה בכתיבת סיפור טיולנו לצפון גרמניה והולנד.
פרסמתי פוסט חדש, על היומיים הראשונים של הטיול:
“טיסה נעימה להמבורג וטעימה מתוקה מליבק – Lübeck”
מוזמנים לקרוא וליהנות – וכמובן אשמח לענות על שאלות

אורלי

-
הי
חוזרת כדי לומר שכל כך כייף לקרוא את הבלוגים המפורטים שלך.
יעח
-
תודה רבה יעל, ריגשת אותי!

חג שמח,
אורלי
-
תודה רבה ! טסים בקיץ והבלוג שלך מועיל ביותר. מחכה בקוצר רוח להמשך
-
תודה רבה אורלי, על השיתוף, ועל הפירוט המקסים.
בטוחה שעוד אשתמש בחומר שבבלוג שלך בעתיד.
שאפו

-
כל מה שרציתם לדעת על לינה בלונבורגר היידהשבת שלום לחברי הפורום היקרים!
אני שמחה לראות מתוך התגובות שאני מקבלת, כמה הרבה מתעניינים יש לסיפור הטיול שלי בצפון גרמניה – זהו בהחלט יעד מומלץ למשפחות, ואני ממשיכה לכתוב ולשתף במידע שיוכל לסייע לכולם בתכנון החופשה.

nm11 וסיון – תודה רבה על הפירגון והתגובות האוהדות, זה כיף לקבל משוב חיובי שכזה!

אני ממשיכה לכתוב, והפעם פרסמתי פוסט אינפורמטיבי במיוחד, לכל מתכנני הטיולים באיזור, ובו המלצות בנושא בחירת מקום הלינה:
“כל מה שרציתם לדעת (והעזתם לשאול!) על לינה בלונבורגר היידה”
מוזמנים לקרוא, ליהנות, להגיב ולפרגן (
), וכמו תמיד – אשמח לענות על שאלות נוספות.אורלי

-
היי אורלי ,
הבלוגים שלך מדהימים. רהוטים , אנפורמטיביים וכתובים בצורה מאירת עיניים.
תודה לך!
שאלה שמטרידה אותי בכל פעם שעולה אצלינו מחדש עניין בחירת היעד לטיולי יולי אוגוסט עם הילדים ואשמח לשמוע את דעתך ,
אחד הפרמטרים החשובים לנו בעיקר והקריטיים מבחנתינו להשגת טיול מוצלח הוא עניין מזג האויר. כלומר אנו מתקשים מאד לבחור יעד שאינו אלפיני/ גבוה/ קריר (אוסטריה/שוייץ/דולמטים וכד’)
אחד מהמטרות שלנו ביציאה משותפת וארוכה עם הילדים לחול היא גם לברוח מהחום הישראלי שמקשה עלינו מאד את התיפקוד בעיקר בשוטטות בחוץ במקומות לא ממזוגים. ולכן אנו תמיד חוזרים לטייל במקומות שציינתי.
האם מזג האויר ביעדים שביקרת אינו חם או שרבי שמקשה על הנאה מקסימלית מהטיול? הולנד לדוגמא שקורצת לנו מאד ,ואני לא מצליחה להביא את עצמי להחליט על טיול קייצי בה מהפחד שניתקל במזג אויר שרבי וחם (או צפון
גרמניה ..)
אני מודעת לכך שהדבר אינדיבידואלי ולא כולם סובלים כמונו מהחום (העצבנות שמתחילה לבעבע.. לא נחמד בלשון המעטה)
ומודעת לכך שגם במקומות הגבוהים ניתן להיתקל בימים שרביים , אך מנסים למזער את האפשרות..
אודה לך מאד אם תוכלי לשפוך עבורי אור על הנושא..
תודה , שרית
-
תודה רבה לך… נעים לקרוא, מרשים
-
תמונות מדהימות
-
היי לכולם,
תודה לכל המגיבים על מילותיכם היפות והמפרגנות - זה מדרבן להמשיך בכתיבה!
שרית - השאלה ששאלת לגבי מזג האוויר היא חשובה ונכונה, גם אני מעדיפה באוגוסט הלוהט שלנו "לברוח" לחופשה ביעד קריר.
הניסיון שלנו בשנה שעברה בצפון גרמניה היה מצוין - הטמפרטורות בשעות היום היו בסביבות 20 עד 25 מעלות, ממש נעים לטייל. היה גם יום קריר יותר וקצת גשום, של 18 מעלות.
בהולנד היה קצת יותר חם, מקסימום 27 מעלות - זה עדיין סביר לטיול , ולא חום מעיק מדי.
דרך אגב - דווקא בטיול שלנו באוסטריה, שאני מסרת את סיפורו בבלוג שלי, היה לנו קיץ חם יותר ממה שציינתי - והיו אפילו ימים של 30 מעלות…
בקיצור - מזג אוויר זה עניין של מזל, ולא צריך להרתיע מבחינת בחירת יעד לטיול.
מקווה שעזרתי,
אורלי
-
תודה אורלי ,
עזרת לי להבין שאצטרך לקחת סיכון/סיכוי אם אני רוצה לטייל ולראות עוד עולם בקיץ עם הילדים חוץ מהאלפים באשר הם..
מקווה שאצלח את משוכת ההחלטה (ועבודת השכנוע שמתלווה לה בצד הגברי..)
ממתינה בקוצר רוח להמשך הסיפור.. שיתן עוד ועוד חשק.
שרית
-
סרנגטי פארק – גם ספארי וגם לונה פארק!ערב טוב לכולם!
אני ממשיכה בכתיבה – ושמחה כמובן על כל תגובותיכם האוהדות

שרית היקרה – מקווה שתצליחי במלאכת השכנוע, ואולי הפוסט הבא יעזור גם כן, כי הפעם סיפרתי על יום מושלם שבילינו באתר מקסים ומיוחד במינו:
“סרנגטי פארק – גם ספארי וגם לונה פארק!”
מקווה שתאהבו גם את הפוסט הזה,
אורלי

-
אורלי הי!
כבר כמה ימים עוקבת אחר הבלוג ונהנית בכל פעם לראות עוד אתר מוכר ומקסים בו גם אנו טיילנו. בטח יגיעו עוד כאלו שפספסנו בקרוב ותהיה לי סיבה לשוב לצפון גרמניה….
את כותבת נפלא ואני בטוחה שהבלוג שלך יסייע למתכנני טיולים רבים.
אני מודה לך על הקרדיט בהתחלה
שמחה שהטיול שלכם יצא אל הפועל, היה מוצלח ושהבלוג שלי סייע כדי להכניס את היעד הנהדר הזה אל מגירת החלומות שלכם ושל אחרים.מחכה להמשך
שני
-
שני היקרה!
איזה כיף לשמוע ממך - זאת זכות גדולה בשבילי לקבל כזאת תגובה ממך!
כמו שכתבתי בבלוג שלי - סיפור הטיול המפורט והמסודר שלך היווה עבורי השראה לתכנון הטיול שלנו. אני שמחה שגם לי יש אפשרות עכשיו לשתף במידע שיעזור למשפחות נוספות לטייל לאיזור זה, שמציע כל כך הרבה אטרקציות וטבע מיוחד לנופשים בו.
מבטיחה להמשיך בכתיבה בקרוב,
הפוסט הבא יהיה על פארק השעשועים הגדול - היידה פארק!
להתראות,
אורלי
-
אורלי
אני מאד מאד נהנית מהבלוגים שלך . אולי אפילו תהיה גיחה קצרה לאזור בסוכות . יש לנו כרטיסים לברלין ואנחנו מתלבטים …
המון תודה על השיתוף המושקע
איריס
-
יופי של טיול, בדיוק חיפשתי חומר בנושא
כת כותבת מאוד מפורט ויפה
ממצינה להמשך....
-
תודה רבה איריס ו-Skinamon1 היקרות - אמשיך לכתוב ממש בקרוב