המרת כסף לדרום אפריקה
-
אני נוסע בחודש הבא לדרו"א,האם כדאי ואפשרי לרכוש כבר בארץ ראנדים,היות ושער הדולר נמוך מן הסתם גם שם...
תודה -
המרת כסף לדרום אפריקההיי
אין סיבה. נוח קל וזול להחליף בדרא"פ, וככה נמנע ממך תשלום כפול של שערי חליפין. -
המרת כסף לדרום אפריקהלדעתי
אם תקנה ישירות בארץ אז לא יהיה לך שער חליפין כפול.
את תקנה קודם דולרים ואח"כ תמיר אותם לראנדים בדרא"פ אז זאת המרה כפולה וככל הנראה גם עלות גבוהה יותר.
אלא אם כן יש לך דולרים במזומן ללא צורך לקנות אותם. אם לא הכי כדאי רכישת ראנדים ישירות משקלים. -
המרה ישירה לרנדים אצל מי והייכן"? -
המרה ישירה לרנדים אצל מי והייכן"?בכל הבנקים (כמובן שיש עמלה)
ולדעתי בכל עמדות צינג' (ללא עמלה) -
המרה ישירה לרנדים אצל מי והייכן"?תודה לתשובה.
בעוונותי שכחתי להבהיר שהשאלה היא על המרה ישירה כאן בארץ.האם התשובה שלך מתיחסת לישראל? האם המרת בפועל היכן שהו?
לענין בנקים וצינג' בישוב בו אני גר, כאן בארץ, התשובה שלך לא נכונה.
----אורי -
המרת כסף לדרום אפריקהבחלק מהבנקים בארץ ניתן להמיר לראנדים - בסניפים מסוימים, צריך פשוט לברר
השער שתקבל לראנד פה בארץ, יכול להיות גרוע בהשוואה לשער שתקבל בדרא"פ (לא בטוח שבארץ ההמרה אינה כפולה)
בכל מקרה אם תמיר שם תהיה המרה כפולה - מש"ח ל$ ומ $ לראנד
ניתן למשוך בכספומט
שער טוב יותר ניתן על המחאות נוסעים יותר מאשר על מזומן
-
המרת כסף לדרום אפריקהאפשר לקנות רנדים בשדה תעופה בבנק פועלים או בChange. ההחלפה היא עם כרטיס אשראי ישר בשקלים. זה יותר יקר מאשר להוציא כסף בכספומט שם. למרות זאת מומלץ לקנות קצת כסף פה, כי בשדה תעופה של יוהנסבורג אין כספומט רק Change ואז זה המרה כפולה. בהמשך מומלץ להוציא כסף בכספומט ולקחת דולרים או אירו גגיבוי לכל מקרה
יוג'ין -
המרת כסף לדרום אפריקהבביורי האחרון שם, דצמבר 2008
גילתי שאפשר להחליף בשדה התעופה של יוהנסבורג שקלים לראנדים.
העמלה שם גבוהה.
אני ממליצה להחליף כמות התחלתית של שקלים לראנדים
בשדה התעופה של יוהנסבורג ואת כל השאר למשוף בכספומטים בדרך
תהנו בארץ הנפלאה הזאת -
המרת כסף לדרום אפריקהבעבר היתה מגבלה על הכנסת ראנדים לדרא'פ.בביקורי האחרון, היה מותר להעביר עד400 ראנד בלבד, האם איסור הזה קיים גם היום?----אורי